06 / 05 / 2024

Bodrum Limanı mağaza kiralama ihalesi

Bodrum Limanı mağaza kiralama ihalesi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum'un Çarşı Mahallesi Bodrum Limanı mevkiide yer alan gümrüksüz satış mağazası ihale ile kiraya veriliyor...

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

Beymen'den Bodrum'a 4 yeni mağaza!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beymen, tatilcilerin gözdesi Bodrum'da 4 yeni mağaza açacak.

Louis Vuitton Bodrum'da mağaza açıyor!

Louis Vuitton Türkiye'deki İstanbul Nişantaşı, İstinyepark, Zorlu Center ve Emaar Square Mall mağazalarından sonra Bodrum'da da mağaza açıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

Bodrum Limanı'nda kiralık mağaza ihalesi 20 Aralık'ta!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum'un Çarşı Mahallesi Bodrum Limanı mevkiide yer alan gümrüksüz satış mağazası ihale ile kiraya veriliyor...

MediaMarkt Çorlu ve Bodrum'da mağaza açtı!

Avrupa’nın açık ara 1 numaralı tüketici elektroniği perakendecisi olan MediaMarkt, Türkiye’deki liderlik hedefi ile başlattığı mağaza açılışları tüm hızıyla sürdürüyor. 

ATÜ Duty Free, Milas-Bodrum Havalimanı'nda mağaza açtı!

ATÜ Duty Free'den yapılan açıklamaya göre yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte Milas-Bodrum Havalimanı'nda yolcu trafiği artarken, şirket mağaza sayısına bir yenisini daha ekledi.

NG Kütahya Seramik Muğla'da 2 mağaza açtı!

NG Kütahya Seramik, Muğla'da 2 mağaza açtı. Bodrum'daki 202'nci mağazanın açılışında NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, ''Ürünlerimizin sergilendiği alanlara da ayrı önem veriyoruz'' dedi.

Tepe Home 3 yeni mağaza açacak!

Mobilya ve dekorasyon markası Tepe Home, bayilik kanalıyla büyümeye devam ediyor. Tepe Home, Ağustos ayı içerisinde Samsun, Antalya ve Bodrum’da 3 yeni mağaza açacak.

Desa Bodrum Palmarina mağazası açıldı!

Desa Deri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Palmarina, Palmarina Yat Limanı Yalıkavak Beldesi Çökertme Mevkii'nde mağaza açılışı gerçekleştirdi. Konu ile ilgili Desa tarafından yapılan açıklama aşağıdaki gibi...

Mudo Bodrum'da iki yeni mağaza açtı!

Mudo hazır giyim ve koleksiyon mağazası Avenue Bodrum ve Yalıkavak Palmarina'da iki yeni mağaza açtı...

Adl Bodrum'da mağaza açtı!

Giyim markası olarak dünya genelinde tanınan Adl Bodrum'da 120. mağazasını açtı...

Fatih Kıral Mobilya Konacık'ta mağaza açtı!

Ünlü mobilya markası Fatih Kıral, Bodrum Konacık'ta yeni mağaza açtı...

Bodrum Limanı mağaza kiralama ihalesi Haberi

Bodrum Limanı mağaza kiralama ihalesi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Bodrum'un Çarşı Mahallesi'nde yer alan Bodrum Limanı mevkiide yer alan gümrüksüz satış mağazası ihale ile kiraya veriliyor. İhale 20 Aralık 2018 tarihinde saat 14:00’de yapılacak.

TAŞINMAZ KİRALANMAK ÜZERE İHALE EDİLECEKTİR

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

1 - Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın hüküm ve tasarrufu altında bulunan ve aşağıda tapu bilgileri, niteliği, aylık sabit brüt ciro payı, tahmin edilen bedeli ile geçici teminat tutarları belirtilen taşınmaz, 20/12/2018 tarihinde saat 14:00’de, Şeyh Mahallesi Kurşunlu Caddesi No: 1 Kat: 2 Menteşe/Muğla adresindeki “Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda İhale Komisyonu (Encümen) huzurunda, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre “Kapalı Teklif Usulü” ile kiralanmak üzere ihale edilecektir.

2 - İhale dokümanı (Şartname, Teklif Mektubu, Yer Görme ve Borcu Yoktur Belgeleri) Şeyh Mahallesi...