02 / 05 / 2024

Bodrum Mumcular

Bodrum Mumcular

Muğla - Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından bugünkü Resmi Gazete'de yapılan yazılı açıklamaya göre Bodrum Mumcular' da alt yapı yapım işi ihale edilecek...

Muğla-Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, 18 işyeri yaptıracak!

Muğla-Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 18 adet işyeri yapım işini ihaleye çıkardı. İhale, 05 Temmuz 2012 Perşembe günü yapılacak

Muğla'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Muğla Bodrum Mumcular Mahallesi'nde bir evin inşaatında çalışan Ali Yılmaz (48) dengesini kaybeti, 2. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Muğla'da arazi kavgası: 7 yaralı!

Muğla'nın Bodrum Mumcular Gölbaşı Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan arazi kavgasında 7 kişi yaralandı.

Muğla'da arazi kavgası: 7 yaralı!

Muğla Bodrum Mumcular Gölbaşı Mahallesi'nde, iki grup arasında çıkan arazi kavgasında 7 kişi yaralandı.

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi'nde 31 iş yeri yapılacak!

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 31 iş yeri yapım işi ihale ediyor. İşin toplam bedeli 6 milyon 776 bin lira olarak belirlendi. 

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 17 Eylül'de!

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 31 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 6 milyon 776 bin TL olarak belirlendi. 

Bodrum Altın İnşaat Turkuaz Evleri fiyat!

Bodrum Altın İnşaat imzası taşıyan Mumcular Turkuaz Evleri 30 adet daireden meydana geliyor. Bodrum Altın İnşaat Turkuaz Evleri fiyat listesi 195 bin TL'den başlıyor.

Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat!

9 daireden oluşan Bodrum Manzara Evleri Bodrum Mumcular’da inşa ediliyor. Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat listesi 195 bin TL'den başlıyor.

Bodrum Mumcular'da inşaat projeleri artıyor!

Bodrum’un yükselen değeri Mumcular’da son dönemlerde artan inşaat projeleri ve kentin geleceğini ile ilgili Erkan Şahin değerlendirmelerde bulundu.

Bodrum, 15 Eylül'de tekrar imara açılıyor!

Bodrum, 15 Eylül'de tekrar imara açılıyor. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ilçe merkezi, Torba, Yalıkavak. Yalı, Gümüşlük, Mumcular mahalleleri ve de köy yerleşim alanlarında imar uygulamalarına devam edileceğini söyledi.

Başkan Kocadon'dan Bodrum'un imar durumuyla ilgili açıklama!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Bodrum merkez, Torba 1. Etap, Yalıkavak, Yalı, Gümüşlük, Mumcular mahalleleri ve köy yerleşim alanlarında imar uygulamalarına devam edilecek" açıklamasını yaptı.

Bodrum Yeniköy'de Emmili Köprüsü genişletildi!

Muğla'nın Bodrum Belediyesi, Mumcular’a bağlı Yeniköy sakinlerinden Mehmet Işık’ın 65 yıl önce tarlasını satarak yaptırdığı dar olan ve trafik sıkışıklığına neden olan Emmili Köprüsü’ndeki genişletme çalışmalarını tamamladı...

Bodrum Mumcular'da alt yapı yapım işi ihale edilecek!

Muğla - Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından bugünkü Resmi Gazete'de yapılan yazılı açıklamaya göre Bodrum Mumcular' da alt yapı yapım işi ihale edilecek...

Muğla Bodrum'da orman yangını çıktı!

Bodrum ilçesinde orman yangını başladı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bodrum ilçesine bağlı Mumcular beldesi yakınlarındaki Fesleğen yaylasındaki ormanlık alanda belirlenemeyen bir nedenle orman yangını başladı...

Bodrum Mumcular Haberi

Bodrum Mumcular

Muğla-Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından:

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan, Muğla-Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi altyapı yapım işi birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.

1 - İdarenin

Adresi                                        :  Yeni Mah. Atatürk Cad. No: 30 Mumcular - Bodrum/ MUĞLA

2 - İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı          :  KSS’ye ait yol, açık çalışma sahası, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve YG-AG elektrik şebekesi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işi

b)...