30 / 04 / 2024

Bodrum Ofisi nerede açıldı

Bodrum Ofisi nerede açıldı

Muğla ’nın Bodrum ilçesi, Rusya’ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova ’da ’ Bodrum Tanıtım Ofisi ’ açıldı.

Regnum Golf Country Bodrum satış ofisi!

Regnum Golf Country Bodrum satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Teslimlerin başladığı proje 275 konuttan meydana geliyor.

Ant Yapı Bodrum satış ofisi!

Ant Yapı Bodrum projesi için ön talep toplanıyor. Ant Yapı Bodrum projesinin bu yıl sonuna kadar satışa sunulması planlanıyor...

Nef Yalıkavak Bodrum satış ofisi!

Nef Yalıkavak Bodrum satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Nef Yalıkavak projesinde konut, otel ve mağazalar bulunuyor...

Nef Bodrum Ev Projesi satış ofisi!

100 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde Torti Gallas mimarisiyle yükselen Nef Bodrum Ev Projesi'nde ön satışlar devam ediyor.

Solemar Adabükü satış ofisi telefon!

Solemar Adabükü satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dairelerin yer aldığı Solemar Adabükü Bodrum'da yer alıyor.

Startkey Bodrum ofisi açılıyor!

Startkey, Bodrum Marina'da ofis açacak. Startkey Emlak ailesi durmaksızın büyümeye devam ediyor.

Doğal Kaya Bodrum satış ofisi!

Doğal Kaya Bodrum satış ofisi ile 0212 345 11 00 numaralı telefondan görüşebilirsiniz. Bodrum Gündoğan'da inşa edilen projede toplam 15 adet niş villaya yer veriliyor.

Bodrum Elysium Miramar satış ofisi telefon!

Toplam 22 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen projede villa tipleri 3+1 olarak dizayn edildi. Bodrum Elysium Miramar satış ofisi telefon numarası 444 5 350 olarak belirlendi.

Bodrum Elysium Miramar satış ofisi!

Villaların 192 metrekareden başladığı proje toplam 22 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Bodrum Elysium Miramar satış ofisi kapsamında telefon numarası 444 5 350 olarak belirlendi.

Solemar Adabükü Bodrum satış ofisi!

Solemar Adabükü Bodrum satış ofisi ile 0530 115 90 40 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslimleri hemen yapılan projede 9 farklı tipte dizayn edilen konut seçenekleri yer alıyor.

Bodrum Elysium Miramar satış ofisi iletişim!

18 ay taksitlendirme sağlanan proje 22 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Bodrum Elysium Miramar satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 350 olarak belirlendi.

Elysium Miramar Bodrum Evleri satış ofisi!

Ofton İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Muğla' nın Bodrum ilçesinde yükseliyor. Elysium Miramar Bodrum Evleri satış ofisi telefon numarası 444 5 350 olarak belirlendi.

Elysium Miramar Bodrum satış ofisi!

Elysium Miramar Bodrum satış ofisi ile 444 5 350 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Ofton İnşaat imzası ile yükselen projede teslimlerin Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Bodrum Ofisi nerede açıldı Haberi

Bodrum Ofisi nerede açıldı

Bodrum Tanıtma Vakfının (BOTAV) desteğiyle Bodrum.com.ru internet portalı ve Kaplan Danışmanlık tarafından Rusya’nın başkenti Moskova’da Bodrum Tanıtım Ofisi’nin açılışı yapıldı. Spektr İş Merkezi’nde bulunan ofisin açılışı öncesi tören düzenlendi.



Törene; Kaplan Danışmanlık Koordinatorü Deniz Özyurt, Spektr Satış ve Pazarlama Müdürü Tatiana Antipova ve Proje Müdürü Maria Isiemina, Kaplan Danışmanlık şirketinin sahibi Engin Kaplan, BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Çelik ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal başta olmak üzere Bodrum’dan ve Moskova’dan turizmciler katıldı.



Kaplan Danısmanlık Koordinatorü Deniz Özyurt, Spektr Satış ve Pazarlama Müdürü Tatiana Antipova ve Proje Müdürü Maria Isiemina, Kaplan Danışmanlık’ın sahibi Engin Kaplan ve BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, yaptıkları açılış...