03 / 05 / 2024

Bodrum otel inşaatları

Bodrum otel inşaatları

Ege’nin incisi cennet yarımadada imara açılmadık yer kalmadı. Bodrum'da gürültü ve görüntü kirliliği nedeniyle uygulanan inşaat yasağı 15 Mayıs’ta başlayacak. Yasak öncesi ilçede şu günlerde yoğun bir inşaat faaliyeti yürütülüyor.

Alarko GYO, Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı!

Alarko GYO, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesi, Buruncuk mevkiinde yer alan Tekaş Teknik İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye ait Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı. 

Bodrum'da inşaatlar hızlandı!

Bodrum'da koronavirüs salgını ev kiralarını uçurdu. Bodrum'da merkez dışında ise yeni inşaatlar hız kesmiyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras inşaatların hepsinin imar planında yer aldığını söyledi.

Koronavirüs otel inşaatlarını vurdu!

Otelleri.net ekibinden Ecem Güneş, Emlakkulisi.com okurları için ''Koronavirüs otel inşaat sektörüne olumsuz etkileri'' konusunu kaleme aldı. İşte o yazı...

Diyarbakır Sur'a 10 butik otel inşa edilecek!

Kayyım atanan Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nin Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde,10 butik otelin yapımına başlandı. Kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Sur'da konut, butik otel ve iş merkezi inşaatları için 2018 yılında 100 milyon TL tutarında dört ihale yapıldı.

TAY Group Bodrum'a 1 milyar dolarlık otel inşa edecek!

Astay Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak yeniden sahalara döndü. Academia Apartments ile Onaltı Dokuz projelerini inşa eden işadamı Mesut Toprak şimdi Bodrum'da 1 milyar dolarlık otel inşa edecek.

Diyarbakır'da otel inşaatları yeniden başladı!

Yaşanan sokağa çıkma yasağı ve çatışmaların ardından büyük darbe alan Diyarbakır ekonomisi yeniden toparlanmaya başladı. Olaylarla birlikte duran çok sayıda dört ve beş yıldızlı otellerin inşaatları yeniden başladı.

Bodrum Grand Focus Otel'in inşaatı protesto edildi!

Bodrum’daki otel inşaatının çevre kirliliğine yol açtığı ve Kıyı Kanunu’na aykırı olduğu gerekçesiyle yargılandığı davada Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı haklı bulan mahkeme kararı, çevreciler tarafından protesto edildi.

Bodrum Pina Yarımadası'na 4 yeni otel!

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki Güvercinlik Koyu'nda 4 yeni otel yapılmaya başlandı. Pina Yarımadası'nda otel inşaatları yükselmeye başlarken, iş makineleriyle yoğun çalışmalar da devam ediyor.

Didim Manastır Koyu'ndaki otel inşaatlarına giden yollar neden kapatıldı?

Devlet tarafından yer tahsisi yapılan ve Didim Manastır Koyu mevkiinde inşaatı devam eden turizmci Kadir Karakaya, otel inşaatı giden yolların kapalı olmasını eleştirdi.

Pina Yarımadası'ndaki inşaatlar TBMM gündeminde!

Muğla’nın Milas ilçesi sınırları içerisinde bulunan ancak Bodrum Pina Yarımadası olarak anılan bölgede devam eden inşaatlar TBMM gündemine taşındı.

Bodrum'un en lüks beach'i Highlight Otel'in sahilinde açılacak!

Birkaç yıldır Türkbükü'nün pabucunu dama atan Yalıkavak'ta bu yaz çok iddialı bir mekanın daha açılacağını öğrendim. Yalıkavak'taki ünlü Highlight Otel'in sahilinde Bodrum'un en lüks beach'i açılıyormuş.

Ataköy sahildeki inşaatların ruhsatları geri verildi!

Ataköy sahilini kapatan rezidans, otel inşaatlarının ruhsatları için verilen yürütmeyi durdurma kararında geri adım atıldı. Şirketlerin itirazı üzerine idare mahkemesi alınan inşaat ruhsatlarını iade etti.

Mehmet Kocadon: Bodrum'da inşaat faaliyetlerini geçici bir süre durdurduk!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Tüm beldelerdeki imar planlarımızı toplayıp, mevzuata uygun olarak alınmış ve devam eden inşaatlar hariç, tüm faaliyetleri geçici bir süre durdurduk" dedi...

Bodrum otel inşaatları Haberi

Bodrum otel inşaatları

Türkiye’nin gözde tatil beldesi, 190 kilometre uzunluğundaki Bodrum Yarımadası’nda sadece 15 kilometre boş sahil kaldı Türkbükü ile Torba arasındaki kıyı şeridine göz diken rantçılar zamanında aldıkları alanlarda otel inşaatlarını sürdürüyor…


EŞSİZ GÜZELLİKTEKİ İLÇE NE HALE GETİRİLDİ?

Bodrum’un antik çağlardan günümüze ulaşan doğal ve tarihi değerlerinin üzerinde inşaatlar yükseliyor. İmar planlarını, ilçe belediyesi, Çevre Bakanlığı, Kültür Bakanlığı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi yapıyor.

Türkiye’nin tatil cenneti Bodrum’un neredeyse tüm koyları, korunması gereken doğal ve arkeolojik sit alanları yoğun yapılaşma nedeniyle yok oldu. 190 kilometre uzunluğa sahip olan Bodrum Yarımadası’nın kıyı şeridinde yapılaşmaya açılmamış sadece 15 kilometrelik alan kaldı. Türkbükü ile Torba arasında kalan bu el değmemiş güzellikler de yatırımcıların iştahını kabartıyor.


Tatil beldesinde gürültü ve görüntü kirliliği nedeniyle uygulanan inşaat yasağı 15 Mayıs’ta başlayacak. Yasak...