28 / 07 / 2024

bodrum parıltım

bodrum parıltım

Türkiye'nin en büyük ikinci catering firması olan Parıltım A.Ş. Bodrum Konacık Sanayi Sitesi karşısında yeni bir üretim merkezi ile restoran hizmete açtı. Sezon başladığında 200 kişilik bir kadro ile hizmete devam edecek.

Milli Emlak o ildeki 2 arsayı yüzde 20 indirim ve 2 yıl taksitle satıyor! 104 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 2 yıl taksitle satıyor. Peki Bodrum'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Fed altının parıltısını aldı! Resmen tepetaklak etti! Altın yatırımcıları yas tutuyor! Herkes bu rakamları konuşuyor

Son dakika altın fiyatları ABD'de enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yükselirken, bugün Fed baskısı ile tekrar düşüşe geçti. Fed altının parıltısını aldı! Resmen tepetaklak etti! Altın yatırımcıları yas tutuyor! Herkes bu rakamları konuşuyor...

Kripto para yatırımcılarına müjde! İflas ve hacklenme tehdine karşı varlıklar sigortalanacak!

Türkiye kripto para yatırımlarında dünyada ilk 5 ülke arasında yer alıyor. Son yıllarda sektörde yaşanan iflaslar nedeniyle kripto paralar eski parıltılı günlerini geride bıraksa da, hem sektörün gelişimi hem de yatırımcıları ilgilendiren güzel haberler gelmeye başladı.

Nanda Elektrik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Rek. Medikal Danış.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nanda Elektrik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Rek. Medikal Danış.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te Ramazan Parıltı tarafından kuruldu.

Pırlantalarda dev kampanya! Tam yüzde 60 indirim! Tektaş, kolye, bileklik... 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Parıltı, asalet ve ışıltıyı içinde taşıyan pırlantalarda dev kampanya başladı! Bu fırsatı kaçırmayın, sevdiklerinizin yüzünü güldürün! Peki, indirimli pırlantaların fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ap Sea Gate Bodrum 10 soruda bütün detaylarıyla!

Şani İnşaat imzalı Ap Se Gate Bodrum projesinin tüm detayları belli oldu.  Peki, Ap Sea Gate Bodrum'da villaların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Ap Sea Gate Bodrum!

Ap Sea Gate Bodrum kampanyalı fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Şani İnşaat imzalı Ap Sea Gate Bodrum projesinin tüm detayları belli oldu. Ap Sea Gate Bodrum kampanyalı fiyatlarla satışta! 20 bin dönümden oluşan Projede 24 villa 30 bağımsız alan villa alıyor. Peki, Ap Sea Gate Bodrum projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? Teslimler ne zaman yapılacak

Bodrum'da 28.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Bodrum'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 28 milyon 654 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bodrum Milli Emlak'tan satılık 6 gayrimenkul!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla ili, Bodrum ilçesinde yer alan 6 gayrimenkulü satıyor...

Bodrum'da arkeolojik sit alanı 63 milyon TL'ye satışa sunuldu!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Konacık ve Göl mahallerinde bulunan 5 taşınmazı ihale yoluyla satışa çıkardı. Satışa çıkarılan taşınmazlar için 63 milyon TL bedel istendi. 

Bodrum'da 51.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Bodrum'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 51 milyon 830 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bodrum Milli Emlak'tan 22.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Ortakent, Gökçebel, Türkbükü ve Konacık mahallelerinde yer alan 7 adet arsayı 22 milyon 933 bin 502 TL'ye satıyor.

Bodrum'da 18.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Muğla İli Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Bodrum Konacık Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 milyon 660 bin TL bedelle satışa çıkardı.

bodrum parıltım Haberi

bodrum parıltım

Açılışı. Muğla Yemek Üreticileri Demeği Başkanı Ercan Canuysal Parıltım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necat Aydın ve Milta Bodrum Marina Genel Müdürü Ömer Karacalar birlikte yaptı. Toplam bin 800 kişiye istihdam sağlayan firma, Bodrum daki tesislerinde ise üretim kapasitesi açısından hayli iddialı. Konacık fabrikasında, tek öğünde 6 bin 500 kişilik üretim kapasitesi mevcut. 

Toplam 70 kişinin çalıştığı tesis, sezon başladığında 200 kişilik bir kadro ile hizmete devam edecek. Firmanın Bodrum Temsilcisi Nevzat Soyatlı, kaliteli, hijyenik ve ekonomik hizmet verdiklerini belirtti. Toplam 70 kişinin çalıştığı Konacık'taki tesis, sezon başladığında 200 kişilik bir kadro ile hizmete devam edecek. 


Posta...