07 / 07 / 2024

bodrum res yapılacak mı

bodrum res yapılacak mı

MUĞLA'nın Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, beraberindeki bir grup oda başkanı ve belediye yetkilileriyle birlikte kentte tepki çeken RES inşaatının sürdüğü Geriş Mahallesi'nde inceleme yaptı.

Bodrum'da RES protestosu!

Bodrum'un Güvercinlik Mahallesi'ne inşa edilmesi planlanan rüzgar enerji santraline tepki gösteren grup, basın açıklaması yaptı.

Bodrum’da yapılacak liman projesine tepki!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan Turgutreis Mahallesi'ndeki Günbatımı plajına Sahil Güvenlik Komutanlığı'nca yapılacak dört katlı bina ve liman projesine çevreciler tepki gösterdi...

Bodrum’da kırsal turizm için imar düzenlemeleri yapılacak!

Bodrum’da bu yıl ilki gerçekleşen Tarımsal Kalkınma Çalıştayı’nın sonuç bildirgesi yayınlandı. 28 maddeden oluşan çalıştay sonuç bildirgesinde kırsal turizmde çalışmalar yapılacak.

Bodrum'daki yıkımlar, ileride yapılacak kaçak yapıların önüne geçecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımız şunu iyi biliyor ki bu yıkımlar, bundan sonra yapılacak bu türlü kaçak yapılaşmaların ya da ihlallerin önüne geçecek" dedi.

Gaziantep'te acele kamulaştırma yapılacak!

154 kV Fevzipaşa Brş.N.-K.Dağı RES Brş.N.-Gaziantep-2 Brş. Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi kapsamında acele kamulaştırma yapılacak...

Bodrum Ekonomi Zirvesi yarın yapılacak!

“Bodrum Ekonomi Zirvesi” yarın saat 10.00’da Herodot Kültür Merkezi’nde yapılacak. Panel iki oturumda gerçekleştirilecek.

Cerit RES TM- Adıyaman Gölbaşı TM Elektrik Enerji İletim Hattı için ÇED toplantısı yapılacak!

Adıyaman Gölbaşı ve Kahramanmaraş Çağlayancerit'de bulunan Cerit RES TM- Adıyaman Gölbaşı TM Elektrik Enerji İletim Hattı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı yapılacak.

Bodrum’a yeni yat limanı yapılacak!

Satışa çıkarılan 400 bin metrekarelik arsanın ihalesinde en yüksek teklifi Palmali Otelcilik ve Turizm şirketi verdi. ÖİB'nin onayından sonra satış gerçekleştiğinde, yeni yat limanı yapılacak.

Kissebükü Koyu'nda yapılacak tatil köyü projesine tepki geldi!

Kissebükü Koyu'nda yapılacak tatil köyü projesinin iptali için mücadele veren Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Yerele önem veren zihniyetin oluşması lazım" dedi.

HES ve RES projeleri için 6 ilde acele kamulaştırma yapılacak!

Bakanlar Kurulu'nun dört ilde kurulacak hidroelektrik santrali (HES) ve iki ilde yapılacak rüzgar enerji santrali (RES) için Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma yapılması kararı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Metin Şentürk engelli çocuklar için yapılacak binaya destek verecek!

Dünya Engelliler Vakfı (DEV) Başkanı Metin Şentürk, Muğla’nın Bodrum ilçesinde engelli çocuklar adına yapılacak ve 450 bin dolarak mal olacak ek bina projesi için Vali Mustafa Hakan Güvençer'den destek istedi...

Bodrum Yalıkavak'ta imar planı değişikliği yapılacak!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından: Muğla İli, Bodrum İlçesi'nde bulunan mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne ait 532 nolu parsel ile 292 ada 16 nolu parseli kapsayan 506 bin 522 metrekare alanda imar planı değişikliği yapılacak

Swisotel Hotels&Resorts Bodrum projesinin basın toplantısı yapılacak!

Swisotel Hotels&Resorts Bodrum projesi basın toplantısı 20 Hiranda yapılacak

Bodrum'da villa yapılacak arsadan tarihi eserler çıktı!

Muğlanın Bodrum İlçesinde bir inşaatın temel kazısı sırasında tarihi eserlere rastlandı. Villa yapılacak 425 metrekarelik arsadaki çalışmalar Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi tarafından durduruldu

bodrum res yapılacak mı Haberi

bodrum res yapılacak mı

MUĞLA'nın Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, beraberindeki bir grup oda başkanı ve belediye yetkilileriyle birlikte kentte tepki çeken RES inşaatının sürdüğü Geriş Mahallesi'nde inceleme yaptı.


Köylüler ve arazi sahipleriyle de bir araya gelen Kocadon, halkın RES'e karşı olduğunu vurguladı.CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yalıkavak ve Akyarlar mahallelerine yapılmak istenen ve tepki çeken rüzgar enerjisi santrali (RES) inşatının sürdüğü bölgede inceleme yaptı.


Başkan Kocadon daha sonra beraberindeki yardımcıları Taner Uslu ve Mustafa Saruhan, Fen ve İmar İşleri Müdürü Gamze Esetoğlu, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Şoförler Odrası Başkanı Hasan Kablı, Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez ile birlikte Geriş Mahalle Meydanı'ne geçti. Burada RES'in yerine karşı olan köylüler ve arasi sahipleriyle bir araya geldi. 


'HALK KESİNLİKLE İSTEMİYOR'

RES'in yerine karşı olanların...