24 / 07 / 2024

bodrum sahil yapıları

bodrum sahil yapıları

Başbakan Erdoğan'ın da zaman zaman tatil için gittiği Bodrum, Türkiye'nin turizm gelirinde önemli bir paya sahip. Bodrum Torba'da toplamda 25 bin metrekare inşaat alanına sahip 2 otelin ruhsatsız olduğu tespit edildi...

İzmir sahil şeridindeki yapılar acilen dönüşüme girmeli!

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar yaptığı açıklamada deprem dirençli kent olma yolunda çok geç kaldıklarını belirterek, İzmir sahil şeridindeki yapıların  acilen dönüşüme girmesi gerektiğini söyledi. 

Bodrum'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde belediye ekipleri kaçak yapıların yıkımını gerçekleştiriyor.

Bodrum'daki kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla Bodrum'da kaçak yapılaşmayla mücadele çalışmaları devam ediyor. Yıkımlar, Bodrum Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü Yıkım Şefliği ekipleri tarafından yapılıyor.

Bodrum’daki kaçak yapılar yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bodrum, Hisarönü, Selimiye, Kocabahçe, Orhaniye, Bencik ve Göcek koylarındaki kaçak yapıları tespit etti. Tespit edilen kaçak iskele, kaçak yapı, kaçak lokantalar için yıkım kararı verildi...

Bodrum'daki imara aykırı yapıların yıkımı devam ediyor!

Muğla ilinin Bodrum ilçesine bağlı Gümbet, Yalıkavak, Türkbükü, Gündoğan, Gölköy ve Torba mahallelerinde imara ve ruhsata aykırılıklar bulunduğu gerekçesiyle durdurulan projelerdeki kaçak yapılar yıkılıyor...

Bodrum'daki kaçak yapılar için savcılığa suç duyurusunda bulunuldu! 

Muğla Bodrum'da imara aykırı ve kaçak yapıldığı iddia edilen yapılarla ilgili çalışmalar devam ediyor. Söz konusu yapılar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. 

Bodrum Kalesi'ndeki yapılar yıkılacak!

Muğla'daki Bodrum Kalesi'nin Kültür Bakanlığı tarafından restore edilmesi planlanıyor. Restorasyon kapsamında kale içinde eklenti olarak nitelendirilen yapıların yıkılacak.

Teknik Yapı Suadiye Sahil satışları!

İstanbul Kadıköy ilçesine bağlı Suadiye'de inşa edilen Suadiye Sahil projesinde daireler deniz ve adalar manzarasına sahip. İşte Teknik Yapı Suadiye Sahil satışları...

Didim Sahili'ndeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Didim’de sahil kesiminde Kaçak olarak yapılan yapılar yıkılmaya başlandı. Bu kapsamda Didim Belediyesi ekipleri Cennet Koy olarak adlandırılan bölgede izin yapılan bir kulübeyi kaldırdı.

Bodrum'daki kaçak yapılar yıkılıyor!

Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yarımada genelinde tespit edilen imara aykırı yapılar için hazırlanan yıkım kararlarına ilişkin belediye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Bodrum'da imara aykırı olan yapılar yıkıldı!

Bodrum'da imara aykırı olduğu tespit edilen ve sahiplerine 2 ay önce yapılan tebligata rağmen yasal hale getirilmeyen kaçak yapıların yıkımına belediye tarafından devam edildi.

Bodrum sınırları içinde yer alan kaçak yapılar yıkılacak!

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü; Bodrum sınırları içinde yer alan kaçak yapıların yıkılması işini 18 Şubat'ta ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 184 takvim gününde tamamlanacak.

Tarımsal ve hayvancılık amaçlı yapılar nasıl olmalı?

Tarımsal ve hayvancılık amaçlı yapılar; Kümes, ahır, ağıl, arıhane, kömürlük, odunluk, samanlık, ticari amaçlı olmayan kiler ve yem deposu olarak karşımıza çıkıyor. Peki, tarımsal ve hayvancılık amaçlı yapılar nasıl olmalı?

bodrum sahil yapıları Haberi

bodrum sahil yapıları
Türkiye'nin turizm potansiyelinde önemli bir paya sahip Bodrum'un Torba civarında yoğunlaşan kanuna aykırı yapıları yıkmak için çalışmalarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kanuna aykırıyapılaşmaya izin verdiği gerekçesiyle Bodrum Belediyesi için yargıya gidiyor.


Bakanlık, kaçak yapılaşmalara göz yumduğu gerekçesiyle Bodrum Belediyesi hakkında suç duyurusunda bulundu. Öte yandan Antalya'da yapılan denetimlerde ise otellerin Kıyı Kanunu'ndaki ilk 50 metre kriterine takıldığı görüldü. Antalya'daki otellerin havuzlarının ilk 50 metreyi geçtiği ortaya...