03 / 05 / 2024

bodrum turist 2015

bodrum turist 2015

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan birçok otel hazırlıklarını tamamlayarak kapılarını turistlere açmaya başladı.

Binlerce lira ödemişlerdi Bodrum’da yüzlerce turist sokakta kaldı

Bodrum’da 4 yıldızlı Middle Town ve Palmet Bodrum otellerine ÇED raporu olmadığı gerekçesiyle, mühür vuruldu. 300 turist 43 derece sıcağın altında bavullarıyla saatlerce otellerin önünde bekledi. Türk, Rus, Ukrayna ve Danimarkalı turistlerin olduğu grup ile otel yöneticileri arasında sert tartışmala

Bahama bayraklı dev kruvaziyer Bodrum limanına yanaştı! İşte içinde bulunan turist sayısı

Lüks yat turizminin gözde destinasyonlarından Bodrum dev gemileri içineki turistlerle birlikte ağırlamaya devam ediyor. Bodrum'un bu seferki konuğu, 'Seabourn Encore' isimli kruvaziyer oldu. Dev gemi 268 yolcuyla limana demir attı.

Dev kruvaziyer Bodrum'u yabancı turistle doldurdu

BM Dünya Turizm Örgütü'nün 2021 verilerine göre, dünyanın en çok turist alan ülkeleri sıralamasında Türkiye 4'üncülüğe yükseldi. Türkiye "fine dining" amacıyla seyahat edenlerin tercihi olma yolunda hızla ilerliyor. Son olarak Bodrum'a dev kruvaziyer yanaştı.

Bodrum'un ikinci Swissotel'i 2019'da açılacak!

Çağdaş Holding, 2015'te Turgutreis’te 75 milyon euro yatırımla devreye aldığı Swissotel Resort Bodrum Beach'in ardından ikinci Swissotel markalı otelini 2019 yılı içinde hizmete açacak. 

Sinem Bayraktutar Bodrum'a taşındı!

Şarkıcı Kutsi, 2008’de evlendiği Sinem Bayraktutar’ı 2014’te oyuncu Feyza Çıpa ile aldatmıştı.Kutsi’yle Temmuz 2015’te boşanan Sinem Bayraktutar, İstanbul’u terk etti. Çocuklarını yanına alarak Bodrum’a yerleşti.

Jumeirah Bodrum Palace, Bodrum’a turist çekecek!

Dubai Başbakanı El Maktum’un başkanlığını yaptığı Bodrum’daki Jumeirah Bodrum Palace, Bodrum’a turist getirmek için özel çalışma yapacak.

Eskişehir’e gelen turist sayısı azaldı!

Eskişehir’in 2015 turizm sezonunun başarılı geçirdiğine dikkat çeken Şaban Billor, 2016 yılının ilk çeyreğinin ise geçmiş yıllara oranla daha az turist sayısıyla tamamlandığını belirtti ve çeşitli önerilerde bulundu.

NEF Bodrum geliyor!

2015 yılında da 2 bin 600 adetin üzerinde satışlarını tamamlayan Nef yeni bir projeye imza atıyor. Nef yurtdışında da birçok projeye imza atıyor. Yeni proje Muğla Bodrum'da yükselecek.

2015’te turist sayısı yüzde 1.6 düştü!

Turizm sektöründe 2015 yılında yabancı ziyaretçi sayısı Rusya-Ukrayna gerginliği başta olmak üzere bölgedeki jeopolitik endişelerle yüzde 1.61 azalarak 36.2 milyona geriledi.

Bodrum'un bir yılı değerlendirildi!

Taner Uslu, Bodrum Belediyesi 2015 Aralık Ayı Basın Toplantısında son bir yıl içinde yapılan çalışmaları basın mensuplarına aktardı. Uslu, “Bodrum için, Bodrumlular için çalıştık ve beraberce yine Bodrum için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10 düşüş ile kapatacak!

Rus turist sayısındaki azalma ve kurlardaki yükselişle birlikte turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10’luk küçülmeyle kapatmaya hazırlanıyor. 2016 için sektörün gidişatını yabancı turistlerle, Antalya-Dalaman hattı belirleyecek.

İstanbul'a 10 ayda 10,1 milyon turist!

İstanbul'u, Ocak-Ekim 2015 döneminde, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6 artışla dünyanın dört bir köşesinden 10 milyon 744 bin 448 turist ziyaret etti.

Bodrum gayrimenkul projeleri Emlak 2015 Fuarı'na hazırlanıyor!

4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek olan Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda Bodrum da görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

bodrum turist 2015 Haberi

bodrum turist 2015

Turizm cenneti Bodrum’un Yalıkavak mahallesinde bulunan otellerde sezonun gelmesi ile birlikte hummalı bir çalışma başladı. Haziran ayından itibaren yeni sezona kapılarını açacak olan otellerin çoğu yerli ve yabancı turistleri ağırlamak için hazırlıklarını tamamladı. Tilkicik Koyu’nda bulunan Mare Suites isimli otelde denize sıfır konumu, şık tasarımı ve lüks odalarıyla yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. 150 kişi kapasiteli otelde fitness, hamam, sauna, buhar odaları ve SPA gibi benzersiz dinlence seçenekleri bulunuyor.

1 Haziran’da otellerinin kapısını turistlere açacaklarını belirten Halkla İlişkiler Müdürü Perim Gürel “Sezon içi hazırlıklarımızı tamamladık. Çok lüks bir otel gelen turistler için özel etkinliklerimiz olacak. Misafirlerimiz otelimizde kendilerini evlerinde gibi hissedecekler. Dünya mutfaklarından seçkin lezzetleri de müşterilerimize sunacağız. Aynı zamanda Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerini de misafirlerimiz ile paylaşacağız. Bodrum’un...