12 / 05 / 2024

bodrumda çocuklar pankart açtılar

bodrumda çocuklar pankart açtılar

Muğla Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, açılışını yaptığı Albatros Sitesi Parkı'nda site yanındaki sokakta oturan çocukların da park talepleri üzerine çocuklara 20 gün içinde park yapma sözü verdi..

İGA, Roman çocukları sanatla buluşturdu, ödüle layık görüldü!

İstanbul Yeni Havalimanı’na komşu mahallelerde, sosyal yönetim çalışmaları yapan İGA, Roman çocuklar için geliştirdiği projesi ile Uluslararası Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü’ne layık görüldü

Süreyya Beşe’nin çocukları miras dışı varlıklar için davalık oldu!

Kilisli işadamı Süreyya Beşe’nin 90 milyon dolarlık mirası için birbirlerine düşen çocukları, şimdi de babalarının miras dışı 20 milyon dolarlık malı için davalık oldu

Bodrum Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’un Ortakent mahallesinde yer alan Bodrum Belediyesi Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti.

Süreyya Beşe'nin çocuklarından Garaj İstanbul için dava!

Kilisli işadamı Süreyya Beşe’nin ölümünün ardından başlayan miras kavgası, yine mahkemelik oldu. Beşe’nin 16 yıl önce otel karşılığı mirastan feragat eden çocukları, Garaj İstanbul binası için üvey annelerine dava açtı.

Ankara Elmadağ'da Roman çocukları için Çimenev açıldı!

Roman Hakları Derneği’nin başlattığı bir projeyle, Ankara Elmadağ’da Roman çocukların daha iyi bir eğitim alabilmesi için Çimenev açıldı.

Sakarya Büyükşehir'den mülteci çocuklar için okul!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman’da mülteci çocukların eğitimleri için kullanılacak okul projesinde incelemelerde bulundu.

Hatay'da Suriyeli çocuklar için yapılan yaşam merkezi Eylül'de açılacak!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile İnsani Yardım Vakfı ve Katar Raf kuruluşlarının iş birliğiyle Suriyeli kimsesiz çocuklar için yaptırılan yaşam merkezi eylül ayında hizmete girecek.

Rasch Bambino XVII ile çocukları peşinden sürükleyen duvar kağıtları!

Rasch markasının bebek ve çocuk odaları için özel olarak tasarladığı “Bambino XVII” duvar kağıdı koleksiyonu, çocukları kendi serüvenlerine çıkarıyor…

İbrahim Tatlıses, Tatlıses Konakları'ndan çocuklarına 7 daire verecek!

İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses, yeni yaptırdığı 60 dairelik Tatlıses Konakları'ndan çocuklarına birer daire vereceğini açıkladı. Tatlıses inşaatın sona geldiğini açıkladı.

Sakarya Büyükşehir'den mülteci çocuklar için okul!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman’da mülteci çocukların eğitimleri için kullanılacak okul projesinde incelemelerde bulundu.

Nurol Park projesi çocukların eğlence merkezi oldu!

Nurol GYO’nun 24 Nisan’da düzenlediği Çocuk Şenliği, çocukların ve ailelerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Birbirinden keyifli etkinliklerin yer aldığı şenlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

Kilis'te otizmli çocuklar için özel okul yapıldı!

Kilis'te otizm tanısı konmuş öğrencilerin daha iyi eğitim alabilmesi için özel okul yapıldı. Otizmli çocuklar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan 150 kişilik okulda eğitimlerine devam edecek.

Avcılar İnşaat Bayraklı'da otistik çocuklar için okul yaptıracak!

Avcılar İnşaat, Bayraklı'da otistik çocuklar için 7 katlı bir okulun kaba inşaatını yaptıracak. Okulun protokolü İzmir Valiliği'nde imzalandı Avcılar İnşaat, 'Eğitime % İ00 Destek Projesi' kapsamında otistik çocuklar için bir okul yaptırıyor.

bodrumda çocuklar pankart açtılar Haberi

bodrumda çocuklar pankart açtılar

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki 191 konutlu Albatros Sitesi Parkı belediyenin katkılarıyla genişletilerek yenilendi. Parkın açılışını da Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon yaptı. Açılışta site yanındaki sokakta oturan dört çocuk, parkı çevreleyen tel örgünün arkasından üzerlerinde 'Nerede bizim parkımız Mehmet amca?', 'Kedinin ciğere baküğı gibi bakıyoruz' yazılı dövizler açarak park istedi. 


Kocadon yanma çağırdığı çocuklara, "Size söz, 20 gün içinde parkınız hazır olacak"...