06 / 05 / 2024

bodrumda suriyelilere ev mi yapılacak

bodrumda suriyelilere ev mi yapılacak

AK Parti Muğla milletvekili Nihat Öztürk, Bodrum'da yapılacak TOKİ konutlarına 3 bin Suriyelinin yerleştirileceği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

TOKİ'den bedava ev ve aylık bin 200 lira iddiası! Bakanlık açıklama yaptı

TOKİ'den Suriyelilere ev ve ayda bin 200 lira yardım yapılıyor iddiası Türkiye'de gündem oldu. Bakanlık söz konusu iddialarla ilgili açıklama yaptı.

TOKİ Suriyelilere bedava ev vermiyor!

Mülteciler Derneği, Türkiye'ye sığınan Suriyelilerle ilgili sosyal medya ve kamuoyunda yanlış bilinen konular hakkında açıklama yayınladı. Açıklamada, "TOKİ evleri Suriyelilere bedava verilecek" iddiasının tamamen yanlış olduğu belirtildi.

Mehmet Ergün Turan: Suriyelilere hiç ev vermedik!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, TOKİ’nin Suriyeli sığınmacılara ev verildiği iddiasına “Bu bir şehir efsanesi. Suriyeli sığınmacılara hiç ev vermedik. Ev verebilmemiz için yasa değişikliği gerekir ama AFAD’ın sığınmacılar için hazırladığı kampları biz yapıyoruz” dedi.

Vecdi Gündoğdu: 17 milyon fakire ev verilmeli!

Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu TBMM Başkanlığına verdiği önerge ile Suriyeli Mültecilere TOKİ Konutlarından ev verilecek olmasını eleştirerek, hükümetin 17 milyon fakir bulunan ülkede Suriyelilere ev verilmesinin ne denli doğru olduğunu ifade etti.

Bülent Öz'den Suriyeliler'e ev açıklaması!

Çanakkale CHP Milletvekili Bülent Öz, Suriyelilere Vatandaşlık ve TOKİ Konutlarından ev verilmesine ilişkin gelişmeleri değerlendirdi. işte o haber...

Mehmet Özhaseki: Suriyeliler'e bedava ev verilmiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Suriyelilere bedava TOKİ evi verileceği iddialarına karşılık, "Hiç kimseye bedava ev verildiği yok'' dedi.

Vatandaşlarımızın ev sorununu çözmeliyiz!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Suriyelilere vatandaşlık ve TOKİ'den konut verilmesi tartışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada "Önce kendi vatandaşımızın iş ve ev sorununu çözelim, sonra başkalarına bakalım." dedi.

Suriyeliler TOKİ'den nasıl ev sahibi olacak?

Hükümetin Suriyelilere TOKİ evi verme planları TC vatandaşlarının tepkisini çekiyor. TOKİ’den ev sahibi olmak isteyen bir Türk ile Suriyeliye verilen hakları karşılaştırıldı. İşte Suriyeliler'e verilen o haklar..

TOKİ'den Suriyelilere ev açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın “Suriyelileri TOKİ evine yerleştiririz” açıklamasından sonra bürokratlar eldeki konut envanterine ilişkin çalışma başlatırken, TOKİ Başkanı Ergün Turan Hürriyet’e, “Henüz bize verilmiş bir görev yok." dedi.

Yılmaz Erdoğan Bodrumda arkadaşına ev bakarken yakalandı!

Ünlü Oyuncu Yılmaz Erdoğan, Bodrumda ev bakarken yakalandı. Gazeteciler ile sohbet eden Erdoğan, Evi kendime bakmıyorum. Çok yakın bir arkadaşıma ev arıyoruz dedi. Ünlü oyuncu Emlakçılığa başladık diyerek herkesi güldürdü

Hillview Gardens Bodrumda 150 bin TLye! Son 8 yazlık!

Bodrumda inşa edilen Hillview Gardens projesinde satışı süren son 8 yazlık ev kaldı. Projede yazlık fiyatları 150 bin TLden başlıyor

Mecbur kalmadıkça ev taşımayın

Prof. Dr. Nuri Bilgin, ev değiştirmenin sanıldığı gibi sadece adres değişikliği olmadığını, insanların yaşam biçimleri ve alışkanlıklarını da değiştirmek manasına geldiğini söyledi

Woodland Regency'den ev alanın serası oluyor!

Bodrum'da inşa dilen ve yüzde 60'ı tamamlanan Woodland Regency'den ev alanların 20 metrekarelik hobi bahçesi de olacak

bodrumda suriyelilere ev mi yapılacak Haberi

bodrumda suriyelilere ev mi yapılacak

Muğla Valiliğinde Marmaris'e yapılması planlanan yeni devlet hastanesi protokol imza törenine katılan Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum'a yapılacak olan TOKİ konutlarında TOKİ'nin ev sahibi olma şartlarının geçerli olacağını dile getirdi.


Öztürk, konutlara Suriyelilerin yerleştirileceği yönündeki iddiaların gerçek olmadığını vurgulayarak, "Bodrum'da çok katlı TOKİ konutları yapılacağı ve 3 bin Suriyelinin bu konutlara yerleştirileceği şeklinde iddialar ortaya atıldı. TOKİ konutları yapıldığı bölgede ev sahibi olabilmek için 5 yıl ikamet şartı var. Peki Bodrum'da 5 yıldır oturan 3 bin Suriyeli var mı? Bunlar doğru ithamlar değil. TOKİ'nin ev sahibi olma şartları neyse o geçerli olacak." dedi.


TOKİ'den ev sahibi olmak için özel şartlarının da bulunduğunu hatırlatan Öztürk, "Şehit ve gazi yakınları için özel durumlar var. Bazı bölgelerde basın mensuplarına 10-20 kişilik özel kontenjanlar verilmiş....