15 / 05 / 2024

Bof Şehri Zade Konutları ne zaman teslim edilecek

Bof Şehri Zade Konutları ne zaman teslim edilecek

Bof Yapı tarafından inşa edilen Şehr-i Zade Konutları Ümraniye 3. Kentsel Dönüşüm Projesinde yer alıyor. Metropolün tam ortasında olan konumuyla dikkat çeken projede daire teslimlerinin bu yıl yapılması planlanıyor.

Çin Vuhan'a yeraltı şehri inşa edilecek!

Çin'in Vuhan kentinde 516 bin metrekarelik (72 futbol sahası büyüklüğünde) bir yeraltı şehri kuruluyor. İlk etabı 2016 sonunda tamamalanacak proje sayesinde kentin trafik sorununda hafifletilmesi hedefleniyor.

Ölümsüzlük Şehri Misis projesi YAPEX Fuarı'nda tanıtıldı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın büyük önem verdiği ve Yüreğir Belediyesi'nin yürütmekte olduğu Ölümsüzlük Şehri Misis projesi, YAPEX Fuarı'nda tanıtıldı.

3. Havalimanı'yla İstanbul 'kargo şehri' olacak!

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Akkurt, "İstanbul Yeni Havalimanı'nda oluşturduğumuz 'kargo şehri' konsepti, Türkiye'de alanında ilk olacak" dedi. İşte projenin ayrıntıları...

Körfez yatırımcısı Trabzon'a Arap şehri kuracak!

Şehre gelen Arap turist sayısının 300 bini geçtiğini ve Körfez yatırımcısının bölgede bir Arap şehri kurmayı planladıklarını söyledi.

Trabzon'da Arap şehri kurulacak!

Arap ülkelerinden Trabzon'a gelen ziyaretçi sayısının 300 bine ulaştığını belirten ve Körfez yatırımcısının bölgede bir Arap şehri kurmayı planladıklarını söyledi.

Nevşehir Kaymaklı yer altı şehri otoparkı yenileniyor!

Kaymaklı Belediyesi tarafından Kaymaklı yer altı şehrinin yer altı şehri otoparkı yenileme çalışmaları başlatıldı.

Eminönü Çandarlızade Atik İbrahim Paşa Camii restore ediliyor!

Restorasyona uğrayan yapılara bir yenisi Eminönü’nde eklendi. 537 yıllık tarihi Çandarlızade Atik İbrahim Paşa Camii’nin son cemaat mahfili ile iç kısımdaki pencerelerin tamamı PVC ile kaplanmış...

Kadir Topbaş'a Model Gençlik Şehri ödülü!

New York’ta Birleşmiş Milletler sürdürülebilir kalkınma zirvesine katılan Başkan Kadir Topbaş, BM Gençlik ve Çocuk Ana Çalışma Grubu ile Habitat Programı tarafından ‘Model Gençlik Şehri’ ödülüne layık görüldü.

Bayburt'taki Aydıntepe Yeraltı Şehri destek bekliyor!

Bayburt’ta 3 bin yıllık geçmişiyle yörenin önemli tarihi yapılarından biri olan ve tesadüfen bulunan Aydıntepe Yeraltı Şehri ziyaretçilerini bekliyor.

Şehri Bazaar Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Şehri Bazaar hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Şehri Bazaar Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Şehri Bazaar AVM bayramda kaça kadar açık? Şehri Bazaar bayramda kaçta açılacak?

Sivas Suşehri'nde yollar asfaltlanıyor!

Suşehri Belediyesi, altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, bazı mahallelerde asfaltlama çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Sivas Suşehri'ne yeni okul inşa edilecek!

Sivas Suşehri'nde yeni okul inşa edilmesi için zemin etüt çalışmaları başladı. Kaymakam Kadir Perçi, yeni okulun Mesleki Teknik Anadolu Lisesi olacağını ifade etti.

Sivas Suşehri'nde 30 adet afet konutu yapılıyor!

Sivas'ın Suşehri ilçesinde evi heyelan riskiyle karşı karşıya olan vatandaşlar için 30 afet konutu yapılıyor. Perçi ve Ekinci, inşaat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Bof Şehri Zade Konutları ne zaman teslim edilecek Haberi

Bof Şehri Zade Konutları ne zaman teslim edilecek

Ümraniye 3. Kentsel Dönüşüm Projesinde yer alan Bof Şehr-i Zade Konutları'nda daireler bu yıl sahiplerine teslim edilecek.


Bof Yapı imzasıyla hayata geçirilen Şehr-i Zade Konutları metropolün tam ortasında, yeşil alanları, kültürel zenginliği ve spor alanlarıyla yatırımcısına saygın bir ortam hazırlıyor. 


Şehr-i Zade projesinin sosyal yaşam alanları arasında, kapalı havuz ve basketbol, futbol, voleybol, misafir otoparkı mevcut.



Bof Yapı Şehr-i Zade projesi Ümraniye Devlet Hastanesi'ne 2 dakika, metro durağına 4 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 20 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 8 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne ve metrobüs durağına 6 dakika mesafede bulunuyor.


Bof Şehr-i Zade Konutları adres: Yukarı Dudullu Mh. Tavukçuyolu Cd.Hünkar Sk. No:3 Ümraniye / İstanbul


Şehr-i Zade Konutları iletişim

Telefon: 0 216 466 22 27

Web Adresi: http://bofsehrizade.com

Filiz...