03 / 05 / 2024

Boğazda villa yatırımı

Boğazda villa yatırımı

1999 yılında İstanbul'da daire satışları düşmüş ama Boğaziçi'ndeki gayrimenkuller eskisi gibi el değiştiriyormuş. Her dönem gözde olan Boğaz'daki 100 metrekarelik bir yalı dairesi 2 milyon dolara (720 milyar lira) müşteri bulabiliyormuş.

İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcıları için yürekleri ağza getiren bir açıklamada bulundu.  Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bist Boğaziçi İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ahmet Pınarbaşı, Ayhan Aydın, Hüseyin Demir ve Murat Selçuk ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri oldu!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin düzenlediği ‘6. TSPB Altın Boğa Ödül’leri kapsamında Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri ve piyasa değeri lideri oldu. 

Tolgahan Sayışman'dan oğluna 6,5 milyon liralık villa yatırımı! 

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi oğulları Efehan geçtiğimiz Mayıs ayında dünyaya gelmişti. Çift, oğullarına yatırım olarak Beykoz’dan 6,5 milyon liralık bir villa satın aldı…

Villa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Villa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Karam Sabah M. Mhmood tarafından kuruldu.

Çağatay Ulusoy ticarete yatırım yapacak!

Çağatay Ulusoy, babası Aylin Ulusoy ile Boşnak annesi Refiye Ulusoy'un memleketleri olan Bulgaristan ile Bosna Hersek'te mandıra kurup ticarete yatırım yapacak.

Mutlu Boğaziçi Avşar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Boğaziçi Avşar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Avşar tarafından kuruldu. 

Başboğa Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başboğa Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Baran Başboğa tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yang Huiyan, Türkiye'ye gayrimenkul yatırımı yapacak!

Çin’in en zengin kadınlarından Country Garden Holdings’in patronu Yang Huiyan kasımda Türkiye’ye geliyor. Uluslararası İşbirliği Platformu’nun düzenlediği Boğaziçi Zirvesi’ne katılacak Huiyan, İstanbul’da yatırım için de proje araştırıyor.

Rıdvan Akgün: Dükkana değil, konuta yatırım yapın!

Kentsel dönüşüm projeleriyle nedeniyle İzmir'de kira fiyatlarının arttığını dile getiren İzmir Emlak Kulübü Başkanı Rıdvan Akgün, "Yatırımcıların piyasada boş duran dükkanlara değil, konuta yatırım yapmalarını tavsiye ediyoruz" dedi

Venezuela Türkiye'den yatırım bekliyor!

Ekonomik krizle boğuşan Venezula'nın Dış Ticaret ve Uluslararası Yatırım Bakanı, Türk iş adamlarına yatırım çağrısı yaptı.

A And J Yatırım Silivri projesi ile 440 villa yapacak!

Arap kökenli A And J Yatırım, Silivri Balaban'da villa projesine hazırlanıyor. A And J Yatırım Silivri projesinde 440 villa ve 10 daire olacak...

Boğazda villa yatırımı Haberi

Boğazda villa yatırımı



Boğaz'da kriz yok


İstanbul'da daire satışları düştü ama yalı ve villalar eskisi gibi el değiştiriyor. 100 metrekarelik Boğaz manzaralı villanın fiyatı 200 bin dolardan başlıyor.


YALI VE VİLLALAR HER DÖNEMDE GÖZDE


Villa ve yalı dairesi satışlarında azalma yaşanmadığını söyleyen emlakçı Kazım Gökdağ, ''Bu gayrimenkuller ihtiyaçtan alınıp satılmaz. Bu nedenle alıcı sayısı hep aynı olur'' diye konuşuyor.


100 metrekarelik bir yalı dairesi 2 milyon dolara satılıyor.


Emlakçılar, ''Villa ve yalı müşterilerinin sayısı azalmadı'' diye konuşuyor.


YALI SATAN EMLAKÇILAR SIKINTISIZ


    ARALARINDA ünlü isimlerin de bulunduğu müşterilere villa ve yalı satan emlakçı Kazım Gökdağ, ''Daire satışları bıçak gibi kesildi. Ancak bu durum Boğaz'daki gayrimenkuller için geçerli...