01 / 05 / 2024

Boğaziçi Yönetim nerede

Boğaziçi Yönetim nerede

Boğaziçi Yönetim A.Ş bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atarak İstanbul’da site yönetim hizmeti verdiği 81 sitede savaş mağduru Suriyeli çocuklar için topladığı 70 BİN oyuncak bağışını düzenlenen törenle Gaziantep ‘ e uğurladı.

Star Towers, Terreace Mix ve Arterium Willas Boğaziçi Yönetim'e katıldı!

RDS ve Reform İnşaat Ortaklığında toplamda 679 konutun yer aldığı STAR TOWERS projesi, İnanlar İnşaat'ın TERRACE MİX projesi ve ARTERİUM WİLLAS Boğaziçi Yönetim A.Ş ailesine katıldı.

Muhafazakâr demokrat öncüleri platformu Boğaziçi Yönetim'i ziyaret etti!

Muhafazakar demokrat öncüleri platformu Mustafa Akdeniz başkanlığında çoğunluğunu siyasal bilimler öğrencilerinin oluşturduğu 12 kişilik bir grupla Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal'ı ziyaret etti...

Boğaziçi Simas Konakları'nda hemen teslim villalar! Boğaziçi Simas Konakları nerede?

Boğaziçi Simas Konakları'nda hemen teslim villaların satış süreci devam ediyor. Peki Boğaziçi Simas Konakları nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Boğaziçi Simas Konakları detayları...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Galata Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Galata Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Moda Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Moda Parkı Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. bugün Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sütlüce Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sütlüce Parkı Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi bugün Silivri'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Yönetim nerede Haberi

Boğaziçi Yönetim nerede

Türkiye’nin birçok ilinde ve de ilçesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesinin profesyonel site yönetim hizmeti sunan iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atarak İstanbul’da site yönetim hizmeti verdiği 81 sitede savaş mağduru Suriyeli çocuklar için topladığı 70 BİN oyuncak bağışını düzenlenen törenle Gaziantep ‘ e uğurladı.

  6 Mayıs tarihinde Boğaziçi Yönetim A.Ş tarafından başlatılan organizasyonda bisikletlerden akülü arabalara minik çalışma masalarından elektronik oyuncaklara kadar birden çok çeşitli çocukların ihtiyacı ve eğlencesi olan bağışlar Boğaziçi Yönetim A.Ş ekiplerince tasnif edilerek paketlendi. Kutusunda kullanıma hazır yepyeni oyuncaklar haline geldi

Oyuncak Bağışı Uğurlama Törenine Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Ayşenur İslam, 

Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Cemal Özdemir, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Harun Karaca, Kızılay...