06 / 05 / 2024

boğazköprü osb yol çalışmaları

boğazköprü osb yol çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi Boğazköprü'den, Organize Sanayi Bölgesi'ne alternatif yol açacak. Bu yolla birlikte Serbest Bölge ile Osman Kavuncu Bulvarı arasındaki sanayi alanının bağlantı yolları da yapılacak.

İstanbul Arnavutköy'e 200 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon 827 bin liraya mal olacak!

Ahanger İnşaat tarafından, İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Boğazköy İstiklal Mahallesi, Erciyes Sokak adresine 200 oda kapasiteli yeni otel projesi için start verildi.

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi açıldı!

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi 37 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Dalbay tarafından açıldı. 

Arnavutköy'de 2 ASM'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi ve Nenehatun Aile Sağlığı Merkezi’nin yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Arnavutköy Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli atıldı!

Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temel atma töreni, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla düzenlendi. Aile sağlığı merkezinin 2 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Amasya'da bina çöktü: 4 yaralı!

Amasya Boğazköy mevkisinde inşaat halindeki binanın çökmesi sonucu 4 işçi yaralandı.

Kanal İstanbul için arkeoloji raporu: Tarihi yapılar başka yere taşınsın!

Kanal İstanbul'un, ÇED süreci için hazırlanan arkeoloji raporunda 'Proje sahası içerisinde kalan ve inşaat faaliyetleri ile yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan tarihi köprü, tarihi yol, korugan, tabya gibi yapıları Hasankeyf’te olduğu gibi koruma, bir başka yere taşıma' önerisinde bulunuldu.

Arnavutköy Boğazköy Cami ibadete açıldı!

Restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi Boğazköy Camii, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla hizmete açıldı.

Arnavutköy Boğazköy imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy, 961 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.02.2019 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Boğazköy imar planı askıya çıktı!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy, 5757 ada, 4, 5, 7 parsellerin bir kısmı, 5757 adadaki park terkinli alanın bir kısmı ve Haraççı Mahallesi, 5957 ada, 1 parselin kuzeyinde yer alan tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.07.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı

Arnavutköy Boğazköy Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy Mahallesi, 5713 ada, 3 ve 7 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.

Sultangazi İsmetpaşa Askeri Kuşaklama Yolu imar planı askıda!

Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi, 108 ve 111 sokak ile Sultançiftliği - Boğazköy kesişimine ( Askeri Kuşaklama Yolu ) ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

boğazköprü osb yol çalışmaları Haberi

boğazköprü osb yol çalışmaları


Büyükşehir Belediyesi Boğazköprü'den, Organize Sanayi Bölgesi'ne alternatif yol açacak. Bu yolla birlikte Serbest Bölge ile Osman Kavuncu Bulvarı arasındaki sanayi alanının bağlantı yolları da yapılacak.

Osman Kavuncu Bulvarı'na alternatif olacak Boğazköprü-OSB yolu ile Serbest Bölge-Osman Kavuncu Bulvarı arasındaki sanayi alanı bağlantı yollarının yapımı için ihaleye çıkıldı. Yaklaşık 10 km. uzunluğunda olan 20, 25 ve 40 m. genişliğindeki yolların yapımını içeren ihaleye 9 firma katıldı.


Yaklaşık maliyeti 4 milyon 579 bin TL olan yol yapımı ihalesine katılan firmalar ve teklifleri şöyle oldu:

Turan İnşaat: 3 milyon 111 bin TL

Doğansu Harita: 3 milyon 323 bin TL

Solmazlar-Kirazoğlu: 3 milyon 331 bin TL

Ünal Yapı: 3 milyon 685 bin TL

Alphanlar Petrol: 3 milyon 942 bin TL

Yüceller İnşaat: 3 milyon 944 bin TL

Mühendisler Hazır Beton: 4 milyon 255...