05 / 05 / 2024

Boğazköy Esenyurt

Boğazköy Esenyurt

1994 yılında dargelirliler için Esenyurt Belediyesi tarafından Boğazköy Projesi kapsamında 6 bin 300 aile konut sahibi olacakmış. 200 hektarlık alana kurulacak proje ile Esenyurt'ta yeni bir uydu kent doğacakmış.

İstanbul Arnavutköy'e 200 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon 827 bin liraya mal olacak!

Ahanger İnşaat tarafından, İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Boğazköy İstiklal Mahallesi, Erciyes Sokak adresine 200 oda kapasiteli yeni otel projesi için start verildi.

Eski ve yeni kiralar arasındaki fark neredeyse 4 kata yükseldi! Eski kiracı 35 bin, yeni kiracı 135 bin TL ödüyor!

Kiralık konut piyasasında her geçen gün yeni bir gelişme yaşanırken, şimdi de eski ve yeni kiralar arasındaki fark gündem oldu. Uzmanlar, alıcıların kiracılar ile sorun yaşamamak için boş konutlara yöneldiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Fahiş kiralara sektörden son dakika çözüm önerisi: Boş evlerden yüksek vergi alınsın! 

Bazı vatandaşların, konuta yatırım yaparak kiraya vermemesi hayalet evleri çoğalttı. Sektör temsilcileri bu evlerden yüksek vergi alınmasını önerdi. 

İndirim beklentisi boş çıktı! Yüzde 50 zamla satılıyor

Otomobil piyasası son günlerdeki ÖTV haberleriyle ısındı. Piyasalarda indirim beklentisi oluşurken, otomobil bayilerinin 'yok' dediği araçların, galerilerden çıkması endişelendiriyor. Üstelik bayiler ile galerideki fiyat farkı yüzde 50 dolaylarında.

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi açıldı!

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi 37 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Dalbay tarafından açıldı. 

Kubilay Aykol, İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu'nun 1 Ekim 2021 tarihinde yapılan toplantısında; Neşe Gülden Sözdinler'in istifası ile boşalan yönetim kurulu üyeliğine, Kubilay Aykol'un seçilmesine karar verildi. 

Hüseyin Özuysal, Ziraat GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Ziraat GYO Yönetim Kurulu üyesi Dr.İlker Met, görevinden istifaen ayrıldı. Boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Hüseyin Özuysal'ın seçilmesine karar verildi.  

Hüseyin Seyit Gürel, TSKB GYO'dan ayrıldı!

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Seyit Gürel görevinden istifaen ayrıldı.  Şirketin boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Sevilay Kıran'ın seçilmesine karar verildi.

Kamil Engin Yeşil, Yeşil Yapı'dan ayrıldı!

Yeşil Yapı'nın yönetim kurulu başkanı Kamil Engin Yeşil yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığına Alaittin Sılaydın getirildi. 

Yatırımcı için 'imar planı' fırsatı!

İstanbul Arnavutköy, Esenyurt; İzmir Salhane; Ankara Gölbaşı ve Mamak; Aydın Didim; Muğla Bodrum Gökçebel ile Eskişehir Odunpazarı’nda mülkiyeti Hazine’ye ait arsalarda yapılan imar planı değişiklikleri onaylanarak yatırımcılar için cazip hale getirildi.

Arnavutköy'de 2 ASM'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi ve Nenehatun Aile Sağlığı Merkezi’nin yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

The BO Viera 200 milyon dolarlık yatırımla hayat buluyor!

BESA Grup, Bodrum'da geliştirdiği To neo projesi The BO Viera'yı 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriyor. Projede yer alan otelin 2022 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Boğazköy Esenyurt Haberi

Boğazköy Esenyurt



Yeni bir uydu kent


Dargelirliler için Bahçeşehir'e komşu olma fırsatı çıktı. Esenyurt Belediyesi tarafından süper kentin yanında gerçekleştirilecek Boğazköy Projesi kapsamında 6 bin 300 aile konut sahibi olacak.


Memura, işçiye müjde


Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan, Emlakbank'ın Bahçeşehir evlerinin yanında dargelirlilere dönük uydukent için öncülük yapıyor. Çapan, memur ve işçilere yönelik kooperatiflere çok uygun şartlarda arsa tahsis ettiklerini belirterek, bölgede Boğazköy Projesi adı altında ikinci bir çağdaş kent doğacağı müjdesi verdi.


Temel 3 Eylül'de atılıyor


Çok geniş bir alanda gerçekleştirilecek olan dev projede 4 bin 560'ı apartman dairesi, bin 740 teras evi ve sıra evlerden oluşan toplam 6 bin 300 konut yer alacak....