08 / 07 / 2024

Böhler Uddeholm yatırım

Böhler Uddeholm yatırım

Dünyada takım çeliğinin önde gelen şirketlerinden biri olan Böhler Uddeholm, Dudullu Organize Sanayi Bölgesi'nden (OSB) 17 Haziran'da Çayırova Taysad Organize Sanayi Bölgesi'ne (TOSB) taşınan tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

Metaverse'de en çok batan Türkler oldu: Arsaları yatırım olarak görenler kaybetti!

Metaverse'de en çok batanlar, Türkler oldu. Elon Musk'ın 'pazarlama hilesi' olarak nitelendirdiği spekülasyon ve aşırı beklentiler, Metaverse projelerine yapılan büyük yatırım ve dijital varlıkların değer kaybetmesine sebep oldu. İşte uzmanların açıklamaları

Ünlü yatırım bankacısı Blair Effron gençleri uyardı: Bunları zaten yapay zeka yapacak! 

Dünyanın en büyük yatırım bankacılarından  Blair Effron gençlerin artık yazılım ve kodlamaları öğrenmesine gerek olmadığını bunların Yapay Zeka tarafından yapılacağını açıkladı.

Alman devinden İzmir'e büyük yatırım

Almanya merkezli Böllhoff, bir ilimize fabrika yatırımına başladığı açıkladı. Yatırımın binlerce kişiye ekmek kapısı olacağı açıklandı. İşte tüm detaylar...

Altın alanlara Amerika'nın en büyük yatırım bankasından kötü haber!

Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük yatırım bankalarından olan Citi Research, bugün yayımladığı raporda, ons altın için kısa vadeli hedefini düşürdü. İşte detaylar...

Ne altın ne dolar... Yatırım için herkesin ilk tercihi bu oldu! Nisan ayında rekor kırdı!

İnsanlar paralarını enflasyona korumak için yatırım araçlarına yöneldi. Özellikle otomobil bütün yatırım araçlarını geride bırakarak yurttaşların ilk seçeneği oldu. 14 Mayıs öncesi 'fiyatlar artacak' endişesi araç satışlarını artırırken, nisan ayında rekor üstüne rekor kırdı.

Trendyol’dan deprem bölgesine dev yatırım! Bölgedeki 35 bin işletmeyi yurt dışı pazarlara açacak!

E-ticaret platformu Trendyol, afet bölgesine desteklerine devam ediyor. Şirket, Adana Aktarma Merkezi yatırımını erken devreye alırken, bölgede yaşayan 35 bin satıcının ürünlerini de yurt dışı pazarlar ile buluşturmayı hedefliyor.

Gayrimenkul yatırımı yapmanın ucuz yolu

Hatırı sayılır bir birikiminiz yoksa ya da piyangodan ikramiye çıkmadıysa yatırım amacıyla konut ya da arsa satın almanız bir hayli zor. Ancak enflasyonun hızlı yükseldiği bir ekonomide tasarrufunuz erimesin istiyorsanız sektörün getirisinden faydalanmak için küçük bütçelerle yatırım mümkün.

Bakan’dan 20 milyar liralık yatırım açıklaması

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Milli Teknoloji Hamlesini destek verecek 20 milyar liralık bu büyük yatırım hamlesini önemsiyoruz, vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Hazır giyim devinden iki kritik yatırım

3 kıta ve 44 ülkede yer alan mağazalarıyla, başta Türkiye olmak üzere yakın coğrafyanın en büyük hazır giyim perakendecilerinden biri olan Aydınlı Grup, iki büyük yatırım yaptı.

Amerikalı çip üreticisi Micron'dan 40 milyar dolarlık büyük yatırım

Yarı iletken sektörünün büyük isimlerinden Micron, 40 milyar dolarlık bir yatırım paketi açıkladı.

ABD'den Türk yatırımcılara konut yatırımı çağrısı!

Amerikan Merkez Bankası (FED) önümüzdeki birkaç senede Amerika emlak piyasasında çok büyük bir hareketlenme yaşanacağını tahmin ediyor. ABD'li emlak brokerları Türk yatırımcılara çağrıda bulunuyor ve bu büyük yatırım fırsatını kaçırmamalarını öneriyor.

EBRD 2020'de en büyük yatırımı Türkiye'ye yaptı!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), geçen yıl 1,7 milyar avro ile en fazla yatırımı Türkiye'ye yaptı.

Dolar bazında anapara korumalı arazi yatırımı nedir?

Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Hasan Can, “Parasını ekonomik dalgalanmalardan korumayı amaçlayanlara özel geliştirdiğimiz 'dolar bazında anapara korumalı arazi yatırımı' modeliyle kazanç potansiyeli yüksek bölgelerde arazi yatırım fırsatı sunuyoruz” dedi...

Böhler Uddeholm yatırım Haberi

Böhler Uddeholm yatırım


Dünyada takım çeliğinin önde gelen şirketlerinden biri olan Böhler Uddeholm, Dudullu Organize Sanayi Bölgesi'nden (OSB) 17 Haziran'da Çayırova Taysad Organize Sanayi Bölgesi'ne (TOSB) taşınan tesisinin açılışını gerçekleştirdi. 

Dudullu OSB'deki tesislerinin yeterli olmaması üzerine yer arayışına girdiklerini ve TOSB'u tercih ettiklerini söyleyen Böhler Uddeholm Genel Müdürü M. Önder Yücel, yeni tesisleri için 3 milyon euro'luk bir yatırım yaptıklarını belirtti. Yeni tesislerinin ihracata yönelik olmayıp, temel pazarlarının Türkiye iç pazarı olduğunu vurgulayan Önder, pazarın yüzde 25'ine hakim olduğunu söyledi. Asü işlem yatırımlarını büyütmek hem de var olan stok ve kesim faaliyetlerinin kapasitesini artırmayı hedeflediklerini ifade eden Önder şöyle devam etti: "Biz büyük bir grubuz. 70'den fazla ülkede tesisimiz var. Odaklandığımız konu ihracat değil ancak ileriye dönük olarak Ortadoğu için burayı bir hat...