07 / 07 / 2024

Bölge Milletvekili Aday Adayı Mimar Erkut Tamay

Bölge Milletvekili Aday Adayı Mimar Erkut Tamay

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mimar Erkut Tamay, "Levantenlerden bize miras kalan yapıları yeniden canlandırmak için kentin potansiyelini harekete geçirmek zorundayız" dedi.

Bakan Kurum'dan İstanbullulara peş peşe müjde! Çalışmalarımızı başlattık

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Pendikli vatandaşlara 6 ayrı müjdeyi peş peşe duyurdu. İşte Bakan Kurum'un sıraladığı müjdeler...

Murat Kurum'dan Kemal Kılıçdaroğlu’na Samsat konutları cevabı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Samsat’ta afet konutlarının yapılmadığı yönündeki iddialara yanıt verdi. İşte detaylar...

Şırnak'ta bölge hastanesi inşaatı mecliste!

HDP Şırnak Milletvekili Hasan Özgüneş, Şırnak'ta inşa edilecek bölge hastanesinin bir an önce yapılmasını talep etti.

Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığı iddiası! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığını iddia etti. 

İmar barışı sağlıklı kentlerin ilk adımı!

AK Parti İzmir 1'inci Bölge milletvekili adayı Bilal Doğan Karabağlar'da imar barışı hakkında açıklamalarda bulundu. Doğan imar barışının daha güvenli ve sağlıklı kentler kurmak için atılmış çok önemli bir adım olduğunu dile getirdi.

Barış Aydın'a İMKOM'dan sıcak karşılama!

AK Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı Barış Aydın, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)’da organize edilen toplantıya katıldı.

Abdülkadir Akkuş,  Ak Parti İstanbul milletvekili adayı oldu!

Türkiye’nin önde gelen sanayicileri arasında yer alan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş,  Ak Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

Niğde'de neden Kültür Bölge Kurulu yok?

Niğde'de Kültür ve Tabiat Varlıkları Bölge Kurulunun bulunmamasına ilişkin CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı..

Artvin Hopa'da serbest bölge kurulacak mı?

Serbest Bölgelerin kuruluş amaçlarına Artvin'in Hopa ilçesinin uygun olduğunu düşünen CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, "Artvin Hopa'da serbest bölge kurulacak mı?" diye sordu..

Afyonkarahisar Kızılören'e İlköğretim Yatılı Bölge Okulu yapılacak mı?

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesine İlköğretim Yatılı Bölge Okulu yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mustafa Kalaycı: Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart!

Konya’ya Ulaşım Bölge Müdürlüğü şartMHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, “13 ilde bölge müdürlüğünüz var. Ulaşım ağı, nakliyeci sayısı gibi birçok özellikler yönüyle önceliği olması gereken Konya'da niye yok. Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart” dedi

Adana Bölge Adliye Mahkemesi binası mecliste!

CHP Adana Milletvekili Aydın Uslupehlivan, Adana'da Bölge Adliye Mahkemesi kurulmamasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Uslupehlivan sorularının Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Alanya'da bölge hastanesi inşaatı incelendi!

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan'ı makamında ziyaret ettikten sonra Bölge Hastanesi inşaatı hakkında bilgi aldı ve çalışmaları yerinde inceledi.

Bölge Milletvekili Aday Adayı Mimar Erkut Tamay Haberi

Bölge Milletvekili Aday Adayı Mimar Erkut Tamay

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mimar Erkut Tamay, projelerini açıkladı. 


Tamay, AKP iktidarında İzmir'in arka planda bırakıldığını belirterek, "7 Haziran'da karanlık bir devir biterek aydınlık bir döneme gireceğiz. İzmir'imizin 12 yıllık AKP iktidarında karşı karşıya kaldığı dışlanma, arka planda kalma döneme bitecek, CHP'nin iktidarıyla şahlanış dönemi başlayacak. Bu dönemde bizler hazırladığımız projelerle CHP'nin kadrolarının görevde olacağı Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın öncülüğünde kentimizin kültür ve tarihini ortaya çıkaracak çalışmalar yapacağız" dedi. 


Milletvekili seçilmesi durumunda İzmir için TBMM gündemine getireceği proje ve çalışmaları anlatan Tamay, "Her şeyden önce hedefimiz AKP'nin karanlığından bu ülkeyi kurtarmaktır. Kapı kapı dolaşıp halkımıza giderek onların ve ülkenin sorunların çözümü için ciddi bir alternatif yaratmak için çalışacağız. Yerel siyaset gibi genel siyasette...