27 / 07 / 2024

Bölgesel Esnaf Buluşmaları

Bölgesel Esnaf Buluşmaları

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilk kez gerçekleştirilen 'Bölgesel Esnaf Buluşmaları' programında Vişne Caddesi esnafı ile bir araya geldi. Edebali, İlçenin dünyaya açılan penceresi Vişne Caddesi'ne desteklerinin süreceğini söyledi.

Çukurova Bölgesel Havalimanı 2022'de açılacak!

Adana'da inşa edilen Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda çalışmalar hızlandı. Havalimanın açılışı 2022'nin son çeyreğinde gerçekleşecek. 

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda üstyapının yüzde 20'si tamam!

Mersin'de 2022 yılının üçüncü çeyreğinde ilk iki etabının hizmete açılması planlanan Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda üstyapı çalışmalarının yüzde 20'si bitirildi.

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında son durum ne?

Mersin'de devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Havalimanında ilk etap çalışmalarının 2022'de bitirilmesi planlanıyor.  

İBB Sancaktepe'de Bölgesel İstihdam Ofisi açtı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sancaktepe'de Bölgesel İstihdam Ofisi açtı.

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın inşaatı 2 yılda bitecek!

Adil Karaismailoğlu, Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın yapım çalışmalarına ilişkin, "Şu an pist çalışmasının üzerindeyiz. İnşallah yıl sonuna kadar bütün altyapı çalışmalarımızı tamamlayacağız" dedi...

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın inşaatı yılan hikayesine döndü!

2 kez temeli atılan Çukurova Bölgesel Havalimanı'nında çalışmaların devam etmediği iddia ediliyor. 5 yıldır tamamlanamayan projenin inşaatı yılan hikayesine döndü.

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda sıra üstyapıda!

2019'da hizmete açılması planlanan Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda altyapı çalışmaları tamamlanmak üzere. Projede sıra üst yapı çalışmalarına geldi.

Nef, FC Barcelona’nın bölgesel resmi sponsoru oldu!

Nef, dünyanın en fazla taraftar sayısına sahip spor kulüplerinden FC Barcelona’nın bölgesel resmi sponsoru oldu

İzmir Bölgesel Temiz Hava Merkezi mecliste konu oldu!

İzmir'deki Bölgesel Temiz Hava Merkezi'nin faaliyete geçeceği tarih ve Aliağa ilçesindeki hava kirliliği ve kanser vakalarına karşı alınacak tedbirler meclis gündemine taşındı..

Kütahya'daki Zafer Bölgesel Havalimanı'nın ihalesi mecliste!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Kütahya'da bulunan Zafer Bölgesel Havalimanı'nın ihale sürecine ilişkin 10 soru hazırladı. Pekşen sorularını Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Novada Park Şanlıurfa’ya En İyi Bölgesel Merkezli AVM Ödülü!

Novada Park Şanlıurfa; Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin verildiği ‘Sign of the City Awards’ın Devam Eden Projeler kategorisinde ‘En İyi Bölgesel Merkezli AVM’ seçildi.

3. GROHE Live!Center Buluşmaları’nda konut projeleri konuşuldu!

GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğiyle üçüncüsü düzenlenen GROHE Live!Center (GL!C) Buluşmaları’nda konut projelerinin en tanınmış 5 mimarlık ofisinin temsilcileri güncel projelerini paylaşıldı.

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda çalışmalar ne durumda?

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, projesi revize edilen ve yeniden ihaleye çıkılan Çukurova Bölgesel Havalimanı’nda yarım kalan çalışmaların bayramdan sonra başlayacağını söyledi.

Bölgesel Esnaf Buluşmaları Haberi

Bölgesel Esnaf Buluşmaları

Katılımcı belediyecilik anlayışı gereği toplumun tüm kesimleri ile her fırsatta bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldır un Belediyesi tarafından düzenlenen 'Bölgesel Esnaf Buluşmaları'nın ilkinde Vişne Caddesi esnafıyla buluştu. Barış Manço Kültür Merkezimde düzenlenen toplantıya Başkan İsmail Hakkı Edebali'nin yanı sıra Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Başkanı Halil Atalay ile Anadolu, Kazım Karabekiı; Vatan, Yunus Emre ve Duaçmarı mahalleleri muhtarlarıyla birlikte bölge esnafı katıldı. Programda konuşma yapan Başkan Edebali, düzenledikleri bu toplantıyla bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyerek; "Yerel yönetimlerin doğru hizmet yapmasının temel ilkesi vatandaşın nabzrnı iyi tutmasıdır. Bu toplantı sayesinde bölge esnafunızla bir araya gelerek, doğru bügi akışı sayesinde sorunları tespit edip çözümler üreteceğiz" dedi. 


YILDIRIMIN GURURUSUNUZ 

Bebe ve çocuk konfeksiyonu ihracatında Türkiye'nin yüzde 70'lik...