04 / 05 / 2024

Boliva Bornova teslim

Boliva Bornova teslim

Musa Çiçek inşaat ortaklığıyla Bornova'da hayata geçirilen Boliva Bornova projesi, tamamen dayalı döşeli "rezidans" konsepti ile İzmir'de bir ilki gerçekleştiriyor. Proje, Evka-3 metro istasyonun hemen yanında yükseliyor...

Boliva Bornova Evleri satılık!

Boliva Bornova Evleri satılık daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde yer alan projede toplam 98 adet daireden oluşuyor.

Boliva Bornova Evleri fiyat listesi!

Boliva Bornova Evleri fiyat listesine göre daireler 315 bin TL' den başlıyor. Toplam 98 adet daireden oluşan projede daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

İzmir Boliva Bornova Evleri'nde fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor!

Eruz Yapı ve Musa Çiçek İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen İzmir Boliva Bornova Evleri projesinde toplam 98 adet daire bulunuyor. İzmir Boliva Bornova Evleri'nde fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor.

Musa Çiçek İnşaat'ın yeni projesi: Boliva Bornova!

Musa Çiçek İnşaat, Bayraklı'da gerçekleştireceği yeni projesi ile kentin ilk yapısal çelik konstrüksiyon sistemli yüksek binasını inşa edecek. Son teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak farklı konsepte sahip projeyle adından sıkça söz ettirecek

Boliva Bornova Mart 2015'te tamamlanacak!

Eruz Yapı ile Musa Çiçek İnşaat ortaklığıyla Bornova'da hayata geçirilen Boliva Bornova projesi, tamamen dayalı döşeli "rezidans" konsepti ile izmir'de bir ilki gerçekleştiriyor. Projenin 2015 yılının Mart ayında bitirilmesi planlanıyor.

Boliva Bornova'da daireler dayalı döşeli teslim edilecek!

Musa Çiçek inşaat ortaklığıyla Bornova'da hayata geçirilen Boliva Bornova projesi, tamamen dayalı döşeli "rezidans" konsepti ile İzmir'de bir ilki gerçekleştiriyor. Proje, Evka-3 metro istasyonun hemen yanında yükseliyor...

Bornova'da viyadük eylemi yapıldı!

Bornova'da bir grup vatandaş yapımı devam eden izmir - İstanbul Otoyolu'nun projesinde hatalar bulunduğunu iddia ederek projenin kendilerini de mağdur edeceği gerekçesiyle basın açıklaması yaptı.

Park Bornova'da Ford Focus kazanma şansı!

Park Bornova Outlet Center’da düzenlenen kampanyada günde 75 TL’lik alışveriş yapan ziyaretçiler alacakları katılım kuponu ile Ford Focus kazanma şansı elde ediyor. Kampanya 20 Eylül'e kadar sürecek...

Bornova Lobi Parlas'ta satışlar devam ediyor!

Bornova Lobi Parlas projesi aylık ortalama 5 milyon ziyaretçi sayısına ulaşan alışveriş merkezlerine ise sadece 2 dakika uzaklıkta. Ankara Asfaltı ile Çeşme-Çanakkale otoyol bağlantısı ise sadece 50 metre mesafede.

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova projesi!

İzmir'de Kavuklar Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve 46 katlı tek bloktan meydana gelen Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova projesi detayları haberimizde bulunuyor. Projede toplamda 578 daire mevcut.

Batıçim'den Bornova'daki kil sahası ile ilgili açıklama!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batıçim Batı Anadolu Çimento İzmir Bornova'daki kil sahaları ile ilgili açıklama yaptı.

İzmir Point Bornova projesi!

Konutların; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği İzmir Point Bornova projesi, İzmir Bornova'da inşa ediliyor...

İzmir Bornova'da doğalgaz borusu patladı!

İzmir Bornova'da İZSU adına görev yapan bir taşeron şirketin kanal çalışması sırasında, iş makinesi doğalgaz borusunu patlattı. Polis geniş güvenlik tedbiri alırken, İzmirgaz bölgedeki doğalgazı ve elektriği kestirdi.

Boliva Bornova teslim Haberi

Boliva Bornova teslim

Musa Çiçek inşaat ortaklığıyla Bornova'da hayata geçirilen Boliva Bornova projesi, tamamen dayalı döşeli "rezidans" konsepti ile İzmir'de bir ilki gerçekleştiriyor zmir'in Bornova ilçesinde, Evka-3 metro istasyonun hemen yanında Eruz Yapı ile Musa Çiçek İnşaat ortaklığıyla yükselen Boliva Bornova projesi müşterilerine kent merkezinin tüm imkanlarını sağlarken, bünyesindeki sosyal donatı alanlarıyla da farklı bir yaşam tarzı sunuyor. Zemin katta yer alan mağazalar, 1. katta bulunan kafeteryalarıyla 24 saat yaşayan bir atmosfere sahip olan Boliva Bornova, 64 metrekare 1 +1 ve 94 metrekare 2+l imkanlarıyla İstanbul'daki projelerin en büyük rakibi konumunda bulunuyor. 


MART SONU BİTECEK 

2015 yılının Mart ayında bitirilmesi planlanan Boliva Bornova'nın en büyük özelliğinin 'Valizinle gel' tabirinin üzerine kurulması olduğunu belirten Eruz Yapı'nm Koordinatörü Mimar Eyüp Mansur Önem, "Boliva tamamen dayalı döşeli...