27 / 04 / 2024

Musa Çiçek İnşaat'ın yeni projesi: Boliva Bornova!

Musa Çiçek İnşaat'ın yeni projesi: Boliva Bornova!

Musa Çiçek İnşaat, Bayraklı'da gerçekleştireceği yeni projesi ile kentin ilk yapısal çelik konstrüksiyon sistemli yüksek binasını inşa edecek. Son teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak farklı konsepte sahip projeyle adından sıkça söz ettirecek



İzmir'de hayata geçirdiği örnek projelerle binlerce kişiye ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını açan Musa Çiçek İnşaat, önümüzdeki dönemde de yatırımlarını sürdürecek. Yaklaşık 45 yıllık tecrübesiyle sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Musa Çiçek İnşaat, Bayraklı'da gerçekleştireceği yeni projesi ile kentin ilk yapısal çelik konstrüksiyon sistemli yüksek binasını inşa edecek.

 

TİTİZLİKLE ÇALIŞIYORUZ

Yönetim Kurulu Üyesi Habip Uz, Musa Çiçek Inşaat'ın 1970'li yıllarda Çiçek Kardeşler unvanı ile gayrimenkul alımı satımı yaparak ticari hayatına başladığını söyledi. Habip Uz, "Ürkmez yöresinde yaptığımız 150 adet villadan oluşan Çiçek Tatil Sitesi ile inşaat faaliyetlerine başladık ve 2007 yılma kadar bu unvan ile ticari hayatına devam ettik. 2007 yılında güvenilirlik, özen ve kalite ile özdeşleşen ismimizi, detaylara ve el işçiliğine verdiğimiz önemle yoğurarak güçlü bir marka yarattık. 2008 yılında merhum Musa Çiçek'in vefatına kadar geçen süre içinde firmamız yaklaşık bin 110 konut ve 110 ticari ofis planlaması yaptı ve eksiksiz olarak tamamladı" dedi. 


Bugüne kadar hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgiler veren Habip Uz, "Musa Çiçek İnşaat oluşumu içinde yıllarca yer alıp, kurucusunun vefatı sonrası firmanın yeni Razıye yüzü konumuna gelen finans yönetiminde Raziye Çiçek, gıda sektörü yönetiminde Gökçe Uz, Satış ve Yatırım yönetiminde Emre Uz ve inşaat yönetiminde ben yer aldım. Yeniden inşaat sektöründe farklı serileri eklemek kararı ile çalışmalarımıza hız verdik. Gaziemir içinde 25 konutun inşa edilmesi ve teslimi sonrasında, Karabağlar'da yer alan ve farklı mimari yaklaşımı ile dikkat çeken iş inşa ettik. Bu projelerin sonrasında 111 konutu içinde barındıran ve İzmir'e yeni bir soluk katan Çiçek Park'ı bölgeye kazandırdık"dedi. 


Musa Çiçek İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emre Uz ise, önümüzdeki dönemde İzmir'in her bölgesinde proje geliştirebileceklerini söyledi. Uz, "'2015 yılında İzmir'in ilk yapısal çelik konstrüksiyon sistemli yüksek binasını hayata geçireceğiz"dedi. 


RAHATLIK VE KONFOR ÖNEMLİ

İzmir'de özel projeleri hayata geçireceklerini söyleyen Emre Uz, "Boliva projemiz, farklı ve yenilikçi bir duruş olarak yerini aldı. Her geçen gün İzmir'de yeniliklere imza atmaya devam ediyoruz ki Boliva projesinin bunun en güzel örneği. Boliva projesiyle misafirlerimize şehrin göbeğinde doğayı yaşatmakla kalmıyor, onları geniş teraslar, sosyal donatıları olan dayalı döşeli karma yapı ve rezidans konseptiyle ağırlıyoruz. 

Misafirlerimizin rahatlık ve konforu bir arada yaşayabilmeleri adına profesyonel site yönetimi kavramına öncelik veriyoruz, kiralama hizmetlerini ve AVM ayrıcalığını yaşayabilmelerini sağlıyoruz" diye konuştu. 


Habertürk Egeli


Geri Dön