27 / 04 / 2024

Musa Çiçek İnşaat İzmir'de projelere devam ediyor!

Musa Çiçek İnşaat İzmir'de projelere devam ediyor!

İzmir'de önemli konut projelerini hayata geçiren Musa Çiçek İnşaat, kentte inşaat sektörüne yeni bir soluk getirdi. Firma, fark yaratan projeleriyle adından söz ettiriyor.



Yaklaşık 45 yıllık bir tecrübeyle Musa Çiçek İnşaat, çalışmalarını modern mimariyle sentezleyerek buğun İzmir'de yaptığı projelerle adından söz ettiriyor. Genel Müdür M.Akif Küçük, Satış Müdürü Salih Doğu ve tüm çalışanlarıyla ekip çalışmasının önemine inanan Musa Çiçek İnşaat, genç ve tecrübeli bir ekiple geçmişteki deneyimlerini genç kuşağın fikirleri ile geliştirerek başarıyı perçinliyor. 


Musa Çiçek inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Habip Uz, 1970'li yıllarda gayrimenkul alım satımıyla başlayan ve süreç içerisinde villa, ofis, konut gibi birçok alanın inşasıyla faaliyetini devam ettirdiklerini belirterek, hizmet alanını her geçen gün genişleterek çalıştıklarını söyledi.


Rakiplere hayırlı olsun ziyareti 

Habip Uz, "Geleceğe dair yeni yatırım kararlan alarak farklı mimari projeleri kente kazandırmaya devam ediyoruz. Bugune değin hiçbir inşaat firmasını kendimize rakip olarak görmedik. Kanaatimiz odur ki bölgede yer alan firmalarla daha çok fikir teatisinde bulunarak daha kaliteli, daha modern alanları inşa edebileceğimiz yönünde. Bu bağlamda vakit buldukça diğer firmaların inşaatlarına ve satış ofislerine ben ve ekibim hayırlı olsım ziyaretlerinde bulunuyoruz. Çünkü herhangi bir firmanın gerekli hizmeti vermemesinden dolayı kaybedilen bir müşteri, aslında bölgenin de kaybettiği yatırımcı kitlesine dönüşebiliyor. Bu düsturla rekabet yerine 45 yıllık tecrübemizi diğer firmalarla paylaşmamız aslında müşteri arzım doğıuuyor ve diğer iller yerine  İzmir  yatırımcısının artırılmasına vesile olmuş oluyoruz" dedi. 


96 DAİRE VAR 

Habip Uz, 232 Flora Gaziemir projesiyle ilgili şu bilgileri paylaştı: "7 bin 331 metrekare alan üzerine 96 daire olarak planladığımız proje, ciddi sosyal donatılara yer verdik. Sadece konut olarak inşa edilecek bir proje. Aile üyeleri olarak eşim Raziye Hanım ve kızım Gökçe Uz ile empati yaparak ince hassas dokunuşlanyla kaliteli alanlar oluşturduk. Hakan Rullas, Tarkan Önal ve Metin Kozlu gibi işini iyi icra eden tasarımcılara yer verdiğimiz proje bölgeye farklı bir soluk kazandıracak gibi gözüküyor.


Hürriyet Ek 



Geri Dön