05 / 05 / 2024

Doğusan İnşaat İzmir'de projelere devam ediyor!

Doğusan İnşaat İzmir'de projelere devam ediyor!

Yaklaşık 28 yıldır köprü, tünel, sanayi, deniz, su, sanat, eğitim ve spor yapıları inşa eden Doğusan İnşaat, geç keşfettiğini belirttiği İzmir ve Çeşme'de farklılık yaratan özgün projelere imza atıyor.



Yaklaşık 28 yıldır köprü, tünel, sanayi, deniz, su, sanat, eğitim ve spor yapıları inşa eden Doğusan İnşaat, geç keşfettiğini belirttiği  İzmir  ve Çeşme'de farklılık yaratan özgün projelere imza atıyor.  İstanbul artık doldu ve taşıyor. Gidilecek en iyi liman ise İzmir... İzmir-İstanbul Otoyolu, İzmir-Ankara Hızlı Treni, Çandarlı Limanı, enerji başta olmak üzere birçok alanda yapılan yatırımlar İzmir'in reytingini hayli yükseltmiş durumda. Bunu, dünyanın en hızlı büyüyen metropollerinden biri olma unvanı da destekliyor. İzmir'deki ilk projesine geçtiğimiz vıl Edra Çeşme Evleri ile başlayan Doğusan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Göngör, hızla gelişen bu bölgede yerlerini aldıklarını söylüyor. Göngör, "Çeşme, Türkiye'nin en güzel ve nezih sayfiye yerlerinden biri. Doğusan İnşaat olarak bu bölgeyi geç keşfettik ama bu yeni projelerimizin devamına engel teşkil etmiyor. Edra Çeşme Evleri'ni prestij projemiz olarak hayata geçirdik. Bundan sonra orta ve üst segment olarak bölgedeki projelerimize devam edeceğiz" diyor. 

Şu an Çeşme'ye odaklanan ve Edra Çeşme Evleri'ni yapan Doğusan İnşaat yöneticisi Beşir Göngör hem İzmir projelerini hem de gelecek planlarını dergimize anlattı: 


Şirketinizin kuruluş öyküsünü paylaşır mısınız? 

28 yılı aşkın süredir otoyol, köprü, tünel, sanayi, deniz, su, sanat, eğitim ve spor yapıları alanında faaliyet gösteren Doğusan İnşaat, Türkiye'nin her tarafında birçok projeyi başarıyla tamamladı. Doğusan İnşaat, gerek tecrübesi, gerek teknik personeli ve gerekse sürekli yenilenen makine parkıyla gelişen Türkiye'mizde büyük ve güvenilir inşaat şirketlerinden birisi olarak yer edindi. Profesyonel bir kalite anlayışını benimseyen şirketimiz, ISO 9001 Kalite Sistem Belgesi ve İSO 14001 Çevre Yönetim Sistemi'ne ilişkin sertifikaları almaya hak kazandı. 


Ne zamandan beri İzmir'de iş yapıyorsunuz? İzmir'i tercih etmenizin nedeni nedir? 


Doğusan İnşaat ın ilk konut projesi Edra Çeşme Evleri 2014'te başladı.  Popüler olan sahil bölgeleri özellikle de Ege, kendi karakteristik mavi beyaz renklerde taş yapılarıyla, sıcakkanlı ve mütevazı sayfiye hayatıyla, fonksiyon  odaklı yerleşimleriyle biliniyor. Oysa son yıllarda deniz kenarındaki yaşamda en az metropoldeki örnekleri gibi konforlu, lüks ve teknolojik konutlara ihtiyaç duyuyor. Bu da belirli sezonlarda değil, yaz-kış, 365 gün yaşanan Ege ve Akdeniz evlerini doğuruyor. İşte Edra Çeşme Evleri de tam bu ihtiyaca yönelik tasarlandı. Dünya standardında bir provans noktası olan Alaçatı-Çeşme destinasyonunun en yeni öncülerinden biri Edra Çeşme Evleri, çağdaş, modern ve minimalist yapısıyla eski-yen i dengesi gözetilerek hayata geçti. Her biri kendine ait havuzu olan 9 evden oluşan bir proje. Dış cepheleri teak ağacı ve doğal taştan oluşan tek kat görünümlü Edra Evleri'nde kişiye özel konforun tüm ayrıntılarını düşünüldü. İzmir Çeşme'yi tercih etmemizin nedeni Ege'nin en güzel ve nezih sayfiye yerlerinden biri olması. 


Capital İzmir 




Geri Dön