03 / 05 / 2024

Doğusan İnşaat konuta yöneldi!

Doğusan İnşaat konuta yöneldi!

25 yıldır faaliyet gösteren Doğusan İnşaat, karayolları, köprü, baraj, altyapı yatırımlarıyla yükseliyor. Firma konut alanında iddiasını kanıtlayacak.



Yaklaşık 25 yıldır profesyonel karayolları, köprü, baraj, altyapı bir anlayışla, "önce kalite"alanında faaliyet gösterdiklerini felsefesi doğrultusunda karayolları, köprü, baraj, altyapı alanında faaliyet gösterdiklerini belirten Doğusan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Beşir Güngör , Türkiye'nin dört yanında birçok projeyi başarıyla tamamladıklarını söyledi, "Tecrübeli ve personelimizle, ülkemizde ve dünyada artan gereksinimlere en mükemmel cevabı verebilmek için çalışıyoruz" dedi. 


Güngör, Doğusan İnşaat'ın ilk konut projesi olan Çeşme Mamurbaba'daki Edra Evleri'nin sadece yaz döneminde değil, 365 gün yaşanabilecek şekilde tasarlandığını söyledi, şu bilgileri verdi: "Bu projeye çok önem veriyoruz. Kalite anlayışımızı en üst sınırda tuttuk. Projemizi dört mevsim yaşanacak şekilde konumlandırdık. Edra Evleri, modern ve minimalist yapısıyla bölgeye katma değer sağlıyor. 

Her biri kendisine ait havuzlu sekiz evden oluşuyor. Dış cepheleri teak ağacı ve doğal taştan oluşan tek kat görünümlü Edra Evleri'nde kişiye özel konforun tüm ayrıntıları düşünüldü. Konfor, lüks ve teknolojik özellikleri ön planda tutarken, bu evde yaşayacak insanların yaşarken huzur bulduğu çizgileri kullanmaya özen gösterdik." 



Ege Telgraf


Geri Dön