09 / 05 / 2024

Boliva Bornova sosyal olanakları

Boliva Bornova sosyal olanakları

Musa Çiçek İnşaat, Bayraklı'da gerçekleştireceği yeni projesi ile kentin ilk yapısal çelik konstrüksiyon sistemli yüksek binasını inşa edecek. Son teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak farklı konsepte sahip projeyle adından sıkça söz ettirecek

Folkart Time Bornova ödeme seçenekleri!

Ev, ofis, kolej, alışveriş ve sosyal alanları yer verilen Folkart Time Bornova projesinde fiyatlar 306 bin TL’den başlıyor. Folkart Time Bornova ödeme seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

İzmir Coordinat Bornova'da 184 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İzmirli DRC Grup'un Bornova Ağaçlıyol'da hayata geçirdiği Coordinat Bornova'da 500 konut bulunuyor. 2 bin 150 metrekare sosyal yaşam alanı bulunan projede fiyatlar 184 bin TL'den başlıyor.

Bornova +1 Down Kafe bugün açılıyor!

Down Sendromlu gençlerin sosyal hayata katılımlarını sağlamak amacıyla Bornova Belediyesi, İZBAŞ ve Ege Üniversitesi işbirliği ile kurulan Down Kafe yarın (perşembe) açılacak.

Bornova Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi 257 milyon 200 bin TL!

Bornova Belediye Meclisi'nde oybirliği ile kabul edilen 2016 yılı bütçesinin 45 milyon liralık bölümü fiziki yatırımlara ayrılırken, sosyal yardım, kültür, sağlık ve spor faaliyetlerine 50 milyon liranın üzerinde kaynak aktarıldı.

Folkart Bornova Konut fiyatları ne kadar?

Folkart Life Bornova projesi 828 adet daireden meydana geliyor. İzmir Folkart Life Bornova projesinde evlerin yanı sıra sosyal donatılarda yer alıyor. Peki Folkart Bornova Konut fiyatları ne kadar?

Folkart Life Bornova projesi İzmir!

Folkart Life Bornova projesi İzmir Evleri 828 adet daireden meydana geliyor. Projede açık ve kapalı yüzme havuzları, kapalı otopark, süs havuzu ve çocuk havuzu gibi sosyal donatılar mevcut.

Folkart Life Bornova ödeme seçenekleri!

Folkart Life Bornova ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 25 peşin ödeme yapılıyor. Daire fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteren projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Bornovalılar otopark ve sosyal tesis istiyor!

Bornova'ya genç yaşta belediye başkanı olan Olgun Atila, 1 yılda ilçenin üniversite, turizm ve sanayi kenti hedefi doğrultusunda çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi. Vatandaşların ortak talebi, otopark ve sosyal tesis oldu

Boliva Bornova Evleri satılık!

Boliva Bornova Evleri satılık daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde yer alan projede toplam 98 adet daireden oluşuyor.

Boliva Bornova Evleri fiyat listesi!

Boliva Bornova Evleri fiyat listesine göre daireler 315 bin TL' den başlıyor. Toplam 98 adet daireden oluşan projede daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

İzmir Boliva Bornova Evleri'nde fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor!

Eruz Yapı ve Musa Çiçek İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen İzmir Boliva Bornova Evleri projesinde toplam 98 adet daire bulunuyor. İzmir Boliva Bornova Evleri'nde fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor.

Cadde Teras Bornova iletişim bilgileri!

Cadde Teras Bornova' da cep sineması, cafe, spor salonu, havuz, alışveriş merkezi, cafe ve restoran, peyzaj alanları, buhar odası gibi sosyal imkanları bulunuyor. İşte Cadde Teras Bornova iletişim bilgileri...

Musa Çiçek İnşaat'ın yeni projesi: Boliva Bornova!

Musa Çiçek İnşaat, Bayraklı'da gerçekleştireceği yeni projesi ile kentin ilk yapısal çelik konstrüksiyon sistemli yüksek binasını inşa edecek. Son teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak farklı konsepte sahip projeyle adından sıkça söz ettirecek

Boliva Bornova sosyal olanakları Haberi

Boliva Bornova sosyal olanakları

İzmir'de hayata geçirdiği örnek projelerle binlerce kişiye ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını açan Musa Çiçek İnşaat, önümüzdeki dönemde de yatırımlarını sürdürecek. Yaklaşık 45 yıllık tecrübesiyle sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Musa Çiçek İnşaat, Bayraklı'da gerçekleştireceği yeni projesi ile kentin ilk yapısal çelik konstrüksiyon sistemli yüksek binasını inşa edecek.

TİTİZLİKLE ÇALIŞIYORUZ

Yönetim Kurulu Üyesi Habip Uz, Musa Çiçek Inşaat'ın 1970'li yıllarda Çiçek Kardeşler unvanı ile gayrimenkul alımı satımı yaparak ticari hayatına başladığını söyledi. Habip Uz, "Ürkmez yöresinde yaptığımız 150 adet villadan oluşan Çiçek Tatil Sitesi ile inşaat faaliyetlerine başladık ve 2007 yılma kadar bu unvan ile ticari hayatına devam ettik. 2007 yılında güvenilirlik, özen ve kalite ile özdeşleşen ismimizi, detaylara ve el işçiliğine verdiğimiz önemle yoğurarak güçlü bir marka yarattık. 2008...