28 / 04 / 2024

bolu abant yolu açıkmı

bolu abant yolu açıkmı

Bolu İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Bünyamin Aslan, kar yağışı öncesi bütün tedbirleri aldıklarını söyledi. İl Özel İdaresi'nden edinilen bilgilere göre ekipleri kış sezonuna hazır....

D-100 kara yolu İstanbul istikametinde ulaşım sağlanamıyor!

Bolu Dağı'nda sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kar yağışı sebebiyle D-100 kara yolunun Bolu Dağı Bakacak mevkinde bir TIR kayarak yolu kapattı.

İstanbullular dikkat! Metro hatlarında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bolu Abant'ta bir otelde gerçekleştirilen Demiryol-İş Sendikası İstişare Toplantısı'nda önemli açıklamalar yaptı.

Bolu'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bolu Belediyesi, Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Bolu Yedigöller'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Bolu Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan ve yöresel ürün satışı yapan 3 yapı ruhsatsız olması nedeniyle yıkıldı. 

Samsun Havza-Bolu Gerede yolu ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamda Samsun'un Havza ilçesi ile Bolu Gerede arasındaki yol çalışmalarını tamamlayacaklarını dile getirdi.

BAİBÜ Hukuk Fakültesi'nin inşaatı 2021'de tamam!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, inşaat çalışmaları devam eden Hukuk Fakültesi'nin 2021 yılında tamamlanacağını söyledi.

Kanal Bolu projesi için iptal davası açıldı!

Bolu’nun en verimli tarım ovasında inşa edilecek 12 metre yüksekliğinde ve 70 metre genişliğindeki çevre yolu inşaatına “Kanal Bolu’’ adını veren halk, proje için iptal davası açtı.

Eminevim'den Yerel Kalkınma Sempozyumu!

Sektöründe başarılı çalışanlar ile akademisyenleri buluşturacak olan Yerel Kalkınma Sempozyumu 18-19 Ekim 2018 tarihleri arasında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin ev sahipliğinde ve Eminevim'in destekleriyle Bolu'da gerçekleşecek.

Abant'ta kaçak yapılaşmaya suç duyurusu!

Abant Tabiat Parkı'nda Bolu İl Özel İdaresi tarafından kiraya verilen göl kenarındaki Kır Gazinosu işletmecisinin toprak kısmı betonlayarak yaptığı kaçak konaklama ünitesini verilen sürede kaldırmadığı ortaya çıktı.

Bolu Abant Tabiat Parkı yaylalarına çözüm!

Bolu Abant Tabiat Parkı çevresindeki yaylalar Abant Milli Parkı koruma alanı sınırları dışına çıkarıldı.

Bolu Highway AVM'ye kayyum atandı!

Ankara-İstanbul yolu üzerindeki Bolu Highway AVM'ye kayyum atandı. Ayrıca Bolu Belediye Başkanı ve bazı memurlara da soruşturma izni verildi.

Bolu ve Abant'a havalimanı müjdesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Bolu merkeze stol tipi ve Abant Tabiat Parkı mevkisine ise küçük uçakların inerek park yapabileceği 2 havalimanı projesi üzerinde çalıştıklarını bildirdi.

Bolu Highway Outlet AVM'nin yüzde 56'sı satıldı!

BOLU'da, orman arazisine kurulduğu ve bağlantı yolu imar planında yer almadığı gerekçesiyle soruşturma konusu olan TEM üzerindeki Highway Outlet Alışveriş Merkezi'nin yüzde 56'lık hissesi satıldı.

bolu abant yolu açıkmı Haberi

bolu abant yolu açıkmı


Bolu İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Bünyamin Aslan, kar yağışı öncesi bütün tedbirleri aldıklarını söyledi.


İl Özel İdaresi'nden edinilen bilgilere göre ekipleri kış sezonuna hazır. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Bünyamin Aslan 2013-2014 kış mevsimi kar mücadele çalışmalarının hazırlıkları tamamladıklarını söyledi. Toplam 9 ilçede 492 köyde, 3 bin 727 kilometrelik yol ağındaki tüm köy yollarının açık tutulması için çalıştıklarını belirten Aslan, "Vatandaşın rahat ve huzur içinde gidip gelmelerini sağlanması, yüksek yerlerde kapanan köy yollarının en kısa zamanda açılması, taşımalı eğitim sistemindeki okulların bulunduğu köy yollarında eğitimin aksamaması ve okula giden öğrencilerin mağdur olmaması için görev yapacak olan araçların bakım ve tamirleri ile her türlü ikmal yapıldı. Bolu merkez ve ilçeleri için, 19 Greyder,...