06 / 05 / 2024

bolu avmleri açıldı mı

bolu avmleri açıldı mı

Koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süreyle kapatılan Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da bulunan AVM'ler bugün yeniden hizmete açıldı.

TOKİ Bolu Yeniçağa başvuruları başlıyor!

Bolu Yeniçağa TOKİ Konutları'nda 2 adet dairenin kura çekimi yapılmadan açık satış yöntemiyle satışa çıkarıldı. TOKİ Bolu Yeniçağa başvuruları başlıyor...

Öztürk Yemek Bolu'da açıldı!

Karaçayır Mahallesi PTT Caddesi’nde Bolu halkına hizmet verecek olan Bolu’nun tek İSO belgeli yemek firması Öztürk Yemek muhteşem törenle açıldı.

Esas 14 Burda Bolu AVM törenle açıldı!

Esas Holding’in Bolu’da 85 milyon dolarlık yatırımla yaptığı ’Esas 14 Burda’ alışveriş merkezi açıldı. AVM'nin duvarları grafiti sanatçısı Leo Lunatic’in hazırladığı Türk ve dünya sinemasının en kült filmleriyle süslendi.

Bolu'ya yeni AVM, Esas 14 Burda açıldı!

Esas Holding’in Bolu’da 85 milyon dolarlık yatırımla yaptığı ’Esas 14 Burda’ alışveriş merkezi açıldı. 120 mağazanın yer aldığı 3 katlı alışveriş merkezinin duvarları özel hazırlandı.

Bolu Yeniçağa TOKİ kura çekimi 2015!

TOKİ Bolu Yeniçağa'da daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Toplam 88 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 61 bin 915 TL'den başlıyor. İşte Bolu Yeniçağa TOKİ kura çekimi 2015 detayları...

TOKİ Bolu Yeniçağa son başvuru tarihi!

88 adet dairenin kura yöntemiyle satıldığı TOKİ Bolu Yeniçağa son başvuru tarihi 9 Ekim 2015 olarak belirlendi. Projenin kura çekimi 13 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Bolu'da 51 bin hektarlık yeşil alan yatırımlar için imara açıldı!

Bolu'da aralarında orman arazilerinin de bulunduğu 51 bin hektarlık yeşil alan, turizm yatırımları için imara açıldı. Bolu Valisi Aydın Baruş, tahsis edilen alanın Bolu'nun toplam ormanlarının binde beşini geçmediğini söyledi.

Bolu'da 51 bin hektar yeşil alan imara açıldı!

Bolu'da aralarında orman arazilerinin bulunduğu 51 bin hektarlık yeşil alan, turizm yatırımları için imara açıldı. Tahsis edilen alanın Bolu'nun toplam ormanlarının binde beşini geçmediği açıklandı.

NG Kütahya Seramik Bolu'da açıldı!

NG Kütahya Seramik ülke çapındaki 197'inci şubesini Erdi Yapı ile Bolu'da açtı. Geniş katılımla gerçekleştirilen törende bir konuşma yapan Erdi Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Keskin bir konuşma yaptı.

NG Kütahya Seramik 197. mağazasını Bolu’da açtı!

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük karoların üreten NG Kütahya Seramik, şimdi de Bolu'da... NG Kütahya Seramik’in iş ortağı Erdi Yapı’nın yeni showroomu, düzenlenen muhteşem törenle hizmete açıldı.

Bolu Dağı'nda ulaşıma kapanan TEM otoyolu ve D-100 karayolu açıldı!

Bolu Dağı'nda ulaşıma kapanan TEM otoyolu ve D-100 karayolu açıldı. Yoğun kar yağışı ve buzlanma yüzünden Bolu Dağı geçişindeki viyadüklerde mahsur kalan araçlar, trafik ve Karayolları ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.

Kelebek Mobilya Bolu mağazası hizmete açıldı!

Türkiye' nin köklü markası Kelebek' in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor.Kelebek Mobilya' nın yeni mağazacılık konseptiyle Bolu'da faaliyete geçirdiği son showroomu törenle hizmete açıldı...

Bolu Kent Meydanı törenle açıldı!

Bolu Belediyesi tarafından 19 bin metrekarelik alanda oluşturulan Kent Meydanı, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve binlerce vatandaşın katılımıyla açıldı...

bolu avmleri açıldı mı Haberi

bolu avmleri açıldı mı

Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süreyle kapatılan alışveriş merkezleri (AVM), önlemleri alıp kapılarını yeniden açtı. AVM'lerde restoran, kafe, spor ve eğlence sektörü dışında yer alan iş yerleri de faaliyete başladı. İşletmeler kontrollü olarak hizmete açıldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; AVM'lere gelen vatandaşların ateşleri ölçüldü ve ellerine dezenfektan sıkılıp içeri alındı. Personelin maske kullandığı AVM'de, müşterilerin de mağazalarda maske ve elpenle gezdiği izlendi.

- Kocaeli

Kocaeli'de yeni tip koronavirüs tedbirleri altından hizmete kapanan alışveriş merkezlerinden bazıları yeniden hizmet veriyor. Uzun zamandır kapalı halde bulunan alışveriş merkezleri, kısıtlamaların kaldırılmasından sonra müşterilerini karşılıyor. Kocaeli'de açık hava alışveriş merkezleri kapılarını açarken, diğerleri ise kapalı kalma süresini uzatmaya karar verdi. Kafe, spor ve eğlence alanları da faaliyete başlamadı. Hizmete açılan alışveriş merkezlerinde güvenlik...