20 / 05 / 2024

Bolu Belediye Meclisinin Haziran toplantısı

Bolu Belediye Meclisinin Haziran toplantısı

Bolu Belediye Meclisinin Haziran Ayı 2.birleşiminde Aşağı Taşhan ile ilgili olarak önemli bir karar alındı. Mecliste, imar Komisyonundan gelen raporların görüşülmesi sırasında Aşağı Taşhan ile ilgili rapor okundu.

Bolu Belediyesi 21 bin 148 metrekarelik arsa satacak!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez Paşaköy Mahallesi'nde yer alan arsayı 130 milyon 65 bin 858 TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Temmuz 2023 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bolu Belediyesi kurumsal kiracılı iş yerini satışa çıkardı! İhalesi 4 Temmuz'da!

Bolu Belediye Başkanlığı, Büyükcami Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Bolu Belediyesi 30 milyon TL'ye iş yeri satacak!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Büyükcami Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 1.834 metrekare alana sahip.

Yoksul ailelere her ay 2 bin lira verilecek! Sakın kaçırmayın! Hemen bu detaya bakın!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı açıklamada şehirde tespit ettikleri 4 bin yoksul aile için “Aile Sigortası” yapılacağını dile getirerek, bu ailelere de her ay 2 bin lira yardımda bulunulacağını da söyledi.

Bolu Belediyesi'ndan arsa fırsatı! O ilçedeki arsayı satışa çıkardı!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez Aşağısoku Mahallesi'nde yer alan 2 bin 189 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde Bolu Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılacak.

Bolu'da 14.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Paşaköy Mahallesi'nde yer alan arsayı 14 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Tanju Özcan emlak vergisi zammının iptali için mahkemeye başvurdu!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, emlak vergisine yapılan yüzde 18 oranında zammı kabul etmediğini beyan ederek, mahkemeye kararın iptali için başvuracağını belirtti.

Bolu'da 40.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez'de 40 milyon 500 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Bolu'da 88 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Berk Köyü'nde yer alan 3 adet arsayı 88 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Şehir Plancıları Odası'ndan İzmir Buca'daki imar planı değişikliğine ilişkin açıklama!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı’ndan sonra Buca'da yapılan nazım planı değişikliği yeni tartışmalara sebep oldu. 

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Bolu yaylalarındaki yıkım kavgası büyüyor! 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaylalarda devam  eden yıkım işlemleri nedeniyle çıkan kavga hakkında açıklama yaptı. Özcan açıklamasında, “Bize bu talimatları gönderenler sayın valimize de söylüyorum. Önce bunlarla ilgili bize talimat versinler”  dedi. 

Bolu'da dar gelirlilere 'sosyal konut' müjdesi!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal konut projesi için Dağkent’ten satın alınan 26 dönüm arazinin tapusunu Bolu kamuoyu ile paylaşarak, “Bolu Belediyesi tarihinde satın alınan en değerli gayrimenkul.  İnşallah sosyal projemizi burada hayata geçireceğiz” dedi.

Bolu Belediye Meclisinin Haziran toplantısı Haberi

Bolu Belediye Meclisinin Haziran toplantısı

Bolu Belediye Meclisinin Haziran Ayı 2.birleşiminde Aşağı Taşhan ile ilgili olarak önemli bir karar alındı. Mecliste, imar Komisyonundan gelen raporların görüşülmesi sırasında Aşağı Taşhan ile ilgili raporun okunduğu sırada konu ile ilgili olarak bilgiler veren başkan Yılmaz; “Anıtlar Kurulundan çıkacak olan karar uyarınca, şartların uyması halinde burasını 10 yıllığına profesyonel bir işletmeciye yap-işlet-devret modeliyle kiralamak istiyoruz.  Gerekirse buranın işletmeciliğini belediye olarak biz üstlenebiliriz ama bu işi profesyonel kimselerin yapmasının daha doğru olacağını düşünüyoruz” dedi.


“OTANTİK YEMEKLERİN İKRAM EDİLDİĞİ BİR MEKÂNA İHTİYAÇ VAR” 

Bolu’nun aşçılar diyarı olarak bilinen bir yer olmasına rağmen özellikle şehir dışından gelecek olanlara hitap edecek ve otantik tarzda yemek sunumu yapabilecek mekânlar bazında ciddi bir sıkıntısı olduğuna dikkat çeken başkan Yılmaz; “ Bolu, 10 yıl öncesine oranla çok...