21 / 05 / 2024

bolu belediyesi park projeleri

bolu belediyesi park projeleri

Bolu Belediyesi, mahallelere yeni parklar inşa etmeye devam ediyor. Alpağut Mahallesi Parkı gerçekleşen tören ile hizmete açıldı.

Yeni parklar ile Bolu'nun çehresi değişecek!

Bolu'ya yeni bir çehre kazandıran Bolu Belediyesi, parklara büyük önem veriyor. Bolu Belediyesi 13 yeni parkın yapımına devam ederken diğer yandan da parkların revize çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bolu Belediyesi'ndan arsa fırsatı! O ilçedeki arsayı satışa çıkardı!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez Aşağısoku Mahallesi'nde yer alan 2 bin 189 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde Bolu Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılacak.

Bolu Belediyesi 7 bin 436 metrekarelik arsayı satıyor! Arsa almak isteyenlere fırsat!

Bolu Belediyesi, Bolu Merkez'de yer alan 7 bin 436 metrekarelik arsayı satıyor. Peki arsanın fiyatı ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Bolu'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bolu Belediyesi, Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Gölcük Tabiat Parkı’na bungalov ve otel inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi, Gölcük Parkı'nda bungalov ve otel inşaatına başladı. Park, 2040 yılına kadar Bolu Belediye Başkanlığı'na devredildi.

Bolu Belediyesi'nden 8 milyon TL'ye satılık arazi!

Bolu Belediyesi, Karaköy Mahallesi'nde yer alan 13 bin 563 metrekare büyüklüğündeki hali araziyi ihale ile satıyor. İhale 2 Kasım'da gerçekleşecek..

Bolu Belediyesi'nden 6.8 milyon TL'ye satılık 5 iş yeri!

Bolu Belediyesi, yeni belediye binası yanında A ve C bloklarda bulunan iş yerlerini ihale ile satıyor. İhale 12 Ekim'de gerçekleşecek...

Bolu Belediyesi'nden 8 milyon TL'ye satılık 5 iş yeri!

Bolu Belediyesi Merkez İlçesi Büyükcami Mahallesi'ndeki 5 iş yerini ihale ile satıyor. İhale 21 Eylül'de gerçekleşecek..

Gölcük Tabiat Parkı'na 25 orman köşkü inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi tarafından doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı'na hiç ağaç kesilmeden 25 orman köşkü yapılıyor. 

Bolu'ya Kültür Park Projesi geliyor!

Bolu Belediyesi tarafından "Kültür Park" Projesi kapsamında 142 bin metrekarelik meydan yapılacak. Belediye, şehir meydanlarındaki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Bolu Belediyesi ana hizmet binası yıkılıyor!

Büyük Camii Mahallesi'nde yer alan ve yeni yapılan hizmet binasının kısmen tamamlanmasının ardından boşaltılan eski Bolu Belediyesi Hizmet Binası yıkılıyor.

Köroğlu Parkı, Bolu'yu şahlandıracak!

Köroğlu Parkı, Bolu Belediyesi tarafından Alpagut Mahallesi'nde inşa ediliyor. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Bolu'nun algısını değiştirecek bir park olacak" dedi.

Bolu Belediyesi'nden 8.9 milyon TL'ye satılık 2 dükkan!

Bolu Belediyesi, Yeni Belediye Binası içerisindeki 2 dükkanını ihale ile satıyor. Dükkanların ihalesi 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Bolu Belediyesi Gölcük Tabiat Parkı'ndaki bungolovları kiralıyor!

Bolu Belediye Başkanlığı, Gölcük Tabiat Parkı'nda yer alan dağ köşkü, bungolov, kır lokantası ve gazinoyu sınırlı ayni hak tesisi ile kiraya veriyor..

bolu belediyesi park projeleri Haberi

bolu belediyesi park projeleri


Bolu’da vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren Bolu Belediyesi, Alpağut Mahallesi sakinlerinin ihtiyaçları doğrultusunda yeni bir park inşa etti. Çocuklar için özel Oyun gruplarının seçildiği park mahalle halkında büyük ilgiyle karşılanırken, Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonrası Alpağut Mezarlığı’nın yanınki alana inşa edilen yeni parkın açılışı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın katılımıyla tarafından gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve beraberindekiler okunan dua sonrası açılış kurdelesini keserek, parkı hizmete açtı. Beraberindekilerle parkı gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, mahalle sakinlerinden büyük ilgi gördü. Mahalleliler sohbet ettikleri Başkan Yılmaz’a, taleplerine kayıtsız kalmamasından dolayı teşekkür etti ve hatıra fotoğrafı...