28 / 04 / 2024

bolu toki projesi

bolu toki projesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu projesi için düğmeye bastı. Proje kapsamında 206 yeni konut yer alacak.

TOKİ Bolu'nun kaderini değiştirecek!

Manisa Yunusemre Belediyesi Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü Teknik Heyeti, İstanbul ve Bolu'da TOKİ projeleriyle ilgili bilgiler aldı. Bolu'da hayata geçecek birçok projeyle ilgili detaylar paylaşıldı.

TOKİ Bolu Sanayi Sitesi projesi çalışmalarında son durum! 5 sene önce inşaat çalışmalarına başlanmıştı...

2018 yılında Bolu'da ilk temeli atılan Sanayi Sitesi'nde ihaleyi alan firmalar projeyi yürütemedi. Projesinin tamamlanması için TOKİ devreye girdi ve çalışmalar hızla devam ediyor.

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Bolu projesi için beklenen tarih geldi! 236 konut, 154 dükkan ve 34 ofislik yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için beklenen tarih geldi. Verilen detaylara göre bu ilçeye 236 konut, 154 dükkan ve 34 ofislik yeni proje geliyor...

TOKİ'den Bolu'ya 110 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Bolu projesi yarın ihaleye çıkıyor.

TOKİ Bolu projesi için geri sayım başladı! Konut bekleyenler hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için geri sayım başladı. Kıbrıscık'ta inşa edilecek olan proje 9 Ekim'de ihaleye çıkacak.

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Kayseri TOKİ projesi yarın ihaleye çıkıyor!  618 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor. Kayseri TOKİ projesinde 618 konut yer alıyor.

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Kıbrıscık projesinin ihalesi için yeni tarihi açıkladı. TOKİ'nin Bolu projesinde 110 adet konut yer alıyor.

TOKİ Bolu Gerede 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 236 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni konut projesi yatırımlarını sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için yeni tarih belli oldu. İşte detaylar...

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bolu projesi geliyor! 236 yeni konut için tarih belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu 2023 projesi tarih belli oldu. Proje kapsamında Gerede'de 236 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Bolu 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 106 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu 2023 projesi için beklenen tarih geldi. 106 konutluk yeni projeyi kaçırmayın...

bolu toki projesi Haberi

bolu toki projesi

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projesi için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ'nin teni projesi Bolu'da inşa edilecek.

TOKİ'nin merakla beklenen Bolu projesi Yeniçağa ilçesinde yükselecek. Altyapı ve çevre düzenlemesi işine de yer verilen TOKİ Bolu Yeniçağa projesinin ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Boluluların yüzünü güldüren Bolu Yeniçağa TOKİ projesinin ihalesi açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler yalnızca elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Merakla beklenen Bolu Yeniçağa TOKİ projesinin inşaat çalışmalarının yer tesliminden itibaren 500 takvim gününde tamamlanması hedefleniyor.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde...

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde...

İKN    :    2022/481522 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK...