29 / 04 / 2024

Bolu Yedigöller Milli Parkı yatırımları son durum

Bolu Yedigöller Milli Parkı yatırımları son durum

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Yedigöller Milli Parkı'na dev bir yatırım gerçekleştirdi. 2015 yılı yatırım programında yer alan milli parkın yol çalışmaları tamamlanırken, enerji nakil hattı çalışmaları ise hızla devam ediyor.

Milli Emlak'tan büyük fırsat: Bolu'da yüzde 20 indirimle 14 arazi satacak!

Bolu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Bolu'da yer alan 14 araziyi satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 25 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki 18 araziyi yüzde 20 indirim ve 8 taksitle satıyor! Arazi sahibi olmak isteyenlere fırsat!

Bolu Milli Emlak, Bolu ili, Merkez ilçesinde yer alan 18 adet araziyi peşinde yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Bolu'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Milli Emlak o ilde tam 13 bin 300 TL'ye arazi satacak! Sakın kaçırmayın! 

Satışa çıkardığı arsa ve arazilerle dikkat çeken Milli Emlak Bolu'da tam 13 bin 300 TL'ye arazi satacak. Bu tarihi aman kaçırmayın...

Milli Emlak o ilde konut alanı imarlı arsa satıyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bolu ili, Gerede ilçesi Kabiller Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkarıyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:50'da gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak o şehirde öyle bir arsa fırsatı açıkladı ki... Duyan inanamadı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bolu ili, Gerede ilçesi Kabiller Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 2 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:50'de yapılacak.

Bolu'nun o ilçesinde arsa fırsatı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bolu ili, Gerede ilçesi Kabiller Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 2 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:50'de yapılacak.

Milli Emlak Bolu Gerede'deki imarlı arsayı satışa çıkardı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bolu  ili Gerede ilçesi, Kabiller Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 2 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:50'de yapılacak.

Bolu'da kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bolu Belediyesi, Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Bolu Yedigöller'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Bolu Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde yer alan ve yöresel ürün satışı yapan 3 yapı ruhsatsız olması nedeniyle yıkıldı. 

Bolu Milli Emlak Müdürlüğü'nden satılık 44 adet daire!

Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 44 adet daireyi satışa çıkardı. Daire fiyatları 75 bin liradan başlıyor...

Gölcük Milli Parkı’na 25 bungalov geliyor!

Bolu'da yer alan Gölcük Milli Parkı’na yeni bir dağ köşkü ve 25 adet bungalov inşa edilecek. Bölgede 3.1 kilometre teleferik, 1.5 kilometre yamaç kızağı için ihale yapılacak. 

Gölcük Milli Parkı'nda yeni dönem için ihale yapılacak!

Doğal güzelliğiyle dikkat çeken Bolu'nun sembollerinden olan Gölcük Milli Parkı'nda yeni dönem için ihaleye çıkıldı.

Bolu Yedigöller Milli Parkı yatırımları son durum Haberi

Bolu Yedigöller Milli Parkı yatırımları son durum

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Yedigöller Milli Parkı'na dev bir yatırım gerçekleştirdi. 2015 yılı yatırım programında yer alan milli parkın yol çalışmaları tamamlanırken, enerji nakil hattı çalışmaları ise hızla devam ediyor.


Bolu şehir merkezi ile Yedigöller Milli Parkı arasında kalan yolun, stabilize olan 24 kilometrelik kısmının sıcak asfaltlama çalışması Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yapıldı. Özverili çalışmalar neticesinde gece yarısı tamamlanarak trafiğe açılan yol projesi kapsamında 5 milyon 500 bin TL harcandı. Yine bu güzergah üzerinde Yedigöller Milli Parkı'na ait enerji nakil hattı projesi de devam ediyor. Proje kapsamında enerji nakil hattı asfalt altına kapalı sistem olarak inşa ediliyor. Yüzde 85'lik kısmı tamamlanan projenin Aralık ayı sonunda bitirilmesi hedefleniyor. Enerji nakil hattının proje maliyeti ise 3 milyon 800 bin...