11 / 05 / 2024

bolu yeniçağa sağlık ocağı ne zaman bitecek

bolu yeniçağa sağlık ocağı ne zaman bitecek

Yeniçağa’ya yapılacak olan tam donanımlı sağlık ocağı için çalışmalar başladı. Yeni sağlık ocağının yapılacağı arazide bulunan eski Jandarma Karakol binası, belediyeden alınan gerekli izinlerin ardından yüklenici firma tarafından yıkılmaya başlandı...

Rapor ve reçete için artık hastaneye gitmeye gerek kalmayacak! Sağlık Bakanı Koca yeni sistemi açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık sistemine yönelik yeni düzenlemeleri açıkladı. Koca, 'reçete' ve 'rapor' için vatandaşların hastanelere gitmesine gerek kalmayacak.

Sağlık Bakanı Koca açıkladı… İşte Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinin yeni adresleri!

Deprem riski taşıdıkları için taşınması kararı alınan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesinin yeni adreslerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. İki hastanenin taşınacağı yeni adresleri neresi olacak?

Sağlık çalışanlarının promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişme! Sağlık Sen Başkanı duyurdu!

Sağlık-Sen Başkanı Semih Durmuş, banka maaş promosyonu ödemelerinin sağlık ve tüm kamu çalışanlarının gündemindeki en önemli konulardan biri olduğunu söyledi. Durmuş, daha önceden yapılmış olan sözleşmeleri hatırlatarak önemli açıklamalarda bulundu.

SON DAKİKA...Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı! 15 bin 537 kişi alınacak! Tıbbi Sekreterler bayram edecek

Sağlık Bakanlığı tarafından işçi alım ilanının açıklanmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yeni bir istihdam açıklaması daha geldi. Bakan Koca, 15.537 tıbbi sekreterin alınacağını ve bu sayının kısa bir süre içinde 32 bine ulaşacağını duyurdu.

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı branşları açıklandı mı? Sağlık çalışanları hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı, yeni yıl itibarıyla 85 bin personel alacak. Geçen sene en çok alım Hemşire kontenjanından olurken, bu seneki branş dağılımları merak ediliyor. Peki 2022 Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı branşları açıklandı mı? İşte ayrıntılar...

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Sağlık Bakanlığı'ndan sözleşmeli kadro müjdesi! Bakan Koca resmen açıkladı! Sözleşmeli kadroda yeni uygulama geliyor! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sözleşmeli kadro ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Sağlık Bakanlığı'nda sözleşmeli kadroyla ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

TMSF el konulan Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri şirketini satışa çıkardı

TMSF, Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardığını açıkladı. Satışa konu olacak ihale tarihi ve saati de açıklandı.

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Fuat Mert ve Sadettin Çağlar Keskin ortaklığında kuruldu.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sivas'ta 4 sağlık merkezi açıldı! 

Sivas'ta inşa edilen 3 yeni aile sağlık merkezi ve ağız diş sağlının açılışı gerçekleştirildi.

bolu yeniçağa sağlık ocağı ne zaman bitecek Haberi

bolu yeniçağa sağlık ocağı ne zaman bitecek


Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde yeni sağlık ocağının yapımına başlanırken, eski Jandarma Karakolu binasının ise yıkımına başlandı.


Yeniçağa’ya yapılacak olan tam donanımlı sağlık ocağı için çalışmalar başladı. Yeni sağlık ocağının yapılacağı arazide bulunan eski Jandarma Karakol binası, belediyeden alınan gerekli izinlerin ardından yüklenici firma tarafından yıkılmaya başlandı. Yeniçağa Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan, inşaat alanında incelemelerde bulunarak, “İl Sağlık Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde ilçemize 112 Acil Merkezi ve Donanımlı Sağlık Ocağı Projesi yapımına ihaleyi alan yüklenici firma tarafından yapımına başlandı. İnşallah ilçemize hayırlı olur” diye konuştu.


Kırıkhan...