04 / 05 / 2024

Boluda atıl binalar yıkılıyor

Boluda atıl binalar yıkılıyor

Bolu Belediyesi tarafından yürütülen yol Köroğu ve Sandallar Mahallesi'nde atıl vaziyetteki eski binalar yıkıldı. Ayrıca Bolu'da Arı ve Okul Sokak'ta imar planına uygun olarak yol genişletme çalışması yürütüldü.

Bitlis'teki tekstil atölyeleri binaları 10 yıllığına kiraya verilecek!

Bitlis İli İl Encümen Başkanlığı, Bitlis Beş Minare'deki tekstil atölyeleri binalarını 10 yıllığına kiraya verilecek.

Atıl binalar reenkarne olacak!

Şehirlerdeki atıl AVM, tütün deposu, fabrika, hangar ve binalar Heavenly dDF ile hayat bulacak. Heavenly dDF girişiminin kurucularından mimar Arhan Kayar, “Bir binanın temeli 10 milyon canlının hayatına mal oluyor. Bu çabamızla binalar reenkarne olacak’’ diyor.

Çorum Alaca'da metruk ve atıl binalar yıkılıyor!

Çorum Alaca belediyesi tarafından ilçe genelinde metruk ve atıl binaların tespitleri yapılarak yıkılmaya başlandı.

İskenderun'daki metruk binalar yıkılıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı yaptığı açıklamada İskenderun’da çevre kirliliğine yol açan metruk ve atıl binaların yıkımına devam edildiğini söyledi.

Mustafa Gültepe: Atıl kamu binalarını istiyoruz!

Geçen yıl, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) başkanlığına seçilen Talu Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Mustafa Gültepe’nin en önemli projelerinde biri Anadolu’daki atıl kamu binalarını alıp burada ileri teknoloji hazır giyim üretimi yapmak.

Atıl lojman binaları anaokulu olacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın gerekli altyapıyı oluşturduktan sonra anaokulu eğitimini zorunlu hale getireceklerini açıklamasından sonra çalışmalara başladı. MEB, atıl lojman binalarının anaokulu olması için harekete geçti.

Şehirlerin güvenliği için metruk binalar yıkılıyor!

İçişleri Bakanlığının 81 il valiliğine gönderdiği genelge doğrultusunda, suç örgütlerinin yuvalandığı, aynı zamanda çevre kirliliğine yol açan metruk ve atıl binaların yıkımı gerçekleştiriliyor. 

Atıl kamu arsa ve binaları değerlendirilecek!

Maliye Bakanlığı, vergi dışı gelirleri artırmayı amaçlayan yeni bir paket üzerinde çalışıyor. Pakette, özelleştirme kapsamı dışında bulunan kamu kuruluşlarının arsa, arazi, bina gibi atıl varlıklarının değerlendirilmesine ağırlık verilecek.

Bursa İnegöl Üniversitesi için eski binalar yıkıldı!

Bursa İnegöl Üniversitesi projesi hayata geçiyor. Proje için Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulunun konumlandığı alan içerisinde yer alan atıl binaların yıkılmasına başlanıldı.

Kocaeli'deki emlakçılar 2017'de sektörden atılım bekliyor!

Emlak sektörünün öncüleri Kocaeli’de bir araya gelerek, 2017 yılında sektörün yeni bir atılım yaşayacağını dile getirdiler.

Selçuk Belediyesi Etüt Merkezi'nin temeli atılıyor!

Selçuk Belediyesi tarafından yapılacak olan kütüphane ve etüt Merkezi için ilk adım atılıyor. Halk Eğitim Eski Binası yerine yapılacak olan kütüphane ve etüt merkezinin temel atma töreni 6 Ocak Cuma günü saat 11.00’de gerçekleşecek.

Mudanya Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atılıyor!

Bursa'da Mudanya'nın vizyonunu değiştirecek olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nde temeller atılıyor.

2017 ekonomide atılım yılı olacak!

Hain darbe girişimi, jeopolitik belirsizlikler ve küresel sorunlar nedeniyle zor bir yılı geride bırakan Türk iş dünyası, 2017’ye olumlu bakıyor. Türkiye’nin patronları, hükümetin ekonomiye verdiği destekler ve ileriye yönelik alınan tedbirlerle 2017’nin atılım yılı olacağı inancını taşıyor.

Boluda atıl binalar yıkılıyor Haberi

Boluda atıl binalar yıkılıyor

Bolu Belediyesi tarafından yürütülen yol Köroğu ve Sandallar Mahallesi'nde atıl vaziyetteki eski binalar yıkıldı. Bolu Belediyesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Köroğlu ve Sandallar Mahallesi'nde bulunan Arı ve Okul Sokak'ta imar planına uygun olarak yol genişletme çalışması yürütüldü. Daha önce genişliği yer yer 3 metreye kadar düşen yolun genişliğinin 12 metreye ulaşması için yol kenarında bulunan duvarlar ve atıl vaziyette bulunan ahşap binalar iş makinesi yardımıyla yıkıldı. 


İstanbul...