15 / 05 / 2024

boluda ücretsiz otopark

boluda ücretsiz otopark

Bolu Belediyesi tarafından Kültür Park ve Yer altı Katlı Otopark projesi kapsamında hayata geçirilen bin araçlık ücretsiz otopark hizmete girdi. Aracını parkeden sürücüler, İzzet baysal Caddesi, Belediye Meydanı, Yukarı Çarşı ve Pazaryerine ulaşabilecek..

Tokat Turhal'da otopark sorunu çözüldü!

Tokat Turhal'da bölgesel kapalı pazar alanının otopark sorunu çözüldü. 150 araçlık ücretsiz otopark alanı vatandaşların hizmetine sunulacak.

Samsun'da hastane otoparkını yasa dışı işletenler yakalandı!

Samsun'da ücretsiz olan hastane otoparkını yasa dışı işletip vatandaşlardan ücret alan 7 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalanıp gözaltına alındı.

İstanbul Havalimanı otoparkı Şubat sonuna kadar ücretsiz!

29 Ekim 2018 günü hizmete açılan İstanbul Havalimanı'nın otoparkları Şubat ayı sonuna kadar ücretsiz olarak kullanılabilecek.

İstanbul Yeni Havalimanı’nda otopark 2 ay ücretsiz!

29 Ekim'de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı’na özel araçlarıyla gelen yolcular 30 Aralık'a kadar havalimanı otoparkından ücretsizolarak faydalanabilecek...

Belediyeler ücretsiz otopark yapmalı!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Av.Ali Güvenç Kiraz, belediyelerin ücretsiz otopark yapması gerektiğini ya da alınan otopark ücretlerinin iadesinin sağlanması gerektiğini ifade etti.

Ümit Uysal: Muratpaşa'da sorun giderecek projelere ihtiyaç var!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Sorunları giderecek projelere ihtiyaç var” dedi. Antalya’nın otopark açısından en sorunlu noktası Kızılsaray Mahallesi’nde 34 araçlık ücretsiz otopark alanı kurdu.

İzmir Bergama modern otoparkına kavuştu!

Bergama'daki trafik ve park yeri sıkıntısını çözecek olan Bergama Katlı Otopark'ı bugün sabah saat 08.00'den itibaren araç alımına başladı. Peyzaj çalışmaları biten ve modern bir görünüm kazanan otopark ilk bir ay ücretsiz hizmet verecek.

Kastamonu Cumhuriyet Meydanı ve Yeraltı Otoparkı Projesi tamamlandı!

Kastamonu Taşköprü Belediyesince hayata geçirilen Cumhuriyet Meydanı Düzenlemesi ve Yeraltı Otoparkı Projesi tamamlandı. 80 araç kapasiteli otoparkta, bayram süresince trafiği rahatlatmak amacıyla ücretsiz hizmet verilecek.

Pendik Belediyesi'nden yeni otopark!

Pendik Belediyesi, hafta içi kullanılmak üzere Greenpark Oteli önündeki alanı ücretsiz otopark olarak tahsis etti. 7 Mart Pazartesi günü hizmete açılacak otoparka araçlarını bırakan vatandaşlar, yine ücretsiz ring seferiyle Pendik merkeze taşınacak.

İzmir Bayraklı'da otopark projesi tamamlandı!

Bayraklı’da vatandaşların araçlarını kapılarının önüne rahat bir şekilde park edebilmesi için Adalet Mahallesi 1594/1 sokak üzerinde başlatılan otopark projesini tamamladı. 66 araçlık otoparktan vatandaşlar ücretsiz yararlanacak.

Kocaeli eski valilik binasına ilk kepçe vuruldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkım işlemine başlanan eski valilik binasının 2 hafta sürecek çalışmalarının ardından 7 dönümlük alanın altı 300 araçlık ücretsiz otopark, üstü ise kent meydanı olması planlanıyor.

Haşmet Atahan: AVM'lerde 3 saatlik ücretsiz otopark yasal hak!

TÜKODER Genel Başkanı Haşmet Atahan: "AVM'lerde otopark hizmetinin sunulması ticari bir durum değil, tüketicilere verilen sosyal bir hizmet ve yasal bir haktır'' dedi.

İSPARK acil servislerde ücretsiz vale hizmeti verecek!

İstanbul Otopark İşletmeleri'nce (İSPARK) hayata geçirilen projeyle hastanelerin acil servislerine araçlarıyla gelen hasta ve yakınlarına ücretsiz vale hizmeti verilecek. Projeyle hastane işlemlerinin zaman kaybedilmeden yapılabilmesi hedefleniyor.

boluda ücretsiz otopark Haberi

boluda ücretsiz otopark


Bolu Belediyesi tarafından Kültür Park ve Yer altı Katlı Otopark projesi kapsamında hayata geçirilen bin araçlık ücretsiz otopark hizmete girdi.


Kentin trafik sorununu çözmede katkı sağlaması beklenen ve Bolu Belediyesi tarafından yaptırılan Kültür Park ve Yer altı Katlı Otoparkı Boluluların hizmetine açıldı. Aynı anda bin aracın park yapabildiği otopark vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor. Otoparkın bir başka kolaylığı da var. Araçlarını otoparka parkeden sürücüler İzzet baysal Caddesi, Belediye Meydanı, Yukarı Çarşı ve Pazaryerine kolaylıkla ulaşabilecek. Otoparkın içinden ayrılan merpenler ve tüneller sayesinde herkes istediği yere kolayca ulaşabilecek.



Doğu...