17 / 05 / 2024

boluya yapay plaj mı yapıyor

boluya yapay plaj mı yapıyor

Bolu'da, Büyüksu Deresi'nin turizme ve sportif etkinliklere kazandırılması projesi kapsamında, deniz kumuyla 1 kilometrelik yapay plaj oluşturulacak.

Cumhurbaşkanlığı Konukevi için 30 milyon TL daha harcanacağı iddia ediliyor!

Yapay plaj için denizin kumla doldurulduğu Okluk Koyun'daki yazlık sarayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talebi üzerine yeniden yapılacağı iddia ediliyor.

Kaş İnceboğaz Plajı'nda inşaat devam ediyor mu?

Antalya’nın Kaş ilçesinde 3. derece doğal sit alanı olan İnceboğaz Plajı’na Kaş Belediyesi tarafından yapılmak istenen ‘Piknik ve Mesire Yeri Düzenlemesi’ projesi Antalya 4. İdare Mahkemesi’nin yürütmeyi durdurma kararına rağmen inşa ediliyor.

Antalya Kaputaş Plajı'ndaki inşaat durduruldu!

ANTALYA’nın dünyaca ünlü plajı Kaputaş’ta, Kaş Belediyesi’nin büfe ruhsatıyla iş makinelerini sokarak inşaatına başladığı restoran, kafe, duş ve soyunma kabinleri ile tuvalet gibi yapılara yönelik açılan davada mahkeme, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Antalya Kaputaş Plajı'ndaki inşaata durdurma kararı verildi!

ANTALYA'nın dünyaca ünlü plajı Kaputaş'ta, Kaş Belediyesi'nin büfe ruhsatıyla iş makinelerini sokarak inşaatına başladığı restoran, kafe, duş ve soyunma kabinleri ile tuvalet gibi yapılara yönelik açılan davada mahkeme, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

İztuzu Plajı günde 2 kere temizleniyor!

Muğla'nın Ortaca ilçesindeki dünyaca ünlü İztuzu Plajı'nın Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine (MSKÜ) devredilmesinin ardından, Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar ve İktisadi İşletmesi Yönetim Kurulu üyeleri, plajda incelemelerde bulundu.

Davultepe 100. yıl Halk Plajı Tabiat Parkı olarak kalacak!

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, Davultepe 100. Yıl Halk Plajı (Gümüşkum) 'A Tipi Mesire Yeri' olarak düzenlenmesinden Mersin milletvekillerinin girişimleriyle vazgeçildiğini, plajın Tabiat Parkı kapsamında hizmet vereceğini söyledi.

1935 yılında Florya Plajı'nın bir kısmı ucuz fiyatla satılacak!

1935 yılında İstanbul Belediyesi, çağdaş bir plaj haline getirmek için metrekaresini 17 kuruştan 173 bin liraya istimlak ettiği, bir milyon metrekareden büyük olan, Florya Plajı'nın bir kısmını ucuz fiyatla satacakmış.

Bolu'ya 1 kilometrelik yapay plaj!

Bolu'da, Büyüksu Deresi'nin turizme ve sportif etkinliklere kazandırılması projesi kapsamında, deniz kumuyla 1 kilometrelik yapay plaj oluşturulacak.

Bolu'da deniz kumuyla yapay plaj oluşturulacak!

Bolu'da, Büyüksu Deresi'nin turizme ve sportif etkinliklere kazandırılması projesi kapsamında, deniz kumuyla 1 kilometrelik yapay plaj oluşturulacak.

Bolu'ya yapay plaj yapılacak!

Bolu'da hayata geçirilecek projeyle, Büyüksu Deresi'nin 1 kilometrelik kısmı gölet haline getirilerek, deniz kumuyla yapay plaj oluşturulacak. Belediye Başkanı Yılmaz: "Gölette, insanlar yüzme imkanına kavuşmanın yanı sıra kano gibi su sporlarını da yapab

Çanakkale Barış Plajı'na mavi bayrak!

Türkiye Çevre ve Eğitim Vakfı (TÜRÇEV), Çanakkale Belediyesi Barış Kordonu'nda yer alan Barış Plajı'nın işletmeciliğini "mavi bayrak"la ödüllendirdi.

Karasu Plaj Caddesi yenileme çalışmaları tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karasu'nun Plaj Caddesinde gerçekleştirilen yenileme çalışmaları tamamlandı. Fen İşleri Daire Başkanı Ali Oktar, 500 metre uzunluğundaki arteri yeni yüzüne kavuşturduklarını söyledi.

İstanbul'da plaj temizlik çalışmaları yapılıyor!

İstanbul'daki 515 kilometrelik kıyı şeridinde bulunan sahil, plaj, iskele ve yürüyüş bantlarında, 42 mobil ekiple her gün temizlik çalışması yapılıyor.

boluya yapay plaj mı yapıyor Haberi

boluya yapay plaj mı yapıyor

Bolu'da, Büyüksu Deresi'nin turizme ve sportif etkinliklere kazandırılması projesi kapsamında, deniz kumuyla 1  kilometrelik yapay plaj oluşturulacak. 


Kano yarışları da yapılacak


Bolu Belediyesi, doğal güzellikleri ve çok sayıda gölüyle ünlü Bolu'nun plaja kavuşturulması için, il merkezinden geçen Büyüksu Deresi'ne  yönelik proje hazırlattı. Gelecek hafta çalışmalarına başlanacak proje  kapsamında, derede 1 kilometrelik sahil oluşturulmasının yanı sıra kano yarışlarına uygun parkur düzenlemesi de yapılacak.


Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yaptığı  açıklamada, kent sakinlerinin ve turistlerin faydalanabileceği yapay plajın yer  aldığı projeyi çok önemsediklerini söyledi.


Kentte yaşayan insanların deniz özlemini gidermek istediklerini  anlatan Yılmaz, şöyle konuştu:


"Büyüksu Deresi üzerinde bir kilometre uzunluğunda ve 50 metre  genişliğinde bir gölet oluşturacağız. Bunun için dere rehabilite edilecek. Burada  vatandaşlarımızın yüzebilmesi ve güneşlenebilmesi için gerekli teknik çalışmalar  yapılacak. Oluşturulacak yapay plaj...