16 / 05 / 2024

Bomonti Apart Hotel kimin

Bomonti Apart Hotel kimin

Bomonti Apart Hotel ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Erol Karakaş ve Burak Yves Güleryüz ortaklığıyla kuruldu.

Bomonti Apart Hotel ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bomonti Apart Hotel ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Erol Karakaş ve Burak Yves Güleryüz ortaklığıyla kuruldu.

Nupelda Suit Apart Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Nupelda Bomonti Şubesi açıldı!

Nupelda Suit Apart Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Nupelda Bomonti Şubesi bugün Şişli'de 1 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Resort Zigana Hotel'in Yapı Kayıt Belgesi alındı!

Resort Zigana Hotel bünyesine dahil olan 65 adet villa tipi apart ünitelerinin gerektiğinde ayrı ayrı satışına imkan sağlamak amacıyla bağımsız tapulu villalara dönüştürülmesi ve ayrı ayrı tapularının alınması için imar barışı kapsamında gerekli müraacatlar yapılarak Yapı Kayıt Belgesi alındı...

The House Residence Bomonti yatırımcılarını bekliyor!

Kerten Capital Grubu’nun dünyanın farklı lokasyonlarında başarısını kanıtladığı House Hotel markasının son halkası İstanbul Bomonti'de yer alıyor. 

Yapı Kredi Koray GYO, Bomonti Apart'ın değerleme raporunu yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Bomonti Apartman projesine ilişkin TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2016 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Bomonti Hilton Oteli ve Kongre Merkezi 5 yıldızla en iyi otel mimarisi ödülü aldı!

Linea Tusavul Mimarlık “Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center” projesi The International Property Awards’dan Mimarlık dalında “5 star Best Hotel Architecture” ödülünü aldı.

Fethiye Salhan Apart Inn Hotel icradan 3.8 milyon TL'ye satılıyor!

Fethiye 2. İcra Dairesi, Muğla İli Fethiye İlçesi'ndeki Apart Inn Hotel'i 3.8 milyon TL'ye satışa çıkardı.

The House Residence Bomonti'de son daireler için özel fiyatlar!

The House Residence ve The House Hotel Bomonti, 2016'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projede son kalan daireler için kaçırılmayacak fırsatlar ve stüdyo, 1+1 ve 2+1 apart daireler için çok özel fiyatlar ve ödeme planları sunuluyor.

The House Residence Bomonti'de son 30 daire satışta!

Gayrimenkul değerleme uzmanları Bomonti’nin konut yaşamının yeni yıldızı olarak görüyor. Çehresi değişen semtte yazın The House Residence Bomonti ve The House Hotel’in açılması ile birlikte yeni bir dönüşüm yaşanması bekleniyor.

Tahincioğlu, İstinye'ye apart otel yapacak!

Tahincioğlu İnşaat 2016'da Kayabaşı, İstinye ve Bomonti’de satış değeri 6 milyar lira olan 3 proje satışa çıkaracak. Şirket İstinye’de Emirgan Korusu’na komşu apart otel yapacak.

Fethiye Salhan Apart Inn Hotel icradan 3.4 milyon TL'ye satılıyor!

Muğla İli, Fethiye İlçesi'nde bulunan Salhan Apart Inn Hotel Fethiye 2. İcra Dairesi tarafından 14 Ağustos günü 09:30 ile 09:40 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Anthill Frasers Hospitality Hotel'e ödül!

Ant Yapı’nın Bomonti’deki binası Anthill Residence’ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul’un bağlı olduğu otel zinciri Frasers Hospitality grubu, 'The World Luxury Hotel Awards 2014’ yarışmasından ödülle döndü.

Bomonti Rezidans yasadışı kiralamaya son verdiklerini açıkladı!

Dün Hürriyet'te yayınlanan 'Apart takip' haberi üzerine Bomonti Rezidans yönetim kurulu bir açıklama yaptı. Bomonti Rezidans'in kiralama işlemi ile ilgili yanlış anlamaları önlemek için yasadışı kiralamaya son verildiği belirtildi.

Bomonti Apart Hotel kimin Haberi

Bomonti Apart Hotel kimin

Bomonti Apart Hotel ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Erol Karakaş ve Burak Yves Güleryüz ortaklığıyla kuruldu.

Bomonti Apart Hotel ve Turizm Anonim Şirketi konusu:1-Otel, motel, pansiyon, tatil köyü, kamping, dinlenme evleri, plaj, lokanta, cafe, bar, restoran, gece kulübü termal istasyonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme yerleri ile her türlü turistik tesisler işletmek, kiralamak, kiraya vermek, satın almak, turizmle ilgili faaliyetlerde bulunmak için kara, hava ve deniz taşımacılığı yapmak, yurt içi ve yurt dışı seyahat acentelikleri ve irtibat büroları açmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve bu işlerle ilgili danışmanlık yapmak. 2-Kar amacıyla yerli ve yabancı turistlere ulaştırma, konaklama, gezi, spor ve eğlence imkanları sağlamak, onlara turizmle ilgili bilgiler vermek bu konuya ilişkin tüm hizmetleri...