05 / 05 / 2024

Bomonti Danışmanlık Organizasyon İnşaat adres

Bomonti Danışmanlık Organizasyon İnşaat adres

Bomonti Danışmanlık Organizasyon İnşaat ve Otelcilik Anonim Şirketi, Mithat Yenigün Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Yuda Leon Kandiyoti ve Monik Karavil Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 22 Ağustos'ta kuruldu.

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Yahşi, Hayati Bayrak, Ahmet Furkan Kaya ve Yüksel Piroğlu ortaklığında kuruldu.

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Özbey tarafından kuruldu.

Ally Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Ally Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Doğanar tarafından kuruldu.

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kılıç tarafından kuruldu.

Bosphorus Tesis Yönetim Danışmanlık Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Tesis Yönetim Danışmanlık Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Güldoğan Şen tarafından kuruldu.

Piran Eğitim Danışmanlık Medya Organizasyon Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piran Eğitim Danışmanlık Medya Organizasyon Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Tufan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Danıel Chamoun ve Maria Al Ajoury ortaklığında kuruldu.

Gemini Danışmanlık Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gemini Danışmanlık Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da Abdullah Kadir Demirci tarafından kuruldu.

Cave Global Danışmanlık Organizasyon Bilişim Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cave Global Danışmanlık Organizasyon Bilişim Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  A. Buğra Ağbayırt tarafından kuruldu.

Ottoman İnternational Organizasyon Emlak İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman İnternational Organizasyon Emlak İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Shıhab Ahmed tarafından kuruldu.

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthae'de Franco Ferre tarafından kuruldu.

Kartalz Organizasyon Danışmanlık İnşaat Ve Emlak Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kartalz Organizasyon Danışmanlık İnşaat Ve Emlak Turizm Limited Şirketi Şişli'de Babak Ghaznavi ve Khashayar Ghaznavı ortaklığında kuruldu.

Bomonti Danışmanlık Organizasyon İnşaat adres Haberi

Bomonti Danışmanlık Organizasyon İnşaat adres

Bomonti Danışmanlık Organizasyon İnşaat ve Otelcilik Anonim Şirketi, Mithat Yenigün Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Yuda Leon Kandiyoti ve Monik Karavil Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu. 


Bomonti Danışmanlık Organizasyon İnşaat ve Otelcilik Anonim Şirketi iş konusu; 1-     Yurtiçinde ve yurtdışında Otel, Residence, ile eğlence ve sportif dinlenme merkezleri, açık ve kapalı otoparklar ve sair turistik tesisleri kurmak, işletmek yasal gerekleri yerine getirilmek şartı ile turistik amaçlı hazine ve orman arazileri tahsis ettirmek, kiralamak, her türlü gayrimenkul satın almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek, kara, deniz ve hava nakil vasıtaları satın almak, işletmek, kiralamak ve satmak. 2-     Yurtiçi ve yurtdışı otelcilik işletmeleri, yatçılık, kara, hava, deniz yolcu ve kargo taşımacılığı şirketleri ve acentalıkları...