06 / 05 / 2024

Bomonti Elektrik adıyaman

Bomonti Elektrik adıyaman

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bomonti Elektrik Adıyaman bağlantı hattı yatırım bedeli geri ödenecek mi?

Adıyaman için acele kamulaştırma kararı!

Adıyaman ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adıyaman'a 2017'de 30 milyon TL'lik yatırım!

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Hasan Kaşıkçı, Adıyaman’daki projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Kaşıkçı, bölgede 2011'den bugüne kadar 100 milyon TL’yi aşkın yatırım gerçekleştirildiğini söyledi.

Cerit RES-Adıyaman Gölbaşı Enerji İletim Hattı için acele kamulaştırma!

154 kV Cerit RES TM-Adıyaman Gölbaşı TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Bomonti Elektrik Adıyaman Çelikhan HES projesinin dava süreci!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. ,Adıyaman Çelikhan HES Projesinin Bağlantı Hattının Yatırım Bedelinin Geri Ödenmesi İle İlgili Alacağımızın Tahsiline İlişkin Dava Süreci ile ilgili KAP'a açıklama yaptı.

Adıyaman Samsat Güneş Enerji Santrali'nde sona gelindi!

Adıyaman’ın Samsat İlçesinde 28 bin dönüm arazinin sulanması ve çiftçilerin elektrik maliyetlerinin düşürülmesi amacıyla DSİ Genel Müdürlüğünce Adıyaman’da yaptırılan Güneş Enerji Santralinde sona gelindi.

Cerit RES TM- Adıyaman Gölbaşı TM Elektrik Enerji İletim Hattı için ÇED toplantısı yapılacak!

Adıyaman Gölbaşı ve Kahramanmaraş Çağlayancerit'de bulunan Cerit RES TM- Adıyaman Gölbaşı TM Elektrik Enerji İletim Hattı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı yapılacak.

Bomonti Elektrik Adıyaman bağlantı hattı yatırım bedeli geri ödenecek mi?

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bomonti Elektrik Adıyaman bağlantı hattı yatırım bedeli geri ödenecek mi?

Adıyaman'da bir kafede yangın çıktı!

Adıyaman’da bulunan bir kafede meydana gelen yangında 1 kişi dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre, Harıkçı Caddesi üzerinde bulunan bir kafede elektrik kontağından yangın meydana geldi.

Adıyaman Kalıta'da icradan 2 milyon 52 bin 40 TL'ye maden ocağı!

Adıyaman İli Kalıta İlçesinde yer alan 46.76 hetar alana sahip olan maden ocağı 18 Eylül 2014 tarihinde saat 11:00 ile 11:10 arasında ihaleye çıkıyor..

Kelebek Mobilya’dan Adıyaman’da yeni mağaza!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor. Kelebek Mobilya’nın yeni mağazacılık konsepti ile Adıyaman’da faaliyete geçirdiği son showroom’u da törenle hizmete açıldı.

Bomonti Elektrik değerleme raporunu yayınladı!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bomonti Elektrik değerleme raporunu yayınladı.

Bomonti Elektrik piyasa yapıcılığı kapsamında gerçekleştirilen işlem raporunu yayınladı!

Bomonti Elektrik Kamu Aydınlatma Platform'unda alım satım tablosunu yayınlayarak yaptığı yazılı açıklamada piyasa yapıcılığı kapsamında bu ay gerçekleştirilen gelir gider işlem tablosunun raporunu yayınladı.

Adıyaman'da farklı bina tasarımları şehri güzelleştiriyor!

Adıyaman'da son zamanlarda farklı bina tasarımları, şehri güzelleştirmeye başladı. Ancak, uzun zamandır cami mimarisinde, alışılagelenin dışında bir çizgi görülmedi. Mehmet Zahid Kotku adına yapılan cami ise bu alışkanlığı değiştirecek gibi gözüküyor.

Bomonti Elektrik adıyaman Haberi

Bomonti Elektrik adıyaman

Bomonti Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


İlgi: 15.10.2014 Tarihli Açıklamamız.


SPK'nın Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15.1) 23.üncü maddesinin 7 nci fıkrası gereği bilgilendirme amacıyla yapılan açıklamadır.


1. Adıyaman ili Çelikhan ilçesinde faaliyet gösteren Şifrin Regülatörü ve HES üretim tesisimizin, bağlantı hattı yatırım bedelinin geri ödenmesi ile ilgili olarak Akedaş Elektrik Dağıtım A. Ş.' den olan alacağımızın 10 yıl yerine 1 yıl içerisinde tahsil edilmesinin sağlanması amacıyla;


a. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanlığı'na; 28.01.2014 tarih ve 28896 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Elektrik Piyasası Bağlantı ve Sistem Kullanım Yönetmeliği'nin Geçici 2.maddesinin 2.fıkrasındaki "on " ve "onuncu" ifadelerinin iptaline ve yürütmesinin durdurulmasına dair Danıştay 13. Daire Başkanlığı'na 16.06.2014 tarihinde 2014/2209 Esas Numarası ile tarafımızdan dava açıldığı duyurulmuştu.


b. Danıştay 13. Daire Başkanlığı tarafından 19.06.2014 tarihinde yapılan...