21 / 05 / 2024

Bomonti Elektrik yatırımcı ilişkileri bölümü

Bomonti Elektrik yatırımcı ilişkileri bölümü

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bomonti Elektrik yatırımcı ilişkileri bölümü kurdu.

Nurettin Özdebir: Devlet yatırımcıya güvenmeli!

Ankara Sanayi Odası Elektrik Komitesi üyeleri, ASO Başkanı Nurettin Özdebir ile birlikte DÜNYA- ASOMEDYA yuvarlak masa toplantısında bir araya geldi. Yuvarlak masa katılımcıları, Türkiye’de devletin yatırımcıya, yatırımcının da devlete güvenmesi gerektiğini belirtti.

2006 yılında Arap yatırımcılar Bomonti'nin peşinde!

2006 yılında Şişli Bomonti'deki bira fabrikasını alan IC Holding, Tekel'e ait fabrikanın bulunduğu yere Arap yatırımcılarla birlikte otel, konferans salonu ve İstanbul'un en büyük kongre merkezini yapacakmış.

Anel Elektrik yatırımcı konteyner terminali projesi mektuplarını imzaladı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik yatırımcı konteyner terminali projesi mektuplarını imzaladı.

Yatırımcı enerjiyi sevdi!

Yatırımcıların enerji sektörüne ilgisi sürüyor. Özel sektör tarafından yapılan yatırımlarla 2,5 yılda 548 elektrik üretim santrali devreye alındı. Özel sektörün Türkiye'nin kurulu gücüne katkısı yaklaşık 14 bin megavatı buldu.

Zorlu Enerji Yatırımcı İlişkileri Bölümü iletişim bilgilerini yayınladı!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş Yatırımcı İlişkileri Bölümü iletişim bilgilerini yayınladı.

Bomonti Elektrik yatırımcı ilişkileri bölümü kurdu!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bomonti Elektrik yatırımcı ilişkileri bölümü kurdu.

Enerjiye uluslararası yatırımcı ilgisi!

Elektrik, gaz ve de su sektörüne 5 yılda 11 milyar 575 milyon dolar uluslararası doğrudan yatırım sermaye girişi oldu. Enerjiye de uluslararası yatırımcı ilgisi arttı.

Yabancı yatırımcılar Türkiye'de 4 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Bu yılın ilk 4 ayında Türkiye'ye doğrudan yabancı sermaye yatırımı yapan yatırımcılar, imalat sanayisine 1 milyar 522 milyon, elektrik, gaz ve su sektörüne ise 856 milyon dolarlık yatırım yaptı

Melih Yüceyurt Odaş Elektrik Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Melih Yüceyurt Odaş Elektrik Üretim Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu.

Odaş Elektrik'in yatırımcı ilişkileri yöneticisi Özge Aydemir oldu!

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş, bağlantı kurulacak şirket yetkilileri ve lisanslı personel bilgileri kapsamında yeni yeni yatırımcı ilişkileri yöneticisini duyurdu. Buna göre yatırımcı ilişkileri yöneticisi Özge Aydemir oldu...

Uluslararası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği'ne yurt dışından gelen talepler artıyor!

Mütekabiliyetin yasalaşması ile birlikte Uluslararası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği'ne yurt dışından gelen ilgi ve talepler artıyor

Diyarbakır OSB'de 140 yatırımcıya fabrika arsası bulunamadı!

Teşviklerden yararlanmak için Diyarbakır'a gelen 140 yatırımcıya OSB içinde fabrika arsası bulunamadı

Uluslararası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (REIA), Almanya'da irtibat ofisi kurdu!

Uluslararası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (REIA), uluslararası kuruluşlarla işbirliği yaparak Türk Gayrimenkul sektörünün dünya çapında temsil edilmesini hızlandırıyor

Bomonti Elektrik yatırımcı ilişkileri bölümü Haberi

Bomonti Elektrik yatırımcı ilişkileri bölümü

Bomonti Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin Yönetim Kurulunun 15 .07. 2014 tarihinde yapmış olduğu toplantı ile; 


1. Kurumsal Yönetim Tebliği'nin (Seri II-17.1) 11.Maddesi gereği "Yatırımcı İlişkileri Bölümü"nün kurulmasına, bölüm yöneticisi olarak "Sermaye Piyasası Faaliyetleri İleri Düzey (Lisans No:203256) Lisansı'na sahip Sinan SİVRİKAYA'nın görevlendirilmesine ve doğrudan Yönetim Kurulu Başkan Vekiline bağlı olarak çalışmasına,


2. Yönetim Kurulumuz bünyesinde mevcut ve 2 (İki) üyeden oluşan Kurumsal Yönetim Komitesi üye sayısının 3 (Üç)'e çıkarılmasına, Yönetim Kurulumuz'da Bağımsız Üye olarak görev yapmakta olan Sn. Oktay Tanju SEL 'in Komite Başkanı olarak, Yönetim Kurulumuz'da Başkan Vekil'i olarak görev yapmakta olan Sn. Sıtkı ILBAK'ın ve Yatırımcı ilişkileri Yöneticisi sıfatı ile Sinan SİVRİKAYA'nın Komite üyesi olarak seçilmesine, 


3. Yönetim Kurulumuzun yapılanması gereği, Kurumsal Yönetim Komitesi'nin, Aday Gösterme Komitesi'nin ve Ücret...