06 / 05 / 2024

bomonti genel

bomonti genel

Şişli Bomonti yer alan projeler www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Bomonti konut projelerinin havadan videosu!

Bomonti'de yer alan konut projelerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Bomonti Bira Fabrikası İzmir'e taşınıyor!

Türkerler Holding Genel Koordinatörü Attila Sezgin, İzmir Bomonti Fabrikası'nın 45 dönümlük arazisinde yer alan dokuz fabrika binasını restore edip müze, restoran, açık hava sineması ve cep sineması gibi sosyal ve sanatsal aktivitelere ev sahipliği yapan bir mekan haline getireceklerini söylüyor.

Bomonti Elektrik Mühendislik'in genel kurul toplantısı 15 Haziran'da!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. 2015 Olağan Genel Kurul Toplantısı 15 Haziran 2016 Çarşamba günü, saat 14.00'te Şişli'de yapılacak.

Bomonti Elektrik Mühendislik genel kurul toplantısı 15 Haziran'da!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. 15 Haziran'da yapacağı genel kurul toplantısının yerini ve genel kurul gündemini açıkladı.

Sinpaş GYO, Queen Central Park Bomonti lansmanı 4 Mart'ta!

Queen Central Park Bomonti, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer'in katılımıyla düzenlenecek basın toplantısında tanıtılacak. toplantı 4 Mart 2016 Cuma günü gerçekleşecek.

Sinpaş Queen Bomonti'de ön satışlar başladı!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Bomonti’de Anthill ile Hilton Oteli arasında başlayacakları Bomonti projesinin isminin Sinpaş Queen Bomonti olarak belirlediklerini söyledi..

Sinpaş GYO'nun yeni rezidans projesi: Sinpaş Queen Bomonti

Sinpaş GYO, İstanbul Bomonti'de, Anthill ile Hilton Oteli arasında yeni bir rezidans projesine hazırlanıyor. Proje ile ilgili ayrıntıları Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer verdi.

Sinpaş Bomonti projesi eylülde satışa sunulacak!

İstanbul Bomonti projesini eylülde satışa sunulacak. Projeye Bomonti Queen adını verdiklerini belirten Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, projede 800 konut yer alacağını dile getirdi.

Sinpaş Bomonti projesi 2015 yılının başında satışa çıkacak!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, “Ankara’daki İncek Green projesi ile İstanbul Atakent’teki Karşıyaka Rezidans’ı aynı anda satışa çıkardık. 2015 başında Ankara’da iki proje ile İstanbul Bomonti projemizi duyuracağız” dedi..

Bomonti Elektrik genel kurul toplantısında alınan kararları yayınladı!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bomonti Elektrik genel kurul toplantısında alınan kararları yayınladı.

Ecobank, Bomonti Business Center'dan 13 milyon dolara 4 kat satın aldı!

Ekonomik İşbirliği Örgütü Ticaret ve Kalkınma Bankası (Ecobank) Türkiye'ye genel merkez kurma kararı aldı. Peker Grup tarafından inşa edilen Bomonti Business Center projesini tercih eden banka, buradan 13 milyon dolara 4 kat satın aldı...

GYODER’in 15. Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Mart'ta düzenlendi!

GYODER’in 15. Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Mart 2014 tarihinde Hilton Bomonti otelde gerçekleştirildi. Konuk konuşmacı olarak Prof.Dr. Ali Alp’in yer aldığı Genel Kurul’da yeni Yönetim Kurulu seçildi...

Bomonti projelerinin havadan genel videosu!

İstanbul Avrupa yakasında Bomonti'de yer alan Rxos Bomonti, Anthill, Now Bomonti Elysium Fantastic, Hilton Bomonti Otel, Bomonti Business Center ve İTower projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi

Bomonti projelerinin havadan genel görüntüleri!

Şişli Bomonti yer alan projeler www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

bomonti genel Haberi

bomonti genel


Bomonti projelerinin havadan genel görüntüleri için...