18 / 05 / 2024

Bomonti İstanbulun en önemli rezidans bölgesi

Bomonti İstanbulun en önemli rezidans bölgesi

Tekel Bira Fabrikası başta olmak üzere tekstilden gıdaya çeşitli fabrikalara ev sahipliği yapan Bomonti, son 10 yıldır ciddi bir dönüşüm içinde. Bölgede ortalama metrekare fiyatı 4 bin 500 dolara ulaştı.

Mahall Bomonti İzmir’den dört 4’lük yeni yıl kampanyası!

Başta enerji ve inşaat sektörü olmak üzere Türkiye’nin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir projesinde dört 4’lük yeni yıl kampanyası başladı.

Queen Bomonti: Yatırımcı bu projenin peşinde!

Sinpaş, 45'inci kuruluş yıl dönümünü İstanbul'a hediye ettiği mücevher niteliğinde bir projeyle kutluyor. Yaşamın 2019 yılı içinde başlayacağı Queen Bomonti, kentin yaş aldıkça güzelleşen semti Bomonti'nin sıcak mahalle kültürünü lüks ve ihtişamla harmanlıyor...

Quenn Bomonti yaşam Haziran' da başlıyor!

Sinpaş, 45. kuruluş yıldönümünü Quenn Bomonti projesiyle kutluyor. Yaşamın 2019 yılı içinde başlayacağı Queen Bomonti, şehrin yaş aldıkça güzelleşen semti Bomonti'nin sıcak mahalle kültürünü lüks ve ihtişamla birleştiriyor.

Mahall Bomonti İzmir’de ofisler Aralık ayı sonuna kadar yüzde 8 KDV avantajlı!

İzmir’in en merkezi konumunda inşa edilen ve bomontiada, tiyatro ve opera salonu, alışveriş ve yaşam ayrıcalıklarıyla şehrin yeni çekim merkezi olmaya aday Mahall Bomonti İzmir’de ofisler Aralık ayı sonuna kadar yüzde 8 KDV avantajı sunuyor. 

Mahall Bomonti İzmir ofislerinde yüzde 8 KDV avantajı!

İzmir’in en merkezi konumunda yükselen Mahall Bomonti projesinde KDV avantajlı yılsonu kampanyası devam ediyor. Yeni sahiplerini bekleyen ofislerde yüzde 8 KDV fırsatı sunuluyor.

Mahall Bomonti İzmir'e Doğuş Grubu imzası!

Türkerler Holding'in İzmir'deki en büyük gayrimenkul yatırımı Mahall Bomonti İzmir projesi çok değerli bir ortaklığa imza attı.

Queen Bomonti Sinpaş taksitleri!

Queen Bomonti Sinpaş taksitleri 4 bin 950 TL'den başlıyor. Projede en düşük konut bedeli 653 bin TL'den başlıyor.

Bomonti'de markalı projeler çoğaldı!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Bomonti, son yılların en hız gelişen yatırım bölgelerinin başında yer alıyor. 

Bomonti artık lüks projelere ev sahipliği yapıyor!

İstanbul’un merkezi Mecidiyeköy ile Taksim’e yürüme uzaklığında olan Bomonti 15 yıl önce sanayi alanları içinde yer alıyordu. Şimdilerde lüks konut projelerine ev sahipliği yapan Bomonti şehrin en lüks semtlerinden biri oldu. 

Mahall Bomonti İzmir'in basın toplantısı 19 Aralık'ta!

Türkerler Holding tarafından geliştirilen ve Türkiye’nin en iddialı gayrimenkul projelerinden biri olan Mahall Bomonti İzmir projesi için çekilen reklam filminde değerli sanatçı Murat Boz rol aldı.

Mahall Bomonti İzmir, Sign of the City Awards 2016'da finale kaldı!

İzmir’in yeni cazibe merkezi Mahall Bomonti İzmir, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması, “Sign of the City Awards 2016” yarışmasında “En İyi Ticari Projeler” ve “En İyi Rezidans” kategorilerinde finale kaldı.

Bomonti Hilton Oteli ve Kongre Merkezi 5 yıldızla en iyi otel mimarisi ödülü aldı!

Linea Tusavul Mimarlık “Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center” projesi The International Property Awards’dan Mimarlık dalında “5 star Best Hotel Architecture” ödülünü aldı.

Mahall Bomonti İzmir'de metrekaresi 2 bin dolar!

Uluslararası standartlarda yepyeni bir yaşam, iş, kültür, sanat ve eğlence merkezi yükseliyor: Mahall Bomonti İzmir…Mahall Bomonti, kentin, yaşam kalitesi, tasarım anlayışı, inşaat teknolojisi ve güvenlik seviyesi en yüksek projesi olarak tasarlandı.

Bomonti İstanbulun en önemli rezidans bölgesi Haberi

Bomonti İstanbulun en önemli rezidans bölgesi

Tekel Bira Fabrikası başta olmak üzere tekstilden gıdaya çeşitli fabrikalara ev sahipliği yapan Bomonti, son 10 yıldır ciddi bir dönüşüm içinde. İstanbul’un en büyük kongre oteli Hilton Bomonti’nin faaliyete geçmesiyle yıldızı parlayan bölgede, inşaatı süren ya da proje aşamasında olan sekiz otel, ofis ve rezidans projesi var. Bölgede ortalama m2 fiyatı 4 bin 500 dolara ulaştı.


İstanbul’un eski fabrika bölgeleri son yıllarda otel, ofis, rezidans ve konut bölgeleri olarak evriliyor. Bu duruma en güzel örnekler ise Basın Eks-press Yolu, Kağıthane, Cepdere Yolu, Kartal ve Bomonti… Tekel Bira Fabrikası başta olmak üzere tekstilden gıdaya kadar çeşitli fabrikalara ev sahipliği yapan Bomonti, bu fabri-kalann şehir dışına çıkarılması ile birlikte bugün İstanbul’un önemli ofis, otel ve rezidans bölgelerinden biri oldu. Eskinin köhne Bomonti...