28 / 04 / 2024

Bomonti'de markalı projeler çoğaldı!

Bomonti'de markalı projeler çoğaldı!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Bomonti, son yılların en hız gelişen yatırım bölgelerinin başında yer alıyor. 



İstanbul Avrupa Yakası'nda Bomonti, son yılların en hız gelişen yatırım bölgeleri listesinin başında bulunuyor. Nitelikli konut projeleriyle sürekli bir değişim içinde olan Bomonti, gerek yatırım gerekse oturum için yeni bir potansiyel. 10 yıldan uzun süredir kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Bomonti, İstanbul’un göz bebeği olduğu yıllara yeniden dönüş yapıyor.

 

Posta Gazetesi'nin haberine göre, İstanbul’un eski yerleşimlerinden biri olan bölge, son yıllarda gerçekleşen kentsel dönüşümle yepyeni bir çehreye kavuştu. Gerek sınıfsal gerekse demografik yapısıyla şehrin en ilgi çeken bölgelerinden biri olan semt Mecidiyeköy, Beşiktaş, Nişantaşı, aksim ve Cihangir gibi bölgelere yakınlığı ile tam cazibe merkezi.

 

SANAT VE YAŞAM KENTİ
Tarihi bira fabrikası alanının kültürel faaliyetlee ev sahipliği yapan Bomontiada'ya dönüşmesiyle, Bomonti’nin çehresi hızlıca ‘yaşam-sanat semti’ konseptini aldı. Bölgede yapımı biten Anthill ve Hilton gibi projeler de semtin modem yapıları olarak boy göstermeye başladı.

 

MARKALI KONUT CENNETİ
Ticari alanların yanı sıra konuta dönük projelerle yatırımcıların ilgisini çeken Bomonti’de, metrekare fiyatlar kısa sürede 3 bin 500 liradan 12 -14 bin seviyelerine yükseldi. Bölgede; Sinpaş GYO, Fer Yapı, Ant Yapı, Yıldırım Yapı, Extensa Group, Ünal İnşaat, Öğer İnşaat gibi önde gelen şirketler var.

 

KARLI BÖLGELERİN BAŞINDA GELİYOR
İstanbul'un kalbinde özel bir konuma sahip Bomonti, gayrimenkul yatırım uzmanlarına göre; son 10 yıl içerisinde en hızlı değerlenen semtlerin başında geliyor. Sanat, iş ve eğlenceyi şehrin merkezinde toplamayı başaran tarihi semtin, önümüzdeki yıllarda da değerine değer katmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

ARSA FİYATLARI KATLANDI
10 yıl öncesine kadar Bomonti'de arsa metrekare fiyatları bin lira seviyesindeydi. Bugün ise fiyatlar 9 bin lira bandında. Bunun arkasında bölgeye artan yoğun ilgi var.

 

BOMONTİ'DE LÜKS YAŞAM 

 

Bomonti de markalı projeler çoğaldı!


Queen Bomonti’nin sunduğu ‘Highlife’ temalı evler sayesinde scooter’dan, en lüks otomobile kadar istenilen araç seçilerek, şehir turuna çıkılabiliyor. SPA hizmeti ve özel terzi de projede öne çıkan hizmetlerden. Oueen Bomonti’de 38’inci kata kadar balkon keyfî yapılabiliyor. Örnek daireler de geçtiğimiz günlerde ziyarete açıldı. Günümüzün dekorasyon trendleri ile tasarlanan örnek dairelerdeki, alternatiflerden seçerek, evinizi döşemeniz de mümkün.

 

Queen Bomonti’nin en üst katında ise İstanbul manzarasına hakim ‘Crown Lounge’ var. Burada da özel kutlamalar yapılabiliyor. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer projeyle ilgili olarak, “Türkiye artık Körfez ülkelerinin 'yakın Londra'sı. Özellikle İstanbul oldukça dikkat çekiyor. İstanbul’un yeni trendi ise hem şehri hem de parkıyla doğayı yaşayacağınız Oueen Bomonti olacak. Bu projemizde bir ilke imza attığımızı düşünüyorum diye konuştu. 

 

BÜYÜK BİR PARKI VAR
Bu projede bildiğimiz rezidans anlayışını tamamen yıkan, yeşil alanı içinde olan, büyük bir parkı olan, balkonları olan, açılabilir pencereleri olan, nefes alabilen büyük bir yapı yapma fikriyle yola çıktık. Fakat benzerleri hiç öyle değildi. Gerçekten de güzel bir beğeni ile karşılandık. En hızlı satış yapan rezidans projesi olduğumuzu düşünüyorum” dedi.

 


KONUT SATIŞLARI ARTTI

 

Bomonti de markalı projeler çoğaldı!

 

Türkiye istatistik Kurumu (TÜİK), Eylül 2017 Konut Satış İstatistikleri’ni açıkladı. 2017 Eylül’de konut satışları yüzde 28.8 arttı. Yabancılara yapılan konut satışları bir önceki yılm aynı ayma göre yüzde 75.2 artarak 2 bin 236 oldu. Artışı değerlendiren Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, “Bu gelişmeler ülke ekonomisi adın çok sevindirici. Rakamlardan görüyoruz ki, emlak sektörü ülke ekonomimiz için güvenli bir liman. Konut satış rakamlarının artması gayrimenkul sektörünün ne kadar güvenli bir yatırım aracı olduğunun kanıtı. Konut satış rakamları ülkemize duyulan güven açısından çok önemli” dedi.

 


714 BİN LİRAYA LÜKS EV

 

Bomonti de markalı projeler çoğaldı!

 

Tahincioplu’nun Bomonti’deki yeni projesi ‘Nidapark Bomonti’de satışlar başladı. Projede yaşam, ofis ve alışveriş alanlarının yanı sıra meydanlar var. Daire fiyatları 714 bin liradan başlıyor. Projenin 3 yıl sonra teslim edilmesi planlanıyor. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Projemizle rezidans, ofis ve alışveriş alanları sunuyoruz. Nidapark Bomonti, bölgenin ve şehrin yeni gözdesi olmaya aday bir proje” diye konuştu.


Geri Dön