30 / 04 / 2024

bomonti arsa fiyatları

bomonti arsa fiyatları

İstanbul Avrupa Yakası'nda Bomonti, son yılların en hız gelişen yatırım bölgelerinin başında yer alıyor. 

Bomonti’de arsa fiyatları 8 kat arttı

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, bölgede çalışmaya başladıklarından bu yana metre kare fiyatlarının 8 kat arttığını ve düşük konut faizleri sayesinde bölgenin yatırımcıların yeni gözdesi olduğunu belirtti.

Arsalar yükseldi mi? Arsa fiyatları artacak mı?

Arsa fiyatlarının düşüp düşmeyeceği pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Bu konuda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum açıklama yaptı. İşte detaylar!

Nef Arsa fiyatları Ekim 2022! 

Türkiye’nin en çok değerlenen noktalarında imarlı, sosyal ve ticari alanlar ile projelendirilmiş, alt yapısı Nef tarafından hazırlanan Nef Arsaların fiyatları merak ediliyor. Nef arsa fiyatları Ekim 2022 listesi... 

Nef Arsa fiyatları 2022 listesi! Nef Arsa Eylül 2022 fiyatları ne kadar? 

Nef arsa fiyatları 2022 listesi merak ediliyor. Peki Nef arsa fiyatları ne kadar? İşte Nef arsa fiyatları 2022 listesi...

TOKİ arsa başvuruları ne zaman, nasıl, nereden yapılacak ve arsa fiyatları kaç lira? TOKİ arsa başvuru şartları 2022

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 250 bin konut ve onunla birlikte 100 bin arsa satışa çıkacak. Arsa için başvuruda bulunmak isteyenler 2022 TOKİ arsa başvuruları ne zaman yapılacak, TOKİ arsa başvuruları nereden yapılacak ve arsa fiyatları ne kadar? sorularına yanıt bulmaya çalışıyor.

TOKİ 250 bin konut projesine 24 saat olmadan 224 bin başvuru geldi! Konut, arsa fiyatları resmen belli oldu! Şartlar ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ eliyle hayata geçirilecek olan sosyal konut projesine başvuru sayısının 224 bine ulaştığına dikkat çekti. Konut ve arsa fiyatları resmen belli oldu! Şimdi bakın!

Yatırımcılar dikkat almayan pişman olacak! Arsa fiyatları 4 ayda 2 kat yükseldi!

Son günlerde sık sık gündeme gelen arsa fiyatları dur durak bilmiyor. Arsa fiyatlarının yaza doğru daha da yükselmesi bekleniyor.

Yatırımcıların gözü Çanakkale'de! Arsa fiyatları yüzde 136 arttı!

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt yatırımcıların gözdesi olan Çanakkale'deki arsa fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Metaverse çılgınlığı bitmiyor: Arsa fiyatları gerçek konut fiyatlarını aştı!

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in açıklamalarının ardından gündem olan ve internetin yeni dönemi şeklinde belirtilen 'Metaverse' evreninde arsa fiyatları tavan yaptı. Arsaların fiyatları gerçek konut fiyatlarını aşarken, satışlara ek olarak kiralamalarda başladı...

Nef City 82 güncel arsa fiyatları 2022!

Nef City 82 güncel arsa fiyatları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Nef City 82 güncel arsa fiyatları 2022 ve Nef arsa fırsatları...

Arsa fiyatları tavan yaptı!

Koronavirüs salgını ile beraber müstakil ev anlayışının trend olması sonrasında arsa fiyatları ikiye katlandı. 2019-2021 döneminde arsa fiyatları İzmir’de yüzde 178, Muğla’da yüzde 143 arttı.

Arsa fiyatları en çok hangi şehirlerde arttı?

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye'de konut imarlı arsa fiyatları ortalama yüzde 60, arazi fiyatları da yüzde 120 arttı. Peki arsa fiyatları en çok hangi kentlerde arttı?

Arsa fiyatları yüzde 85 arttı!

İnşaat malzemelerindeki fiyat artışı konut fiyatlarını da olumsuz bir şekilde etkilerken arsa fiyatları da arttı. Özellikle İstanbul'da bir senede arsa fiyatı tavan yapmış durumda. 

Ev inşa ettirmek isteyenler dikkat! Arsa fiyatları ikiye katlandı!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam tercih edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Müstakil ev inşaları artması nedeniyle arsa fiyatları da bir hayli arttı.

bomonti arsa fiyatları Haberi

bomonti arsa fiyatları

İstanbul Avrupa Yakası'nda Bomonti, son yılların en hız gelişen yatırım bölgeleri listesinin başında bulunuyor. Nitelikli konut projeleriyle sürekli bir değişim içinde olan Bomonti, gerek yatırım gerekse oturum için yeni bir potansiyel. 10 yıldan uzun süredir kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiği Bomonti, İstanbul’un göz bebeği olduğu yıllara yeniden dönüş yapıyor.

Posta Gazetesi'nin haberine göre, İstanbul’un eski yerleşimlerinden biri olan bölge, son yıllarda gerçekleşen kentsel dönüşümle yepyeni bir çehreye kavuştu. Gerek sınıfsal gerekse demografik yapısıyla şehrin en ilgi çeken bölgelerinden biri olan semt Mecidiyeköy, Beşiktaş, Nişantaşı, aksim ve Cihangir gibi bölgelere yakınlığı ile tam cazibe merkezi.

SANAT VE YAŞAM KENTİ
Tarihi bira fabrikası alanının kültürel faaliyetlee ev sahipliği yapan Bomontiada'ya dönüşmesiyle, Bomonti’nin çehresi hızlıca ‘yaşam-sanat semti’ konseptini aldı. Bölgede yapımı biten Anthill ve...