20 / 07 / 2024

Boom Boom Room club

Boom Boom Room club

Manhattan'da ünlülerin uğrak yeri olan Standard Otel'in 18'inci katındaki şeffaf tuvalet görenleri hayrete düşürüyor

Orange Room Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Orange Room Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Sabrican Şahin, Mehmet Ulaş Karahan ve Mert Karaman ortaklığında kuruldu.

Hotel Room Bodrum icradan satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

T.C. Bodrum 2. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gümbet Mevkii, Eskiçeşme Mahallesi, 963 ada 1 parselde yer alan Hotel Room Bodrum'u icradan satıyor...

Başak Dizer ve Deniz Marşan Nişantaşı'ndaki dükkanlarını boşalttı!

Başak Dizer ve Deniz Marşan, 2017'de, Nişantaşı'nın en işlek caddesinde Room & Rumours adlı mekan açmışlar, bir sene sonra küçülmeye giderek, Mim Kemal Öke Caddesi'ndeki mağazaya taşınmışlardı. İkili bir ay önce dükkanı sessiz sedasız boşalttı...

Room Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Room Turizm ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Barış Çelik tarafından kuruldu...

Room Proje Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Room Proje Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli Beyoğlu'nda  Kadir Tohum tarafından kuruldu. 

Başak Dizer'in Şişli'deki mekanı taşınacak!

Kıvanç Tatlıtuğ’un stil danışmanı eşi Başak Dizer'in işletmeciliğini yaptığı Şişli’deki mekanı Room and Rumors’u daha geniş bir yere taşınacak.

Ankara Mobilya Teşhir Merkezi açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Mobilya Show-room’u, açılışa hazır hale geldi.

Ankara'daki mobilya teşhir merkezi açılışa hazır!

Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşa edilen Mobilya Show-room’u, açılışa hazır hale geldi.

Room Mate Emir İstanbul Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Room Mate Emir İstanbul Otelcilik Anonim Şirketi, E.Jose Sarasola Marulanda Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Eylül'de Beyoğlu'nda kuruldu.

Regnum Carya Resort’a ödül!

Diversey Consulting’in Türkiye’de ilk defa hayata geçirdiği The Hygienic Room ve The Hygienic Gym/SPA programlarını uygulayan ve sertifika alan ilk otel Regnum Carya Golf&SPA Resort oldu.

Özlift ilk şubesini İzmir'de açtı!

Manisa merkezli asansör üreticisi Özlift, Halkapınar'da toplamda 640 metrekarelik alanda show-room ve depo alanına sahip. Özlift İzmir şubesinden asansör firmalarından A'dan Z'ye ihtiyaç duyulan her türlü ekipman satışı yapılıyor.

Bomonti The House Residence adres!

Bomonti The House Residence adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede; The House Hotel, The Residence Lounge, The Dining Room, The Cafe, The Club Fitness, The Club Office, The Garden Terrace, The Service gibi alanları mevcut

The House Residence Bomonti satış ofisi!

The House Residence Bomonti satış ofisi telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor. Projede; The House Hotel, The Residence Lounge, The Cafe, The Club Fitness, The Dining Room, The Club Office bulunuyor...

Boom Boom Room club Haberi

Boom Boom Room club

ABD'nin New York eyaletindeki otelin müşterileri, 18'inci kattaki tuvaletin cam duvarları ardından şehir manzarasını izleyerek tuvalet ihtiyaçlarını gideriyor. Ancak müşterileri gören sokaktaki insanlar için 'manzara' pek de hoş olmuyor.


Tuvalet, otelin 'Boom Boom Room club' adındaki gece kulübüne veya Leonardo Di Caprio, Cameron Diaz gibi ünlülerin sıkça uğradığı çatı katındaki özel mekana giden müşteriler tarafından kullanılıyor. Ancak, bu kişilerin büyük bir kısmı dışarıdan göründüğünün hatta bazı meraklılarca fotoğraflandığının farkına varmıyor.


New York Daily News'a konuşan Avusturalyalı 55 yaşındaki David Langdon, yaşadığı deneyimi şöyle aktarıyor:


"Dışarıdaki manzara nefes kesici, ama içerideki görüntü dehşet verici... (Ben tuvalette otururken) insanların bana el salladıklarını gördüm. Kraliyet tahtında otururken halkın gözetlemesini ummuyorsunuz."


Manhattan'ın Meatpacking bölgesindeki otel tuvaletinin camları, hemen karşıdaki High Line Park'tan izlenebiliyor. Klozetler, müşterilerin dışarıdan rahatça...