16 / 05 / 2024

Standard Otel'in tuvaleti Manhattan manzarasına sahip!

 Standard Otel'in tuvaleti Manhattan manzarasına sahip!

Manhattan'da ünlülerin uğrak yeri olan Standard Otel'in 18'inci katındaki şeffaf tuvalet görenleri hayrete düşürüyor



ABD'nin New York eyaletindeki otelin müşterileri, 18'inci kattaki tuvaletin cam duvarları ardından şehir manzarasını izleyerek tuvalet ihtiyaçlarını gideriyor. Ancak müşterileri gören sokaktaki insanlar için 'manzara' pek de hoş olmuyor.


Tuvalet, otelin 'Boom Boom Room club' adındaki gece kulübüne veya Leonardo Di Caprio, Cameron Diaz gibi ünlülerin sıkça uğradığı çatı katındaki özel mekana giden müşteriler tarafından kullanılıyor. Ancak, bu kişilerin büyük bir kısmı dışarıdan göründüğünün hatta bazı meraklılarca fotoğraflandığının farkına varmıyor.


New York Daily News'a konuşan Avusturalyalı 55 yaşındaki David Langdon, yaşadığı deneyimi şöyle aktarıyor:


"Dışarıdaki manzara nefes kesici, ama içerideki görüntü dehşet verici... (Ben tuvalette otururken) insanların bana el salladıklarını gördüm. Kraliyet tahtında otururken halkın gözetlemesini ummuyorsunuz."


Manhattan'ın Meatpacking bölgesindeki otel tuvaletinin camları, hemen karşıdaki High Line Park'tan izlenebiliyor. Klozetler, müşterilerin dışarıdan rahatça görünebilmesi için camlara oldukça yakına yerleştirilmiş. Pencerelerde görüntüyü engelleyecek perde gibi hiçbir örtü yok.


Standard Otel yetkilileri, tuvaletler hakkında görüş belirtmekten kaçınıyor.


Otel, 2008 yılında New York Belediyesi Sanat Cemiyeti'nden, yılın en iyi yeni binası ödülü almıştı.

Hürriyet


Geri Dön