20 / 07 / 2024

Standard Otel Manhattan

Standard Otel Manhattan

Manhattan'da ünlülerin uğrak yeri olan Standard Otel'in 18'inci katındaki şeffaf tuvalet görenleri hayrete düşürüyor

Manhattan'ın tacı The Crown Building Ant Yapı'ya emanet!

Ant Yapı New York’un sembol binalarından olan ve Manhattan’ın Tacı olarak nitelenen “The Crown Building”in renovasyonunun ana yükleniciliğini üstlendi. 1921 yılında inşa edilen The Crown Building, Ant Yapı tarafından proje kapsamında otel ve rezidansa dönüştürülecek.

Alanya Lumos Deluxe Resort Otel açıldı!

Yüksek kalite standardıyla dikkat çeken Lumos Otel, yerli ve yabancı misafirlerine kapılarını açtı. Otelde toplam 944 yataklı 333 oda bulunuyor.

ESAS Gayrimenkul'un Manhattan'daki otel projesi 2016'da bitecek!

ESAS Gayrimenkul'un New York'taki otel projesi 2016'ın ikinci çeyreğinde bitecek. Şirket, projeyi Hyatt Otel zincirine kiraladı.

Manhattan Nef New York satılık!

Manhattan Nef New York satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekleri sunuluyor. İnşaat çalışmalarının bu yıl sonunda başlaması planlanan proje otel ve konutlardan oluşacak.

Manhattan Nef New York Konutları!

Yaklaşık 210 milyon dolar yatırım bedeline sahip Manhattan Nef New York Konutları'nın inşaatına 2015 yılı sonunda başlanması planlanıyor. 60 kattan olucak proje otel ve ofislerden meydana gelecek.

Lazzoni’nin otel projesine İdeal Standard damgası!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, dünyanın lider markası Ideal Standard, turizm sektöründeki önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Lazzoni’nin otel projesine İdeal Standard damgası...

Türkiye'de 4 otel daha Ideal Standard'ı tercih etti!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, dünyanın lider Banyo markası Ideal Standard, Türkiye’nin dört prestijli otelinin daha banyolarına lüks ve zarif tasarımlarıyla damgasını vurdu.

Holiday Inn Hotel’in banyolarını İdeal Standard süslüyor!

Holiday Inn Hotel’in banyolarını İdeal Standard süslüyor. Holiday Inn Hotel Ankara’nın Banyoları Ideal Standard Bu yıl gerçekleştirilen en önemli otel projelerinden biri de Holiday Inn Hotel Ankara oldu.

Bakanlık düğmeye bastı, 5 yıldızlı otel gibi yurtlar geliyor!

Bakanlık düğmeye bastı, 5 yıldızlı otel gibi yurtlar geliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, YURTKUR ile hazırladığı projelerle öğrencilere konforlu ve standardı yüksek yurtlar inşa etmeyi planlıyor.

Kilikya Otel 4 yıldızlı oldu!

Kilikya Otel Çukurova Kalkınma Ajansı'nın hibe desteğiyle yenilenip. 4 yıldızlı hale getirildi. Yatak sayısı 170'den 220'ye çıkartılan ve bir yıldız daha kazanarak standardını 4 yıldıza çıkaran Kilikya Otel de tören düzenlendi.

Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi,beş yıldızlı otel konforunda inşa edildi!

Ankara'nın seçkin semti Yaşamkent'te "Bir Gülüşün Yeter" sloganıyla kapılarını açmaya hazırlanan Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi, beş yıldızlı otel konforunda inşa edildi. Konak sektördeki hizmet standardını en üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

Standard Otel'in tuvaleti Manhattan manzarasına sahip!

Manhattan'da ünlülerin uğrak yeri olan Standard Otel'in 18'inci katındaki şeffaf tuvalet görenleri hayrete düşürüyor

The Marmara, Manhattan 'ın göbeğine ikinci otelini yapacak

The Marmara, New York"taki ikinci otel yatırımını şehrin kalbinin attığı özel bir lokasyonda inşa edecek. Manhattan"da otelin kurulacağı yer ünlü 5. Cadde"deki Apple mağazası ve Central Park"a çok yakın

Standard Otel Manhattan Haberi

Standard Otel Manhattan

ABD'nin New York eyaletindeki otelin müşterileri, 18'inci kattaki tuvaletin cam duvarları ardından şehir manzarasını izleyerek tuvalet ihtiyaçlarını gideriyor. Ancak müşterileri gören sokaktaki insanlar için 'manzara' pek de hoş olmuyor.


Tuvalet, otelin 'Boom Boom Room club' adındaki gece kulübüne veya Leonardo Di Caprio, Cameron Diaz gibi ünlülerin sıkça uğradığı çatı katındaki özel mekana giden müşteriler tarafından kullanılıyor. Ancak, bu kişilerin büyük bir kısmı dışarıdan göründüğünün hatta bazı meraklılarca fotoğraflandığının farkına varmıyor.


New York Daily News'a konuşan Avusturalyalı 55 yaşındaki David Langdon, yaşadığı deneyimi şöyle aktarıyor:


"Dışarıdaki manzara nefes kesici, ama içerideki görüntü dehşet verici... (Ben tuvalette otururken) insanların bana el salladıklarını gördüm. Kraliyet tahtında otururken halkın gözetlemesini ummuyorsunuz."


Manhattan'ın Meatpacking bölgesindeki otel tuvaletinin camları, hemen karşıdaki High Line Park'tan izlenebiliyor. Klozetler, müşterilerin dışarıdan rahatça...