04 / 05 / 2024

Kilikya Otel 4 yıldızlı oldu!

Kilikya Otel 4 yıldızlı oldu!

Kilikya Otel Çukurova Kalkınma Ajansı'nın hibe desteğiyle yenilenip. 4 yıldızlı hale getirildi. Yatak sayısı 170'den 220'ye çıkartılan ve bir yıldız daha kazanarak standardını 4 yıldıza çıkaran Kilikya Otel de tören düzenlendi.



Erdemli İlçesi'ne bağlı turizm beldesi Kızkalesi'nde hizmet veren Kilikya OteL Çukuıova Kalkınma Ajansı'nın hibe desteğiyle yenilenip. 4 yıldızlı hale getirildi. Yatak sayısı 170'den 220'ye çıkartılan ve bir yıldız daha kazanarak standardını 4 yıldıza çıkaran Kilikya Otel de tören düzenlendi. 


SEZON 9 AY SÜRMELİ 


Yatak sayısı 170'den 220'ye çıkartılan ve bir yıldız daha kazanarak standardını 4 yıldı za çıkaran Kilikya Otel de tören düzenlendi. Törene Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerirn Tufan, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut. Çukurova Turistik Otelciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Tayyar Zaimoğlu, sektör temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Kilikya Otel Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kale. "Otelimiz daha önce 170 yatak kapasiteliydi. Şimdi bu rakamı 220'ye çıkarttık. Yeni düzenlemede Çukurova Kalkınma Ajansı bize mali destek sundu. Hedefimiz sadece yaz döneminde 4 ay boyuncu tesis işletmek değil, sezonu en az 9 aya çıkarmaktı. 

Çünkü bölgenin iklim ve turizm yapısı buna uygundur" dedi. 


Hürriyet Çukurova Gap 



Geri Dön