24 / 05 / 2024

Kilikya Otel 4 yıldızlı oldu

Kilikya Otel 4 yıldızlı oldu

Kilikya Otel Çukurova Kalkınma Ajansı'nın hibe desteğiyle yenilenip. 4 yıldızlı hale getirildi. Yatak sayısı 170'den 220'ye çıkartılan ve bir yıldız daha kazanarak standardını 4 yıldıza çıkaran Kilikya Otel de tören düzenlendi.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

Antalya'ya 4 yıldızlı, 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor!

Sirkeci İplik Tekstil Petrol Ürünleri Transmarin Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi otel projesi için düğmeye bastı. Antalya'ya 4 yıldızlı 221 milyon 874 bin TL'lik yeni otel geliyor...

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Kayseri Erciyes'te 4 yeni otel açıldı!

Kayseri'nin Erciyes Kayak Merkezi'ne 4 yeni otel inşa edildi. İnşa edilen yapıların toplam maliyeti 210 milyon liraya mal oldu.

Marmaris'teki ruhsatsız 4 yıldızlı otel mühürlendi!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki işletme ruhsatı olmadığı ileri sürülen 4 yıldızlı otel, belediye ekipleri tarafından mühürlendi.

Antalya Ulualan sahiline 4 otel ve golf sahası yapılacak!

Antalya Manavgat’ta Ulualan sahil bölgesinin 4 otel ve golf alanı için tahsis edilmesine siyasetçiler ve sivil örgütler tepki gösterdi, kararın iptal edilmesi talep edildi...

Haymana Ravza Termal Otel 19.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara İli Haymana İlçesi Medrese Mahallesi Hamam Altı Mevkii'nde yer alan 4 yıldızlı Ravza Termal Otel 19 milyon 447 bin 116,30 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Kastamonu Eski Turaş Otel 4.8 milyon TL'ye satılıyor!

Kastamonu İl Encümeni Başkanlığı tarafından Saraçlar Mahallesi'nde bulunan Kastamonu Eski Turaş Otel satışa çıktı. Otelin satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Bega Turizm'den Antalya Side'ye 4 yıldızlı otel!

Bega Turizm, Antalya Manavgat'ta Side Mahallesi'nde 4 yıldızlı otel inşa edecek. Otel 17 ay sonra hizmete açılacak..

Cemal Akmercan Otel Projesi 4 yıl sonra onaylandı!

İstanbul Sirkeci Garı yakınında bulunan ve altından Marmaray hattı geçen arsaya yapılmak istenen Cemal Akmercan Otel Projes, 4 yılın ardından onaylandı.

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi Swiss Otel'de!

4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi gerçekleşiyor. Kongre, 23 Şubat Perşembe günü Swiss Otel İstanbul'da yapılacak.

4 ayda 66 yeni otel projesi için teşvik belgesi verildi!

Anadolu illerindeki otel yatırımları devam ediyor. Yılın ilk 4 ayında 29 şehirde 14 bin 581 yataklı 66 yeni otel projesi "teşvik belgesi" alırken bu projeler için 1 milyar lira yatırım yapılacak

Bodrum Pina Yarımadası'na 4 yeni otel!

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki Güvercinlik Koyu'nda 4 yeni otel yapılmaya başlandı. Pina Yarımadası'nda otel inşaatları yükselmeye başlarken, iş makineleriyle yoğun çalışmalar da devam ediyor.

Kilikya Otel 4 yıldızlı oldu Haberi

Kilikya Otel 4 yıldızlı oldu

Erdemli İlçesi'ne bağlı turizm beldesi Kızkalesi'nde hizmet veren Kilikya OteL Çukuıova Kalkınma Ajansı'nın hibe desteğiyle yenilenip. 4 yıldızlı hale getirildi. Yatak sayısı 170'den 220'ye çıkartılan ve bir yıldız daha kazanarak standardını 4 yıldıza çıkaran Kilikya Otel de tören düzenlendi. 


SEZON 9 AY SÜRMELİ 


Yatak sayısı 170'den 220'ye çıkartılan ve bir yıldız daha kazanarak standardını 4 yıldı za çıkaran Kilikya Otel de tören düzenlendi. Törene Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerirn Tufan, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut. Çukurova Turistik Otelciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Tayyar Zaimoğlu, sektör temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Kilikya Otel Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kale. "Otelimiz daha önce 170 yatak kapasiteliydi. Şimdi bu rakamı 220'ye çıkarttık. Yeni düzenlemede Çukurova Kalkınma Ajansı bize mali destek sundu. Hedefimiz sadece...