30 / 04 / 2024

Tekno Şirketler Grubu'ndan Pendik'te 4 yıldızlı otel!

Tekno Şirketler Grubu'ndan Pendik'te 4 yıldızlı otel!

25inci kuruluş yılını kutlayan Tekno Şirketler Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Altay Coşkunoğlu, Pendikte 12 milyon dolar yatırımla 4 yıldızlı otel yapacak. Coşkunoğlu, ayrıca eski binaları restore ederek otel yapmaya devam edeceklerini söyledi



İnşaatı 2012de başlatmayı planladıklarını belirten Altay Coşkunoğlu,  kendilerine ait arsa üzerinde yapacakları otelin ardından eski binaları restore ederek otel yapmaya devam edeceklerini söyledi. Coşkunoğlu, henüz Türkiyede faaliyet göstermeyen, dünyanın en önemli otel zincirlerinden birini bu vesileyle getireceklerini  vurguladı.

Altay Coşkunoğlu, ana faaliyet alanlarından biri olan kule vinç sektöründe pazarın açık arayla lideri olduklarını vurgulayarak, Türkiyede halen 3 bin 500 kule vinç varsa bunun 2 bin adedi bize ait. Vinçlerde aylık kiralamalar ise 7 bin ile 25 bin lira arası bir maliyetle gerçekleşiyor dedi. Türkiyede kule vinç kullanımının bu denli yaygın olmasında kendilerinin çok büyük katkısı olduğunu belirten Altay Coşkunoğlu, Bugün 90 adet kule vinçle Türkiyenin en büyük kiralama filosuna sahibiz ve bu alanda yatırımlarımıza devam edeceğiz  açıklamasını  da yaptı.

MİLLİYET


Geri Dön