18 / 05 / 2024

Kilikya Otel erdemli

Kilikya Otel erdemli

Kilikya Otel Çukurova Kalkınma Ajansı'nın hibe desteğiyle yenilenip. 4 yıldızlı hale getirildi. Yatak sayısı 170'den 220'ye çıkartılan ve bir yıldız daha kazanarak standardını 4 yıldıza çıkaran Kilikya Otel de tören düzenlendi.

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Mersin Sultanoğlu Otel icradan 11.4 milyon TL'ye satılıyor!

Erdemli İcra Dairesi, Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunan Sultanoğlu Otel'i 11 milyon 425 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 12 Ekim 2020 günü gerçekleşecek.

Athena projesi Mersin Erdemli'de yükselecek!

Şekerlisoy Şirketler Grubu, Mersin Erdemli'de 650 yataklı otel ve 174 daireli residence içeren 'Athena Projesi'ni hayata geçirecek.

TOKİ Mersin Erdemli'ye 400 kişilik yurt inşa ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) 40 ilde inşa edeceği 64 yurttan biri olan Mersin'in Erdemli ilçesindeki 400 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı çalışmaları başladı. Yurt 5 yıldızlı otel konforunda hizmet yerilecek.

Erdemli Ayaş'a otel geliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Erdemli ilçesinde gerçekleştirdiği projeler için toplu açılış töreni düzenlendi. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ayaş Mahallesi'nde eski Ayaş belediye binası yanında bir otel yapacaklarını söyledi.

Erginler Mersin Erdemli'ye otel inşa edecek!

Erginler Petrol Ürünleri Nak. Oto. İnş. ve Malz. Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Mersin Erdemli ilçesine bağlı Tırtar Mahallesi'nde 155 odalı otel projesi yapılacak.

Kilikya Otel 4 yıldızlı oldu!

Kilikya Otel Çukurova Kalkınma Ajansı'nın hibe desteğiyle yenilenip. 4 yıldızlı hale getirildi. Yatak sayısı 170'den 220'ye çıkartılan ve bir yıldız daha kazanarak standardını 4 yıldıza çıkaran Kilikya Otel de tören düzenlendi.

Mersin Erdemli'de icradan 2,4 milyon TL'ye otel!

Mersin Erdemli'de bulunan 3 yıldızlı Deniz Otel, 2 milyon 400 bin TL'ye icradan satılığa çıkarıldı. Turistik otel, Kızkalesi'ne hakim bir noktaya yer alıyor. Otel için ilk açık arttırma, 8 Ağustos 2011 Pazartesi günü yapılacak.

16 mülk sahibi ikna olursa Nişantaşı'na 'hip otel' açılacak

ABD'li bir 'hip otel' yatırımcısı 16 mülk sahibi ikna edilirse 2010'da 120 odalı bir otel kuracak

Koç Grubu Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açıyor!

Koç Grubu, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açacak

Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan butik otel olacak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiralanan Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan, butik otel konseptiyle yeni yılda hizmete açılacak

Çeşme'de otel yatırımları için arazi tahsisleri bekleniyor

Çeşme Otelciler Birliği Başkanı ve Pırıl Otel'in sahibi Veysi Öncel, Alaçatı'ya gelen herkese sörf öğretmeyi hedeflediklerini söyledi

Fadıl Akgündüz, Caprice Otel'de ortağıyla mahkemelik

KAMUOYUNDA Jet Fadıl olarak tanınan (şirketi Jetpa Holding nedeniyle) Fadıl Akgündüz, Caprice Otel'de ortağıyla mahkemelik oldu

Kilikya Otel erdemli Haberi

Kilikya Otel erdemli

Erdemli İlçesi'ne bağlı turizm beldesi Kızkalesi'nde hizmet veren Kilikya OteL Çukuıova Kalkınma Ajansı'nın hibe desteğiyle yenilenip. 4 yıldızlı hale getirildi. Yatak sayısı 170'den 220'ye çıkartılan ve bir yıldız daha kazanarak standardını 4 yıldıza çıkaran Kilikya Otel de tören düzenlendi. 


SEZON 9 AY SÜRMELİ 


Yatak sayısı 170'den 220'ye çıkartılan ve bir yıldız daha kazanarak standardını 4 yıldı za çıkaran Kilikya Otel de tören düzenlendi. Törene Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerirn Tufan, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut. Çukurova Turistik Otelciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Tayyar Zaimoğlu, sektör temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Kilikya Otel Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kale. "Otelimiz daha önce 170 yatak kapasiteliydi. Şimdi bu rakamı 220'ye çıkarttık. Yeni düzenlemede Çukurova Kalkınma Ajansı bize mali destek sundu. Hedefimiz sadece...