27 / 04 / 2024

Türkiye'de 4 otel daha Ideal Standard'ı tercih etti!

Türkiye'de 4 otel daha Ideal Standard'ı tercih etti!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, dünyanın lider Banyo markası Ideal Standard, Türkiye’nin dört prestijli otelinin daha banyolarına lüks ve zarif tasarımlarıyla damgasını vurdu.



Tüm ürünlerinde tasarım, fonksiyonellik ve inovasyonu buluşturma felsefesiyle hareket eden dünya devi Ideal Standard, Türkiye’nin son dönem önemli turizm yatırımlarından olan İstanbul Şişli Ramada Hotels&Suits , Antalya Kemer Fame Residence, Antalya Güral Premier Tekirova ve Antalya Prime Boutique'in ilk tercihi oldu. 


Otellerin Favorisi Strada Serisi 

İstanbul Ramada Hotel&Suites projesinde Strada Serisi vitrifiyeler ile Mara Serisi armatürler tercih edilirken, Kemer Fame Residence’ta yine şık tasarımlı Strada Serisi vitrifiyeler ile geometrik hatları ile banyolara modern bir hava katan Gio, Ceraplan ve IdealRain armatürler kullanıldı. Belek Güral Premier’in iki ve üç katlı deluxe villarında, Ceraplan New Serisi armatürler, tepe ve el duşlarında IdealRain kullanılırken, Prime Boutique Hotel Antalya’da ise otelin tümünde Strada Serisi vitrifiyeler, genel mekan ve SPA bölümünde de Strada Serisi ankastre ve armatürler tercih edildi.



Geri Dön